Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 05:33 2 816 18

Тръмп нарече "страхотен комплимент", че Путин предпочита за президент Байдън

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • джо байдън

Със слабата администрация на Байдън Русия ще "получи Украйна", заяви бившият държавен глава

Тръмп нарече "страхотен комплимент", че Путин предпочита за президент Байдън - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп похвали думите на руския лидер Владимир Путин, че е за предпочитане Русия да работи с настоящия ръководител на САЩ Джо Байдън, предаде ren.tv

„Всъщност руският президент Путин току-що ми направи голям комплимент. Той току-що каза, че би предпочел Джо Байдън като президент, отколкото Тръмп. Това е комплимент“, каза той пред поддръжници в Южна Каролина в сряда. Тръмп обясни това, като каза, че със слабата администрация на Байдън Русия ще „получи Украйна“.

В същото време бившият американски президент подчерта, че "се разбира добре" с Путин. „Когато спечеля президентските избори, веднага ще разреша конфликта между Русия и Украйна. „Всичко ще бъде решено бързо“, каза Тръмп.

Преди това Путин каза, че Русия е готова да работи с всеки президент на САЩ, избран от американския народ, но Байдън е за предпочитане, защото „той е по-опитен, предвидим човек, той е политик от старата школа.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е добре

    9 36 Отговор
    Тромпета сам си противоречи.

    Хем бил "работел добре" с Путлер, хем било комплимент, защото разбираш ли Байдън не можел да се справи със заплахата от Путлер.

    Другаря Тръмп трябва да реши дали Путлер му е приятел или заплаха. Не може и двете.

    Коментиран от #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Варненец

    8 12 Отговор
    Тоя е оранжевата Златка на щатите, пълен клоун.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кой предпочита късия за...

    8 13 Отговор
    Президент на Ю ЕС ЕЙ???, няма значение за него, Путин много добре знае, ама много добре че който и да спечели изборите от двамата, Украйна няма да му бъде поднесена на тепсия както се тиражиране из някои медии че видетили ако Тръмп спечели войната свършва и късия влиза на бял кон в Киев, наивно и глупаво, те в Москва не са глупаци че да вярват че Тръмп е дядо коледа😁, и носи в торбата Украйна, НАТО и Европа и ги връчва на аутсайдера Путин, Тръмп е идиот вярно, но не е изперкал че да направи такава глупост, плюс това американската система не позволява такива солови изпълнения, той Тръмп е непредсказуем и нестандартен политик и това явно притеснява руснаците, докато Джо е издънка, слаб и предсказуем президент, но който и да е от двамата Америка и ЕС вече имат само една опция поради обстоятелствата в света, унищожаването на Русия, бавно и методично в по дългосрочен план.
  • 8 Историк

    6 21 Отговор

    До коментар #6 от "Варненец":

    Всъщност целта е по-прозаична и чисто пропагандна: целта е да се инсценира, че Сирски, новия главнокомандващ на ВСУ е "некадърен" и би направил аматьорската грешка да събере стотици или дори хиляди военослужещи на Украйна на едно място.

    Опита е чрез атакуването на избора на Сирски да се атакува имиджа на Зеленски пред украинското общество, като се представи решението му като лошо за Украйна, и е опит да се разцепи украинското обществено мнение по остта военни цивилни (Зеленски-Залужни).

    На Путлер не му пука за загубата на хора или кораби. Той е абсолютен психопат.
  • 9 Свободен

    5 15 Отговор
    Хайде, хайде ...
    Всички знаем за връзката ви!
    Единия с ботокс и токчета, другия с боядисана коса и фон дьо тен!
    Отвсякъде прозира любовта между двамата дърти съединители!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Историк

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "САЩисан вие на поляна":

    Излезе ден преди, но атаката на кораба е станала предния ден преди съобщението за несъществуващите "стотици/хиляди убити украински войници при удар с "Искандер" (или каквато и да било друга ракетна система)".

    "Новината" за уж "ошмулените" е фейк, тъй че "излизането" й е само продукт на избора на пропагандистите на КГБ.

    Не, че не са избрали да покрият И загубата на кораба, но основната цел е съвсем друга.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 2312

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Прав си , от краварите добро не очакваме. Руснаците сами пуснаха на свобода своите васали, а краварите така са хвали за гушите тези , на които плащат , че за да им угодят , говорят гл@пости за история , държави и нации. ...даже тропат с крака , населението веднага да им симпатизира и да повтаря като папагал краварските л@жи на пропагандата . Не може заради интересите на чужда държава да казваш на народа си , че не е бил поробен и не е Освободен ,и да очакваш подкрепа и доверие от него .....
  • 14 Нормално

    12 1 Отговор
    Байдън е изкуфял от всякъде, ако не му пишат какво да казва и на ляво или дясно да ходи, ще се върти в кръг.
  • 15 Гост

    4 13 Отговор
    Как да му имаш вяра на този Клоун...жалко за Америка ако го изберат...
  • 16 антикорупционер

    1 8 Отговор
    Тръмп и Путин са дупе и гащи! Това е най неприятният за съдбата на човечеството съюз, защото създава опасност, принципните междудържавнически отношения за демократично развитие, за равноправие и за защита на световният правов ред, да б бъдат превърнати в подчинени на егото, скрити и безпринципни договорки, за ново разпределяне на света на сфери на влияния, по подобие на конференцията в Ялта, след ВСВ!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    Никой не го интересува путлер кого предпочита