20 Август, 2024 09:28 917 7

Тръмп обвини Камала Харис в отказ от предизборен дебат на 4 септември по FOX News

  • доналд тръмп-
  • камала харис-
  • предизборен дебат-
  • fox news

Тръмп отбеляза, че "не е изненадан" от това развитие на събитията

Тръмп обвини Камала Харис в отказ от предизборен дебат на 4 септември по FOX News - 1
Снимкa: БГНЕС

Кандидат-президентът на Републиканската партия Доналд Тръмп обяви, че неговият опонент от Демократическата партия, вицепрезидентът на САЩ Камала Харис, е отказала да проведе предизборен дебат на 4 септември, който трябваше да бъде воден от телевизионния канал FOX News, цитирано от Фокус.

"Камала Харис току-що ни уведоми, че няма да участва в дебата на FOX News“, написа той в профила си в социалната мрежа Truth Social в понеделник вечер.

Тръмп отбеляза, че "не е изненадан" от това развитие на събитията; вместо дебати, той ще отговаря на въпроси на избирателите в платформата на FOX News на същата дата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камилата

    14 3 Отговор
    в изказа си е по- зле и от Дементния. Само глЮпости дръсти.
    Мъск каза,че ако победи Канала, то тогава в САЩ ще настане голям глад.

    Коментиран от #5

  • 2 М3 голд

    10 3 Отговор
    Нещата вървят правилно. Дано не му скроят някой номер: да го арестуват и затворят, да го гърмят пак, да стартират пак многократно гласуване по пощата, в т.ч. и мъртъвци. Интересно ще е Тръмп да стане пак президент, за да разберем как: ще ликвидира огромния външен и вътрешен дълг, как ще прекрати войната на територията на Окраина, какво ще стори с НАТО, ЕС, европейската сигурност. Ще е интересно! Да е жив и здрав!
  • 3 сащисан кравар

    6 3 Отговор
    Камала е толкова глупава и ръси такива глупости, че се чудят, как да я скрият от дебати! Реално без телесуфер или написан текст на хартия тя не може да върже смислено изречение. Американците се шегуват и я наричат "салата от думи", хаха!

    Коментиран от #4

  • 4 Буха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "сащисан кравар":

    Но пък в момента в който върже изречение почва да се хили идиотски
  • 5 Разглезено богаташче от БСП

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Камилата":

    А дано
  • 6 Възможно е

    2 1 Отговор
    Камила да се окаже камилар.

    Нищо не се знае.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.