Last news in Fakti

3 Март, 2024 06:01 3 235 16

Мъск: Байдън лъже нагло за миграцията

  • илон мъск-
  • джо байдън-
  • миграция

Президентът не иска да се справи с нея, смята предприемачът

Президентът на САЩ Джо Байдън нагло лъже, че иска да реши проблема с наплива на нелегални мигранти в САЩ, тъй като миграционната криза е следствие от неговите решения. Това мнение изрази в събота Илон Мъск.

„Огромният приток на нелегални мигранти е свързан с 94 изпълнителни заповеди на администрацията на Байдън. Докато тези заповеди не бъдат отменени, твърденията на Байдън, че иска да се бори с нелегалната имиграция, са явна лъжа“, написа Мъск в X

По-рано той заяви, че миграционната политика на настоящата американска администрация е превърнала Съединените щати в убежище за най-опасните престъпници от цял свят.

Ситуацията с нелегалната миграция е обект на спорове между южните щати и федералното правителство от няколко години. Най-напрегната е ситуацията в щата Тексас, чиито власти се застъпват за строги мерки за потискане на нелегалната миграция и се противопоставят на политиката на сегашната американска администрация по този въпрос.

Мъск изрази подкрепа за властите в Тексас и призова ръководителя на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ Алехандро Майоркас да подаде оставка, като го обвини в оправдаване на нелегалната миграция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    33 10 Отговор
    От град Шипка тръгваме колона коли към паметника.

    Коментиран от #4

  • 2 ХАХАХА

    39 4 Отговор
    Е как няма да оправдава нелегалната имиграция Алекхандро Майоркас като той самия сигурно е ражба на нелегални мигранти.
  • 3 Само питам

    9 31 Отговор
    Защо Мъск забравя, че и той е емигрант?
  • 4 Само питам

    12 18 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Получихте ли разрешение от Весела Лечева? Защото та притежава правата на 3 март.
  • 5 А лъже ли бай пън

    21 5 Отговор
    За война та в укрия,
    За Северните потоци?!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Артилерист

    38 6 Отговор
    При Байдън всичко е лъжа, лицемерие и манипулация. Когато разбрах, че още като вице на Обема е имал корупционни взаимоотношения с украински корупционери, а впоследствие е бил главен организатор на Майдана, си изясних, че зад старчески добродушната маска стои един много безнравствен и опасен ястреб. При него няма дипломация. Всичко е заплахи, санкции, безпардонен рекет и по изключение някой морков. Израел безчинства в Газа под покровителството на Байдън и спешно доведените самолетоносачи. В Донбас, сложените на власт, след организирания от Байдън майдански преврат, бандеровски нацисти, също са безчинствали под покровителството на САЩ. Сега американската демократическа пропаганда е в неистов стрес и работи до припадък да изкара Байдън светец, защото се задават избори. Но и печатаните пари свършват, дългът расте заплашително, републиканците роптаят открито и няма достатъчно налични долари, за да се корупционират всички несъгласни. Проектът на Байдън с войната в Украйна е пред провал и затова разходното перо с милиардите за там временно е закрито...

    Коментиран от #10

  • 8 ХАХАХА

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Пияна сган":

    Ти ли си пи я ната сга....н ? Хем пи я на ,хем сга ...н

    Коментиран от #11

  • 9 мдаа

    18 1 Отговор
    Илън Мъск е свестен пич! Браво!
  • 10 Бауу

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "Артилерист":

    Наистина ли мислиш, че нещо зависи от Байдън?
    Просто е поставен да изпълнява пъклените планове на американските евреи! В сащ няма значение кой е президент еврейте го командват , ако не слуша умира като Кенеди

    Коментиран от #14

  • 11 Панта

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ХАХАХА":

    Той е сингарела по китап мъж.
  • 12 пешо

    0 0 Отговор
    е мъск нее ли също мигрант

    Коментиран от #13

  • 13 Мигрант е,

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "пешо":

    но не нелегален, схващаш ли разликата? И него го хапе щъркела, но като му свършат кинтите и той ще си седне на задника.
  • 14 Артилерист

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бауу":

    Абсолютно не го мисля, колега. Но той е удобното лице. Още като начинаещ политик, после в щата си и нагоре в политическата си кариера, Байдън се изявява като агресивен ястреб и затова е придвижван нагоре от финансовите кръгове, военно-промишления комплекс и прочие съставни части на дълбоката им държава. Не твърдя, че в ръководството на американската държава президентът играе кой знае каква роля, но все пак при един по-самостоятелен, честен и справедлив човек, представителите на дълбоката държава ще имат едно на ум. Лично аз бих предпочел човек, който ще рискува повече своята сигурност, отколкото да води такава голяма, могъща и просперираща страна, претендираща да е образец на реална демокрация, тоест народовластие, от война на война за подчиняване и ограбване на други държави, които по някакъв признак не са съгласни с тяхната външна политика.
  • 15 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    А бе Мъск я си гледай грозните коли и не се занимавай с неща които не разбираш.
  • 16 Руси

    0 0 Отговор
    Мъск допусна, че НАТО трябваше
    отдавна да бъде разруснато!