Last news in Fakti

2 Юли, 2024 04:55 823 1

Ден след експлозията: Единайсет ранени при инцидент с ескалатор в метрото в Измир

  • турция-
  • измир-
  • инцизент-
  • ескалатор-
  • метро

Поради неизправност ескалаторът започнал да се движи в обратна посока

Единайсет души бяха ранени днес при инцидент с ескалатор в метрото в турския егейски град Измир, предаде телевизия СиЕнЕн-Тюрк, цитирана от dariknews.bg.

Инцидентът е станал на метростанция Ючйол в района Конак.

Гражданите са пострадали, след като поради неизправност ескалаторът започнал да се движи в обратна посока.

Ранените хора са били закарани в различни болници.

От Измирската голяма община посочиха, че поддръжката на ескалаторите на метростанция Ючйол е извършена на 30 юни, ден преди възникването на неизправността.

Предприето е разследване по случая.

Техническите екипи на Измирското метро и експерти от представителството в града на Камарата на машинните инженери работят съвместно, за да установят причината за възникналата неизправност, посочиха от Измирската голяма община.

Инцидент в Измир се случи по-малко от 24 часа, след като при експлозия на газова бутилка в града загинаха петима души и 63 бяха ранени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: