Last news in Fakti

6 Април, 2024 06:19 754 3

Земетресение с магнитуд 5,5 е регистрирано край бреговете на Япония

  • япония-
  • земетресение

Няма опасност от цунами

Земетресение с магнитуд 5,5 беше днес регистрирано край бреговете на Япония. Според Националната метеорологична администрация на страната епицентърът на земетресението е бил в Тихия океан източно от северната префектура Аомори, на дълбочина 10 км.

Няма данни за жертви или щети, не е обявена и опасност от цунами, предаде ТАСС, цитирана от БТА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    0 0 Отговор
    За Япония разбрахме. Сега напишете нещо за бременната слоница в Бурнео, пролетния дъжд в Нова Каледония, кралското семейство на Бимбинистан и поевтиняването на налъмите в Тимбукту.
  • 2 Пророк

    0 0 Отговор
    Ех този Путин - почна ги всички "съюзници" на краварите подред - ама за сега само предупреждения.
  • 3 Коментар

    0 0 Отговор
    В Тайван завода за полупроводници е заминал и сега няма да имат за ракети.Това ще отложи за известно време плановете на кръвожадните да палят войни,за да изтребят всичко живо уж заради Глобалното затопляне,но не е достатъчно.Планетата се защитава и не иска ядрени войни.Донякъде японците са виновни за днешната риторика на сащисаните,защото им благодарят за бомбите в Нагасаки и Хирошима.Така сащисаните си мислят,че пак ще стане номера и после с малко пропаганда и изкривяване на историята всичко ще е ОК.Няма да е ОК.Избиването на милиарди невинни хора и животни НЕ е ОК.
Новини по държави: