Last news in Fakti

24 Март, 2024 18:38 891 1

Задържаха мъж, щурмувал полицейски участък в Ереван ВИДЕО

  • армения-
  • полицейски участък-
  • нападение

Говорителят на арменското министерство на вътрешните работи заяви, че няма пострадали при задържането

Задържаха мъж, щурмувал полицейски участък в Ереван  ВИДЕО - 1
Снимка: tert.am

Специалните части на Службата за сигурност на Армения задържаха мъж, който проникнал в сградата на полицейски участък в административния район Нор-Норк в североизточната част на арменската столица Ереван, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Говорителят на арменското министерство на вътрешните работи потвърди информацията за ареста и добави, че няма пострадали при задържането.

По-рано днес пресслужбата на арменското Mинистерство на вътрешните работи съобщи, че в сградата на полицейското управление са нахлули трима въоръжени мъже. Двама от тях са били ранени от гранати, които сами са детонирали, а третият е останал в сградата. Ранените са откарани в медицински център, като лекарите оценяват състоянието им като средно тежко.

Мъжът, който е останал в сградата, е държал в ръката си граната, чиито щифт изглежда е бил изваден.

На мястото на инцидента е пристигна началникът на арменската полиция Арам Ованесян. Той се опита да преговаря с нападателя в продължение на около час и половина, след което в сградата влязоха специалните сили, разказва кореспондент на ТАСС.

Според местни медии е възможно е нападателите принадлежат към организацията "Бойно братство", 50 от чиито членове бяха задържани по-рано днес, отбелязва агенция Интерфакс. "Бойно братство" отрече тези твърдения и заяви, че няма нищо общо с инцидента, допълва агенция Спутник Армения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ихааа

    8 7 Отговор
    Айде и в Евреван настъпи Американския рай....В САЩ 30000 убити от огнестрелно оръжие , 40000 умрели щото нямат пари за здравна осигуровка, 130000 умрели от наркотици, 9 000 000 живеят на каравани с външни тоалетни, и това при 5-6 трилиона заеми на година, всеки 10 мъж е лежаш в затвора. как да ги стигнем американците по мизерия. Ми с войни с преврати, с предатели от рода на Тагрев, закупил за милиарди старо обурудване. предатели гласували закупуане на реактори за 100на милиарда, без да се взема пред вид екпертаната общност.... така ще ги стигнем американците