27 Август, 2024 10:59 1 167 1

Земетресение с магнитуд 4,5 разлюля Гърция, усетено и в Атина

  • земетресение-
  • гърция-
  • атина

Няколко минути след първичния трус се е усетил още един, по-лек — с магнитуд 2,5.

Земетресение с магнитуд 4,5 разлюля Гърция, усетено и в Атина - 1
Снимкa: Shutterstock

Земетресение с магнитуд 4,5 разлюля Гърция снощи, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен център, цитирано от БТА.

Епицентърът на земетресението е бил на 26 километра от остров Скиатос и на дълбочина от 13 километра. Според данни на сеизмологичния център трусът се е усетил и в гръцката столица Атина.

Няколко минути след първичния трус се е усетил още един, по-лек — с магнитуд 2,5.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карагьоз

    1 0 Отговор
    Господ Бог си знае работата,да умират като мухи тия Разбойници Мафиоти Фасишти Демократи Сатанисти Дигитализирани и Всякакви Други Феминизирани Африкански Атински чифутски идиоти ,като Шантава Испанка и Пасивна Гинека с Червено Знаме не ти дават да се развееш, Малакистан е Много Голяма Путана тъй че и Камала Феминизацията Харис ще ги яхне с путината си нагодина като Шантава Испанка и положи клетва за президент на Ю ЕС А
Новини по държави: