Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Март, 2024 06:27 5 834 129

Зеленски разочарован от Запада: Светът ще помни разправиите ви за военната помощ

  • украйна-
  • володимир зеленски

Не искаме нищо повече от необходимото, за да защитим живота си, заяви украинският президент

Вътрешните спорове между партньорите на Украйна относно военната помощ няма да бъдат забравени, каза Володимир Зеленски в редовното си вечерно телевизионното обръщение, цитиран от РИА Новости.

Според него светът има „достатъчно системи за противовъздушна отбрана“ и „Украйна не е поискала нищо повече от необходимото“, за да „защити живота“.

Той разкритикува забавянето на доставките на оръжие и системи за противовъздушна отбрана на Киев, обвинявайки съюзниците във „вътрешни политически игри и спорове“, които ограничават „нашата отбрана“.

"Това е невъзможно да се разбере. Невъзможно е да се съгласим с това. И ще бъде невъзможно да се забрави - светът ще помни това", каза Зеленски.

Американският конгрес все още не е подкрепил искането на администрацията да отпусне още 60 милиарда долара за Киев поради позицията на републиканското мнозинство в Камарата на представителите. Предишните заделени средства приключиха през декември миналата година и част от предварително обявените пакети с военна помощ идват в Украйна в изпълнение на предишни договори.

Русия смята, че доставките на оръжия за Украйна въвличат пряко страните от НАТО в конфликта и са „игра с огъня“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    159 8 Отговор
    Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън заяви, че страните от НАТО трябва да се вслушат в предупреждението на руския президент Владимир Путин за заплахата от ядрен конфликт поради действията на Запада. Той сподели мнението си в YouTube канала Judging Freedom.

    Според Джонсън руският лидер, за разлика от президента на САЩ Джо Байдън , „не говори глупости“ и всяка негова дума „има дълбок смисъл“.

    „Ако Путин каже нещо, то определено не е блъф, той не е покер играч“, каза бившият анализатор на ЦРУ

    Джонсън отбеляза, че Путин многократно е говорил за опасността от военно развитие на Украйна , но западните лидери игнорират думите му. Според него сега освен Украйна се демилитаризира и НАТО.

    Коментиран от #113

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Айде стига бе!

    180 11 Отговор
    Просиш и просиш... Вече имаш 2 милиарда долара и още просиш! Няма ли да ти стигнат?

    Коментиран от #17

  • 4 пешо

    181 10 Отговор
    на 3 март пак ще гледаме тоя боклук

    Коментиран от #73, #96

  • 5 Оставяш колата и

    160 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Продължаваш пеш! Марш на скок, помниш ли?
    Българската армия беше на времето много силна. Чак сега разбрах, колко много ни прецакаха с тази система! Може и да си броиш кюлчетата в мазето, ама като нямаш армия даже и талибаните може да дойдат и да ти ги вземат!
  • 6 Този евреин няма насита,

    164 8 Отговор
    само неговият живот му е най мил, пък света нека и да мре!?
  • 7 Последния Софиянец

    91 8 Отговор
    В момента съм блокиран в огромно задръстване към Шипка.

    Коментиран от #43, #75

  • 8 Последния украинец

    149 7 Отговор
    А моя живот, кой ще го защити?

    "Не искаме нищо повече от необходимото, за да защитим живота си, заяви украинският президент"

    Кои сте тези "вие"? И защо ме търсите под дърво и камък, та и в ЕС дори? А и с какво вашия живот по-ценен от моя?

    Коментиран от #13, #18, #97, #108

  • 9 Госあ

    160 7 Отговор
    Наркоман мръсен, почвай да се молиш на Путин за мир и си мери приказките, за да станат нещата с помощ от западната дипломация само с Крим, оставката на хунтата ти и ограничения във въоръжаването. Никой нема да позволи бандерите да се разпищолат с голяма армия и без това.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Госあ

    67 9 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Нарочно ги правят тия пинизи, сигурно. Ако някой има дрон да снима отгоре пътя като се пука по шефовете ! Да се покаже колко хора са тръгнали нагоре !
  • 12 ХАХАХА

    120 4 Отговор
    Дзеленият пигмей не е ли пак на околосветско пътешествие? Явно му тежи ,че не ходи по разни дестинации да проси ,та сега е обърнал палачинката и реве за "живота" на укрите ,въпреки че сам ги хвърли в огъня . След като заплахите му ,че след осрайнината идва ред на Европа, след заплахата ,че Русия ще ползва ядрено оръжие, идва ред да предизвиква съжаление. Ама клоун може ли да предизвика жал?
  • 13 Има предвид

    93 4 Отговор

    До коментар #8 от "Последния украинец":

    да защитят охолния си живот аверите му.

    Знае много добре че на запада им свършиха оръжита за раздаване. Байдън призна защо опря до кластърите и британците затуй опряха до обднения уран.

    Затуй иска просто пари!
  • 14 Джон

    126 4 Отговор
    Плач...Скубане на коси....
    А като фашизира страната си и 10 години методично изтребваше руско-говорящото население ,кеф ти беше нали?
  • 15 Иван

    8 108 Отговор
    Това, което Западна Европа и Америка не довършат, ще го свърши Израел. Казаха ясно и отговорно: Двете огнища ги създаде Русия. И трябва да си понесе заслуженото. Щом Русия бе зачита и спазва Международното право, не може да очаква другите да го спазват към нея. Ако войната в Украйна бе е свършила преди Израел да приключи проблема с ивицата Газа, техните противовъздушни системи ще бъдат в Украйна до приключването на проблемите на Украйна с Русия.

    Коментиран от #57, #58, #80

  • 16 Калпазанин

    92 4 Отговор
    Типично за евреин, вечно нагъл лицемерен недоволен не благодарен. Един да стиснеш за вратъ хиляда почват да ревът и квичат неслучайно и от исраел срещу Русия, да не се чудят после ционистите от къде са им потрошили стъкления купил кинжалите, па няма да се учудя и на руски танкове на техсм територия която даже не е и твхна палестинска
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Животът на Президент от сой

    67 4 Отговор

    До коментар #8 от "Последния украинец":

    разбира се, е по-ценен от тоя на някакъв си украинец.

    Особено пък, ако Президента може да свири на пиано и да танцува на дамски токчета по прашки.
  • 19 БАРС

    72 4 Отговор
    ТОЯ ,КАТО МУ ДАВАХА ОРЪЖИЕ ОСИБЕННО РАКЕТИ ,ТО ТЕ СТРЕЛЯЗА ПО МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДОНБАС,А НЕ ПО АРМИЯТА НА РАША.ДРУГО И НА ЗАПАД ВЕЧЕ МНОГО ОТ ТЯХ РАЗБРАХА ,ЧЕ УКРИТЕ СА ГИ ЛЪГАЛИ И ОСОБЕННО ЗЕ.НА ВСЯКЪДЕ С КОГОТО СЕ Е СРЕЩАЛ ОТ ЕС И САЩ КАКТО И ПО РАЗНИ ПАРЛАМЕНТИ ТА ЗЕЛЕНСКИ ИМ ГОВОРЕШЕ ,ЧЕ РОСИЯ ПОСЛЕ УКРАИНА ЩЕ НА ПАДНЕ ЕВРОПА ,А ОРЪЖИЕТО НА ЕС НАМАЛЯ ПОНЕЖЕ ИЗПРАЩАХА НА УКРАИНА ТА ТЕ И ЗАТОВА НЕ МУ И ДАВАТ ГОТВЯТ СЕ ЗА ВОЙНА С РАША .ТАКА ,ЧЕ ТОЙ САМ СИ Е ВИНОВЕН ,АКО НЕ ЛЪЖЕШЕ ,ЧЕ РАША ИСКА ДА НАПАДА ЕС ТО МОЖЕШЕ И ОЩЕ ДА ПОЛУЧИ,А И НОМЕРАТА ПРИ БУЧА И КРИМАТОРСК КОИТО ИЗМИСЛИХА И ЗЛЪГАХА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧЕ РАШКИТЕ СТРЕЛЯТ ПО МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТО ВЕЧЕ НЕ ВЪРВЯТ.ДА ВЪРВИ ДА ПРЕГОВАРЯ ЗА МИР СТИГА СЕ Е ПРАВИЛ НА ВЕЛИК ДАЖЕ ВЕЧЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ МУ ВЯРВАТ ВЕЧЕ И ТО МНОГО АМА МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА.ТОВА Е САМАТА ИСТИНА ,ЧЕ УКРАИНЦИТЕ ГО НЕНАВИЖДАТ ВЕЧЕ.СРЕД ТЯХ СЪМ ВСЕКИ ДЕН И ЗНАМ.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Госあ

    91 4 Отговор
    Както съм писал вече, не е далеч времето, когато украинците ще намразят запада, а западняците ще намразят украинците. В един момент хората в Украйна ще се огледат в разрушената си и обезлюдяла страна и ще обвинят запада заради техните игри. от другата страна западняците все повече си гледат в портфейла и се питат защо хем трябва да ликвидират индустрията си, хем да издържат украинците. Някои, дори виждат опитите на хунтата за глобален конфликт ! Между другото Си Дзинпин директно каза на тая бълха да си мери приказките в един от опитите му за интриги.

    Коментиран от #63

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Госあ

    48 8 Отговор

    До коментар #22 от "Опааа":

    Нещо повече, пробутват капитулацията на Русия през ПСВ като повод за национален празник, независимо че това е една от големите национални катастрофи за България !
  • 25 Ант

    75 3 Отговор
    На света грам не му дреме за Украйна, той си има собствени проблеми. Докога ще ни занимавате с тоя треторазряден кумик превърнал държавата си в гробище ?
  • 26 Аман

    57 4 Отговор
    от този ЛИГЛьО
  • 27 Така де

    57 4 Отговор
    На западни джендъри не се надявай! Виж иначе на декларации за подкрепа и на ръкапляскания го докарват.

    Коментиран от #31

  • 28 Предателите

    59 4 Отговор
    винаги ги изоставят!
  • 29 Не не се

    49 3 Отговор
    нарича разправия в този случай , нарича се предателство , между другото характерно и традиционно от страна на Запада.Другия път да знаеш с какви "хора" си имаш работа.
  • 30 Жоро

    63 2 Отговор
    Зеленски просяк всичко е пари бе шут.Ами като нямаш военна промишленост къде си тръгнал.Съобразяваш се с големия брат и Украина съществува..
  • 31 Точно

    70 1 Отговор

    До коментар #27 от "Така де":

    Оказа се, че НАТО е една жалка организацийка!
  • 32 Умри джудже

    37 1 Отговор
    Гадно и грозно
  • 33 ха ха

    44 1 Отговор
    размислите на дрогираната марионетка , ама нищо ново , и при нас е пълно с такива вождове
  • 34 Механик

    53 2 Отговор
    Тоя защо си мисли, че някой му е длъжен да му дава???
    Нахалството на този е пословично.

    Коментиран от #42, #47

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 САЩ..САЩ..

    32 0 Отговор
    Нали Холандия даде нещо..
  • 37 Ццц

    47 2 Отговор
    Дрогата няма да бъде забравен. Никога не е имало такъв наивен клоун, който да нападне Русия без никаква подготовка. Само с обещанието да се чувства подготвен. Никога до сега президент не е бил лъган от плашило за гарги, но април 2022 станахме свидетели и на това.
  • 38 тегаво му

    22 1 Отговор
    е на джуджака киевски , но ще трябва да седне на масата за преговори с братовчед си , кремълското джудже!
  • 39 Артилерист

    36 2 Отговор
    Проектът "война срещу Русия чрез укронацистите" е пред очевиден провал. Там се наливат милиарди като в пясък. Най-виновни за провала са американците, които и развалиха този конфликт. Наскоро висш техен щабист, бивш заместник на шефа на Съвета на началник-щабовете, критикува погрешната американска оперативно-тактическа процедура, прилагана с укроармията. Посочено е, че въздушните и наземни операции се планират и провеждат разделно, което ги лишава от взаимна координация и понасяне на големи загуби и от авиацията, и от сухопътните войски. За разлика от тази американска глупост, руските войски се ръководят от "стратегията Герасимов", при която операциите са единни ВЪЗДУШНО-ЗЕМНИ...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 МИУИ ВАНИУИ

    35 2 Отговор
    този стана милиардер от войната ,колко пара и човешки животи за да може това семейство да се обогати финансово
  • 42 Защото

    46 2 Отговор

    До коментар #34 от "Механик":

    САЩ го накараха да воюва с Русия, като му обещаха пълна подкрепа.
    Но като видяха, че са некадърни и ще ядат много бой, се излизаха.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Зърнар

    31 0 Отговор
    Зеленски любима новина на факти.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 не съм

    35 3 Отговор
    забелязал света да се интересува от украйна....мнозинството от световната популация не знаят дори къде е украйна. поне 7 млрд не им пука за украйна а само лицемердемократите поддържат азов и десен сектор. а е нагло зеления да смята , че някой му е длъжен да му дава желаните от него оръжия.....тези оръжия са платени от данъкоплатците а не от шепа политици
  • 47 Боа

    34 2 Отговор

    До коментар #34 от "Механик":

    Не си прав!
    Той иска "нещо"с оглед на уговорките,който си имал със запада.
    Те го насискваха и са кълнеха в подкрепа.
    Така,че той прав,че иска оръжието.
    Само че не позна,-че си има работа със запада!
  • 48 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    32 1 Отговор
    Този все повече прилича на "оня етнос" - дай ми, дай ми, дай ми...
  • 49 Гордостта на Тарра

    32 1 Отговор
    Сащ Спряхме газта към Германия.. Украйна вече не ни трябва .. да се оправя ..
  • 50 ВЪЗМУТЕН !

    40 2 Отговор
    Поне на Националният ни Празник,не ни го натрапвайте тоя...!
  • 51 Айде

    29 1 Отговор
    Началото на края ти.
  • 52 От страни

    38 3 Отговор
    Така де, Зеленски, скарай им се, а такива като Магарев можеш и да напляскаш. Как са посмели да не си дадат оръжията, парите, войниците? Кво е тяхното благополучие когато става дума за желанието на укрите да воюват? Ония орица от Германия, Словакия, България - би им м.ката само и само да си купиш повечко имоти и да смъркаш магистралите. А укрите? Кой ти помни за укрите?
  • 53 От страни

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    Ти си седи под коня и не мрънкай, щото ще ти потърсим отговорност за гавра с животните. Тия "западни цености" все още не са завинаги в България.
  • 54 ФАЛШИВ ГЕРОЙ

    28 2 Отговор
    Зелен - направи като идола си с мустачките. Всички да си отдъхнем.

    Коментиран от #90

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ний ша Ва упрайм

    27 2 Отговор
    ай дигай байряка и фащай смолета за Америка
  • 57 От страни

    25 0 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Колко меко го каза - "ако Израел свърши проблема с ивицата Газа" - големи б.оклуци сте и това ще ви го запишат в тефтерите горе и ще и патите после за това че сте пожелавали смърт.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Честит 3 март

    42 4 Отговор
    Честит 3 март на всички Българи и преклон пред паметта на всички загинали за освобождението На България - Българи Румънци Финландци Украинци Руснаци и други

    Коментиран от #72

  • 60 коня на оня

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "оня с коня":

    Брей, голям къч съм ти ударил у къртунътъ.

    Коментиран от #67

  • 61 Зеленски

    31 3 Отговор
    Надявам се вече си разбрал, че няма смисъл да се натискаш да влезнеш в ЕС и НАТО.
  • 62 Народът на България

    43 1 Отговор
    Абе Факти стига с тоя Наркоман зелински,
    Днес е 3 Март
    Национален празник на България!
  • 63 От страни

    31 0 Отговор

    До коментар #21 от "Госあ":

    Още сега ги мразят. Говорел съм с много от тях и го знам. Мразят даже тези които воюват с тях срещу Русия и ги трепят при всяка възможност. Имаше клипчета в тубата как наемници от Полша, Англия и САЩ не искат да воюват с укрите щото ги е страх. Така каза наемника че могат да ме утрепят заради хубавия патлак или заради започната кутия цигари. И са вдигали скандал наемниците да воюват отделно и да си имат свое командване щото укрите ги немат за командири.
  • 64 Мамул

    30 0 Отговор
    Къде тръгнахте на сватба без ...й?
  • 65 Зеленски

    36 2 Отговор
    Пътник съм! Светът ще ме запомни като вечно мрънкащия , недоволен , професионален ПРОСЯК. А колко Милиарда откраднах от изпросеното, бедна ви е фантазията.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 От страни

    10 0 Отговор

    До коментар #60 от "коня на оня":

    Май не си само го ударил? А и друго нещо си направил. Ей нема ли убави кобилки....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Киро П@рапета

    28 0 Отговор
    Зеленски разочарован от Запада: Аха да стигна 3 млрд в сметката и вие ме порязахте !
  • 70 Стефан Колев

    32 0 Отговор
    Тоя идиот още ли не разбра че западняците търсят първо изгода като Нефт,Газ,Злат,и т.н.
  • 71 Курд Околянов

    25 0 Отговор
    Дайте, дайте, дайте ...все още си живеят във времето на социализма, когато все някой трябва да ти дава.
  • 72 Жмуц

    21 1 Отговор

    До коментар #59 от "Честит 3 март":

    И все пак истината е РУСКАТА АРМИЯ в която са участвали народности от... и си изброявай
  • 73 КЕЛЕШУ

    1 22 Отговор

    До коментар #4 от "пешо":

    ПА ТИ СИ ГЛЕДАЙ ПУТИН ..ТОПЛЕС🚮
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 О МАЙН ГОД😇

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    И И И....С ПEHИC КОЛАН
    ФАНТАСТИЧНО НА ЗАДНА...СКОРОСТ
  • 76 Чочо

    26 1 Отговор
    Така е.
    Когато сляпо вярваш на запада,така става.
    Но.....запада (САЩ),постигна целта си.
    Разби Европа.Унижи я!
    Сега ще се концентрират срещу Китай.

    Коментиран от #114

  • 77 защо

    21 0 Отговор

    До коментар #66 от "Едуард Петров":

    Ами той игра Наполеон. Верно комедия, ама все пак Наполеон!!
  • 78 дядо поп

    25 0 Отговор
    Света нищо няма да помни , още повече просяк като теб! Жалко , че няма да можеш да видиш колко бързо ще те забравят.
  • 79 Опааа

    23 2 Отговор
    Светът ще помни как се продаде и предизвика война на балканите. И сега тича и реве за помощ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ЗАПАДА НАИСТИНА НЕ ОСЪЗНАВА ЧЕ Е ОБРЕЧЕН

    2 22 Отговор
    АКО УКРАЙНА НЕ НАТИКА ВАТНИЦИТЕ ОБРАТНО В КОЧИНАТА ИМ.
    ЩЕ СИ ДОКАРАТ АТОМНА КРИЗА, МНОГО ПО СУРОВА ОТ ЧЕРНОБИЛСКАТА. НАВРЕМЕТО ЧЕРНОБИЛ ОТКАЗА РУСКИТЕ ДЪРТИ КОМУНЯГИ - ЯСТРЕБИ ОТ ВСЯКАКВИ АМБИЦИИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА СВЕТЛИЯ КАМАНИЗМ ИЗ СВЕТА.
  • 82 Българин

    18 1 Отговор
    Света предпочита да слуша ковид глупостите пред наркоманските братвежи на тоя клоун и измислената му държавица!
  • 83 България

    13 4 Отговор
    🇺🇦🚾🇺🇦🚾🇺🇦🚾
  • 84 шааа

    16 1 Отговор
    значи, еугленски скочи с главата напред в кладенеца и после скимти жално "не искам нищо повече от необходимото да ме измъкнете"

    няма да доживея да видя какво ще запомни историята, но със сигурност еугленски ще бъде споменат в секцията с човечето с малките квадратни мустачки ... нямам превид Чарли Чаплин, нищо че и еугленски е бил в попрището на комик.

    Коментиран от #87

  • 85 Българин

    22 1 Отговор
    🇧🇬❤️🇷🇺 Слава Русия 🇷🇺! Да живее България! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 86 Видовден

    24 1 Отговор
    Светът не знам какво ще помни,но знам,че теб ще те запомни като "Зелено на БЯЛО" унищожил собствения си Народ в услуга на чужди интереси!
  • 87 Янева

    21 1 Отговор

    До коментар #84 от "шааа":

    Не е комик......Зеленото е ШУТ........
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Героите на Украйна

    1 17 Отговор
    Така беше дълго време и преди ВСВ, когато нацистите пак си разиграваха коня безнаказано - сега просто са руските мръшляци ...

    Коментиран от #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Сталин

    20 0 Отговор

    До коментар #89 от "Героите на Украйна":

    МЪРШЛЯЦИ са хохолите!

    Коментиран от #93

  • 92 Кирчо от Кокорчево

    21 0 Отговор
    АБЕ "ФАКТИ".....И НА ВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ ЛИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ЖАЛЪК ПРОСЯК-НАРКОМАН?!
  • 93 ПСИХИЧНО БОЛНИЯТ ГРУЗИНЕЦ

    1 11 Отговор

    До коментар #91 от "Сталин":

    РЕДУЦИРА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ДО ПОЛОЖЕНИЕ 70-80 ГОДИНИ, ДА НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ ВОЙНА. СЕГА ДЖУДЖАКА ЩЕ НАПРАВИ СЪЩОТО ЗА ПО КРАТКО ВРЕМЕ....

    Коментиран от #95

  • 94 Българин

    16 0 Отговор
    Пак пари иска, Зеленски, добре де колко ще ги правим милиардерите в Украйна, без това се увеличиха от началото на войната, колко по- богати ще стават още за сметка на данъкоплатците от ЕС.
  • 95 Сталин

    16 0 Отговор

    До коментар #93 от "ПСИХИЧНО БОЛНИЯТ ГРУЗИНЕЦ":

    "ПСИХИЧНО БОЛНИЯТ ГРУЗИНЕЦ" както казваш навря цевта на патлака в устата на Хитлер.......а "джуджака" както пак ти казваш ще навре цевта в устата на този нашмъркан просяк ХОХОЛ.......така,че Историята се повтаря.....РУСНАЦИТЕ ПАК СА В ПЕЧАЛИВША ПОЗИЦИЯ- за разлика от НАЦИСТИТЕ!
  • 96 Дгх

    0 9 Отговор

    До коментар #4 от "пешо":

    Никой не те кара да го гледаш. Вземи снимката на Сталин, за да има какво да гледаш
  • 97 Добре

    1 16 Отговор

    До коментар #8 от "Последния украинец":

    Твоя живот нато го защитава. Благодари се на това. Не видя ли как шведи и фини припкат към нато. А да знаеш как Молдова, Армения, Казахстан се молят веднъж да влязат в къщичката на сигурно. Но ти не виждаш реалността. Има много като теб, за съжаление

    Коментиран от #106

  • 98 българин 777

    19 1 Отговор
    колко трябва да си нагъл да откраднеш милиарди и да се сърдиш за още
  • 99 Гост

    18 0 Отговор
    Новините от петък, същия сайт.... продажбите на луксозни автпмобили в украйна за 2023 са се увеличили с 80%..... без коментар

    Коментиран от #101

  • 100 666

    11 0 Отговор
    ХА ХА ХА оттук на патък само така ще бъде
  • 101 666

    11 0 Отговор

    До коментар #99 от "Гост":

    ха ха ха в момента в Арбанаси има една S с укропска регистрация в Германия още ги няма

    Коментиран от #104

  • 102 маке

    15 0 Отговор
    Зеления наркоман е тръгнал на сватба, без да има х.й. Води безсмислени битки, проси и избива народа си и се надява на подаяния))))) Трагедия)))
  • 103 Адолф

    16 0 Отговор
    Абе тоя що не затвори границите при нападението на рассия и всички да вървят на фронта, а пусна милиони бежанци да напъплят Европа?Ами вместо да ревеш сега, да беше изкарал всички на бойното поле да си защитават страната. А ако не искат да я защитават - избори и да решават дали да са съветска губерния или свободна държава.Никой не е длъжен да ти защитава страната при положение че твоите млади бойци избягаха по-голямата част от тях на Запад.
  • 104 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #101 от "666":

    Пак Арбанаси... таман гледам 20ина годишна украинка как се бори да паркира BMW XM....криза....
  • 105 Сърбин

    7 0 Отговор
    ПРОСЯК......На крива ракета-КОСМОСА им е крив.
  • 106 Танев

    11 0 Отговор

    До коментар #97 от "Добре":

    Я питай КИПЪРЦИТЕ- Колко е сигурно да си в НАТЮТУ.........Тогава плямпай глупости......
  • 107 Само да Ви кажа:

    11 0 Отговор
    БОКЛУЦИТЕНИКОЙ НЕ ГИ ПОМНИ!!!!!!! А Ти ХОХОЛ си точно такъв! До година и НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ЗА ТЕБ!

    Коментиран от #112

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Зелена салфетка

    11 0 Отговор
    Западът: Вземаш, използваш и изхвърляш!
    Все си мислех, че ние българите сме най-глупавия и прост народ, но вече съм сигурен, че украинците са ни задминали! Което, разбира се не ме радва, но...
    Значи колко глупав народ трябва да е за да избере за президент някакъв шут, да вярваш на запада, че като лаят срещу своите братя и съседи, като малтретират и избиват собственото си население и ще станат европейци със западен стандарт на живот!?
    Видяхте ли бе тпи украински кратуни?! Ми сега заради тия дето си ги избрахте всички ще страдате,ще ви избиват синовете и мъжете за кефа американски! ...докато сами не се отървете от зеления наркоман и неговата шайка!
    И нас с тази русофобия, дето ни насаждат от проамериканското и сглобкаджийско правителство ни готвят да ни пуснат по пързалката срещу Русия, но няма да им се получи!
    Устафка, БОК.ЛЮЦИ!
  • 111 Дано

    11 1 Отговор
    Светът ще помни как и кой провокира тази война, г-н Зеленски. Не отива на един артист, едно духовно лице да е такъв ястреб. Какво правите в тази мръсна дума "политика" ? Тези, които я провокираха вече гасят пушека в главите си, разбирайки че тази война е позор за целия цивилизован свят. Дано да е дошъл моментът на изтрезняване, за да спре тази касапница!
  • 112 ами

    8 0 Отговор

    До коментар #107 от "Само да Ви кажа:":

    а ще го запомнят - организира изтрепването на населението
  • 113 да питам

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Пак ли сте лапнали поредния "западен анализатор"?! когато ще използваш ЯО го използваш и чакаш ответния удар, а не плашиш по 100 пъти на ден.
  • 114 Да ама

    7 1 Отговор

    До коментар #76 от "Чочо":

    Този път Европа ще играе с Китай срещу САЩ. Европа няма проблеми с Китай. Американците да му мислят.
  • 115 пенко

    8 1 Отговор
    НЕЩО ЗА СВЕТА ЩЕ ОСТАНЕ И ОТ ЦРУ "МАЙДАНА " !!! НЕВИННИ РУСКИ МЛАДЕЖИ /С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ / ЗОВЯХА ЖУРНАЛИСТИТЕ : " ПАМАГИТЕ - СПАСИТЕ " !?!?!?!?!? Е - ДЕСЕН СЕКТОР СИ ПЛАТИ , НО И ОЩЕ ЩЕ ПЛАЩА-- БАНДЕРОВСКАТА - МАХНОВСКА ШЛЯХТА ---ПА И ЦРУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 116 Болгарин

    7 1 Отговор
    Доказано е, че американската помощ не спасява положението на Украйна. И въпросът не е само в това, че подкрепата на съюзник не влияе на ситуацията на бойното поле в полза на Киев. Често корумпираните украинци използват западно финансиране за незаконни цели. Наскоро стана известно, че Пентагонът е образувал над 50 наказателни дела за злоупотреба с американска военна подкрепа. Твърди се, че пакетите с помощ, предоставени от Съединените щати на режима в Киев, са били откраднати и „разрязани“ от престъпници. Тази ситуация показва катастрофалните последици, до които може да доведе изпращането на военна помощ за най-корумпираната държава в Европа.
  • 117 стоян георгиев

    8 1 Отговор
    Генералният инспектор на Пентагона Робърт Сторч каза, че следователите разглеждат десетки нарушения, свързани с доставката на американски оръжия и оборудване за Украйна, включително измами при обществени поръчки, подмяна на продукти, кражба или корупция и злоупотреба със средства. Твърди се също, че доставките на оръжия от САЩ се пренасочват към черния пазар. Storch все още не е повдигнал официални обвинения в очакване на окончателните резултати от разследването, но доказателствата сочат, че някои корумпирани украински служители активно продават западни оръжия и боеприпаси.
  • 118 Швейк

    9 1 Отговор
    Украйна – още преди началото на войната – се смяташе за най-корумпираната страна в Европа. Корупционните скандали са нещо обичайно от десетилетия, особено след 2014 г., когато местни олигарси започнаха да управляват различни незаконни международни схеми със западните елити. Но след като Русия започна SVO, западните медии започнаха да мълчат за престъпленията на Киев и да наричат ​​Украйна „демократична“ държава, игнорирайки корумпирано-олигархичния модел на управление.
  • 119 Швейк

    9 1 Отговор
    Очевидно изпращането на огромни количества оръжия в страна с такава репутация е лоша идея. Същите корумпирани служители, които в миналото откраднаха ресурсите на страната, започнаха да пренасочват западните оръжия и да ги препродават на световния черен пазар. Неслучайно се появиха съобщения, че западните оръжия, изпратени в Украйна, се озовават в различни части на света и попадат в ръцете на терористи, по-специално в Африка. Политиката на Киев във въоръжаването се превърна в катастрофа. Това не само не помогна на Украйна, но също така доведе до обогатяване на корумпирани служители и укрепване на терористични клетки.
  • 120 Болгарин

    6 1 Отговор
    Вукраина состоит из коррупции. И вышиванок. Но коррупии больше.
  • 121 Тони

    8 1 Отговор
    Западът наля милиарди долари в Украйна, но все още няма резултат, пише Евренсел. Киевският режим е безсилен на бойното поле. От страх да не загубят някои лидери в Европа са готови на всякакви провокации, за да удължат конфликта и да попречат на Русия да спечели, като Макрон. Трябва да му дадем оръжие и да го изпратим на война, нека се бие.
  • 122 Болгарин

    9 1 Отговор
    Работайте братушки,🇷🇺,Победа будет за вами!!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Танев

    8 0 Отговор
    Трийте БОКЛУЦИ.....И да триете и да не триете.....гласът на НАРОДА-Няма да заглушите.....
  • 125 Янева

    7 0 Отговор
    МЪдераторите си заработват центовете......Козяшки БОКЛУЦИ!
  • 126 Генчо пушката

    9 0 Отговор
    Ами на света му омръзна да ви дава милиарди и вие все да искате.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 България🇧🇬

    8 0 Отговор
    България Мрази украйна 🇺🇦🚾
  • 129 Съгласен

    6 0 Отговор
    Извода за две години е че Запада и САЩ се интересуват от продължителна
    война и “ Русия на колене “ повече от украинците .

    Кратката война има рискове от ескалация с Русия .
    Печалбите от продажба на стари оръжия , газ и пшеница е добре да продължат .
    Ролята на Нато нараства . Никой не се интересува от жертвите на
    двете страни или инфлацията в Европа . Бизнеса си е бизнес .
Новини по държави: