27 Юли, 2024 04:28 931 9

Тръмп готви митинг в града, където бе прострелян

  • доналд тръмп-
  • кампания-
  • сащ

Ще се върна в Бътлър, написа кандидатът на републиканците за президент на САЩ

Тръмп готви митинг в града, където бе прострелян - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп снощи заяви, че скоро ще проведе нов митинг в Бътлър, Пенсилвания - градчето, където преди близо две седмици стрелец го рани по време на предизборен митинг, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"ЩЕ СЕ ВЪРНА В БЪТЛЪР, ПЕНСИЛВАНИЯ, ЗА ГОЛЯМ И КРАСИВ МИТИНГ", написа Тръмп в социалните мрежи. Той не посочи дата на събитието, но добави, че предстои да даде подробности.

Междувременно от социологическо проучване на "Уолстрийт Джърнъл", публикувано снощи, стана ясно, че Тръмп има преднина от два процентни пункта пред вицепрезидента на САЩ от Демократическата партия Камала Харис, което е по-малко в сравнение с отчетената от предишно проучване преднина от шест процентни пункта пред президента Джо Байдън, който се оттегли от президентската надпревара.

Тръмп води пред Харис с 49% срещу 47% според проучването сред 1000 регистрирани избиратели. Границата на допустимата грешка на проучването е плюс или минус 3,1 процентни пункта, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пламен

    5 10 Отговор
    Нула шансове за дъртия рижав дони
  • 2 Артилерист

    11 2 Отговор
    Американската демокрация е псевдо, да не кажа порно. Срещу кандидата за президент Тръмп бяха заведени 100 дела, за да го изключат от надпреварата. Когато американците обявяват, че всеки може да стане президент на САЩ, си задавам въпроса: колко обикновени американци могат да издържат на такъв съдебен терор. Николко! На предишните избори , когато Байдън спечели с измама, отношениято към Тръмп беше същото. Тогава, на един от митингите си, Тръмп каза на обикновените американци: "МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, ЩОМ КАТО ТЕ ПОСТЪПВАТ ТАКА С МЕН-ЧОВЕК С ПОЧТИ НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ"!!! В САЩ нищо не се случва, ако не е одобрено от дълбоката държава. Там непослушните президенти, и не само, ги убиват...

    Коментиран от #8

  • 3 А спрете се бе

    8 0 Отговор
    с тия проучвания:)

    Нарочно пробутват такива "проучвания" с "близки проценти" та ако успеят да откраднат пак изборите да няма шокорани и гражданска война.
    А Камала имаше само 2% на праймърито на "Демократите" и само 1% от чернокожия вот.
  • 4 Тръмп...

    3 6 Отговор
    Пиите белина против КОВИТО.
  • 5 АБВ

    2 6 Отговор
    Кретен винаги ще си остане престъпник
  • 6 Красимир Петров

    3 2 Отговор
    Тръмп президент!
  • 7 Петър

    3 3 Отговор
    Гледайте го тоя клоун. Направо да му увият цялата глава в бинт да се вижда от космоса. Сега ще изцежда този "атентат" до края на компанията си. Много жалък тип.
  • 8 Човек

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Артилерист":

    Срещу Тръмп има над 4000 съдебни дела още преди да влезе в политиката. Искаш да спрат да го разследват само защото е кандидат президент ли? САЩ е правова държава и разследва всички. Никой не е над закона. Това да не ти е Русия, където Путин коли и беси безнаказано? Построи си мега палати и яхти с президентска заплатка, изтрепа опозицията, включително безброй журналисти, а срещу него няма нито едно дело. Ти за такава демокрация ли си мечтаеш?
  • 9 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    МИЛЕНЕ -ГРЕШКА --- ДНЕС ЦЯЛАТА ЦИОНИСТКА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА Е ВПРЕГНАТА - ЗА РЕКЛАМА НА КАМИЛА ХАРИС И ЦЕЛТА Е -- 44% ЗА НЕЯ И 42 % ЗА ТРЪМП !?!?!?!? УЧУДЕН СЪМ ,ЧЕ СЕМИТСКИЯТ " ХОЛИ ХОЛИ ВУУУД " - МЪЛЧИ ????????????