Last news in Fakti

2 Март, 2024 06:23 1 470 26

Пентагонът: САЩ се стремят към стабилност и предвидимост между Русия и НАТО

  • лойд остин-
  • русия-
  • сащ-
  • нато-
  • украйна

Продължават коментарите след думите на Лойд Остин, че "НАТО ще се бие с Русия в случай на поражение на Украйна"

Съединените щати търсят стабилност и предвидимост в отношенията между НАТО и Русия в евроатлантическия регион. Това съобщи в петък пред кореспондент на ТАСС представител на Министерството на отбраната на САЩ.

В отговор на молба за коментар на думите на руския външен министър Сергей Лавров, който нарече изявлението на ръководителя на Пентагона Лойд Остин за заплахата от конфликт между НАТО и Руската федерация доказателство за съществуването на такъв план от Съединените щати, представител на отдела твърди, че „НАТО е отбранителен съюз“;.

„Съединените щати се стремят към стабилност и предвидимост между НАТО и Русия в евроатлантическия регион“, подчерта говорителят на Пентагона.

По-рано министърът на отбраната на САЩ, говорейки на изслушване в Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите, изрази увереност, че „НАТО ще се бие с Русия“ в случай на поражение на Украйна. Ръководителят на руското външно министерство, говорейки на дипломатически форум в Анталия, отбеляза, че Остин, „според Фройд, е изразил наяве това, което е било в ума им (САЩ). Според Лавров изявлението на шефа на Пентагона доказва, че САЩ имат такива планове.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    39 1 Отговор
    Загубиха войната и се подмазват.Бий за да те уважават.
  • 2 Тонката

    27 0 Отговор
    "Съединените щати търсят стабилност и предвидимост в отношенията между НАТО и Русия в евроатлантическия регион."

    Къде е Тъкър Карлсън да чуе това?🤣
    Щото, не знам дали Путин е казал най-голямата тъпотия, която Карлсън е чувал, но този представител на Министерството на отбраната, определено е много силен конкурент на Путин....🤣

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сащ са Злото

    41 1 Отговор
    Нато означава агресия!
  • 5 Лойд Остин мисли

    30 0 Отговор
    с простата си, но наскоро му я отрязаха.
    Та за това!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бербок 360

    32 0 Отговор
    И с какво ще се бият? С лакираните и епилирани натовски супервоини? Те май си представят, че това ще е нещо като грандиозен гейпарад и руснаците ще побягнат само като ги видят.
  • 8 Стрелата

    16 0 Отговор
    Црънгула да се да ходи да тренира с лъвовете
  • 9 Тъпър карлсон:

    0 25 Отговор

    До коментар #2 от "Тонката":

    Пусин е тъпънар.

    Коментиран от #12, #17

  • 10 Краварски лъжи на които и децата по

    26 0 Отговор
    Света не вярват!
  • 11 ятаган

    32 0 Отговор
    Сащ търсят стабилност и за това Тагаренко обяви на хората още преди месец да се готвят за война , а Макарона вече събира армия , уж сега се сетил за вариант , който не ангажира САЩ ....а хората са овце и трева пасат според “Великите “ европейски политици .
  • 12 Тонката

    0 11 Отговор

    До коментар #9 от "Тъпър карлсон:":

    "Пусин е тъпънар."

    Е, и? Аз какво трябва да направя по въпроса?🤔
  • 13 Някой

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Не се поддавай на пропагандата!":

    Това ми напомня времето на Желев - лека му пръст, когато почти след всяко негово изказване излизаше говорителят му да ни обяснява какво и искал да каже. Евроатлантически ценности.
  • 14 Хептен няма да стане

    15 0 Отговор
    Лицемерните САЩ пак се изпуснаха. Не знам как си я въобразяват тази работа. В самите САЩ няма войници които да се бият за НАТО, а пък мигрантите които си ги вкарват хич няма да се бият за империалистите, които опустошиха страните им!
  • 15 Гринго

    7 0 Отговор
    Каубойска им работа.Ако нашия човек го набият,влизаме в бара и правим патакламата без да гледаме кой откъде е.
  • 16 свиреп ОХЛЮв

    11 0 Отговор
    Наистина ли мислите , че САЩ искат стабилност и мир ? Ако го искаха , нямаше да допуснат този конфликт да прерастне във война ! Точно те не спазиха спогодбите Украйна да остане неутрална зона. Кой пише историята и кой после я пропагандира ? Точно те ли ? Хайде моля ви , стига глупости !
  • 17 Зайо Байо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тъпър карлсон:":

    Тъпанар какво значи ? Че бие ТЪПАН ли ? Доизясни се , че не се разбира !
  • 18 Ццц

    8 0 Отговор
    След Макрон и Кинг Конг взе да се тупа по гърдите и да бели зъби. Някой може ли да ми каже колко държави отбрани отбранителния съюз НАТО? Щото аз знам само за нападнати.
  • 19 ЗЕЛЕН чук

    10 0 Отговор
    Приятелите ни от САЩ пращат самолетоносачи и тюлени , щом дори 1 техен гражданин е пострадал от ЛОШИТЕ местни туземци , без значение в коя точка на света ! Това ли е стремежа им наистина ? Другите държави имат ли СЪЩОТО ПРАВО ? И кой казва кое е ПРАВО и кое НЕ е ?
  • 20 ЯЗЪК

    9 0 Отговор
    Ще се кротнат ли тези хора от САЩ , ако им дадем правото да правят каквото , както и където си искат , навсякъде по планетата Земя , а защо не и цялата Галактика ? Нямат спирка тези толкова демократични , свободолюбиви , миролюбиви и справедливи амеликански люде ! ГолЕма работа мислят , че са май ? Кой ли ги е излъгал , че така са си повЕрвали ?
  • 21 Абе РФ...

    4 0 Отговор
    ... масово наизкараха на показ РС-28 ( 6600 парчета ), за друго незнам.... къв мир е тва, само времето ще покаже!
  • 22 ПЪГУОШ

    5 0 Отговор
    И аз искам да съм АМЕРИКАНЕЦ и да определям бъдещето и правилата на ЦЯЛ СВЯТ , ама нямам желание !
    Сигур , ако кандидатствам за тяхно гражданство , няма да ме одобрят , но пък хич и не ми пука . Дори питах местните индианци , ама те не казаха хубави неща за пришълците. Оказа се , че не Хитлер , а новите американци са измислили концлагерите , в тогавашната им форма на т. нар. РЕЗЕРВАТИ !
    После говорих и с по-черното им население . И те не казаха хубави думи. Животът им бил по-евтин даже от щипка тютюн. Работили от тъмно до тъмно. Даже още се чувстват обидени и правят свади.
    А за мексиканците - да не говорим . Откраднаха им със смърт и пушки цял Тексас и Калифорния.....Язък.....
  • 23 ХАМОГИЛО

    3 0 Отговор
    Пак казвам и ще повторя за 3-ти път - да упълномощим нотариално САЩ еднолично да решават какво да става на Земята и да вземат да се кротнат малко ! Че иначе , ако не е на тяхното и става лошо - войни , смърт , разрушения , погром , размирици , направо страхотия ! Че даже и ни карат после ние да им плащаме сметката !
  • 24 Урко

    0 0 Отговор
    Аре бе тва павианче не го ли гърна рака вече ?
  • 25 сашо

    1 0 Отговор
    Тоя black dog за да го каже значи преди са говорили и мислят така . Считайки ,че мека Мара Путин никога няма да прибегне към ядерeната си триада ще докарат от целият свят-- както при оръжията - платени всякакви и терористи и бандити и редовни части от отделни страни и доброволци и тая война е безкрайна с години ще продължи ( не напразно преди години деменцията Джо беше казал ,че войната ще продължи до пълното поражение на Русия ) които ще се сражават с години няма проблеми печатницата за Зелената хартия и тъй работи и тая война ще продължи докато Русия не загуби войната.
  • 26 В ТРЪМП Е ИСТИНАТА , БИЕ НЕ СТАВАТЕ!

    0 0 Отговор
    ТОЧНО ОБРАТНОТО ПРАВИТЕ , ФАКИТИТЕ , ФАКТИТЕ , В ТЯХ Е ИСТИНАТА . ПРИКАЗКИТЕ ВИ НИЩО НЕ СТРУВАТ!!! В ДИПЛОМАЦИЯТА ВИ Е ТРАГЕДИЯТА !!!
    И КАКВА Е ТАЯ ГУПОСТ: "търсят стабилност в ЕВТОАТЛАНТИЧЕСКИЯ РЕГИОН???"