2 Септември, 2024 04:56 1 079 7

В Гвиана заловиха над четири тона кокаин, предназначен за Европа

  • гвиана-
  • кокаин

Дрогата е за над 200 милиона долара

Властите на Гвиана обявиха, че са заловили вчера над четири тона кокаин на стойност 200 милиона долара, предназначен за Европа, предаде Франс прес, цитирана от БТА..

Дрогата е била намерена в подземни дупки в западната част на страната, близо до границата с Венецуела, заяви Джеймс Сингх, ръководител на отдела за борба с наркотиците на гвианската митническа служба.

Сингх поясни, че наркотрафикантите са скрили дрогата в изкопаните от тях дупки, които са покрили с дъски. Понастоящем все още никой не е арестуван във връзка с намерените наркотици.

През март гвианските власти иззеха половин тон кокаин и арестуваха двама венецуелци, превозващи наркотика.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелен Шмъркач

    11 1 Отговор
    Да се освободи стоката веднага, нужна е за борбата на Украйна...

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шопо

    2 2 Отговор
    Мале.. Това да ми у дворо.. Какво парти ще се заформи.
  • 4 Иван

    3 0 Отговор
    Гвиана е любимка на САЩ и ЕС.
  • 5 Зелен Шмъркач

    3 0 Отговор
    Пак казвам, ако до 24 часа стоката ми не потегли към Украйна пращам "Азов" да си ми я приберат...
  • 6 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зелен Шмъркач":

    прав си пич сега комика за някакви си 200 милиона откраднати от краварите ще си гушне тая дрогичка и ще има да си смърка на воля в някое от именията на запад за сметка на живота на укрите.
  • 7 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    СКОРО ЧЕТОХ ,ЧЕ ГВИЯНА Е "ДУБАЙ" - НА ЛАТИНАТА ---СЕГА МИ Е ЯСНО ЗАЩО !!!!!!!!! ТОВА Е НАЙ - ГАДНИЯТ ЗАТВОР НА СВЕТА --СЪЗДАЛА ГО Е КОЛОНИЯЛНА ФРАНЦИЯ ---НАЙ ЖЕСТОКИТЕ ОКУПАТОРИ --- ВИЖТЕ КАКВО СА ПРАВИЛИ ВЪВ ВИЕТНАМ /ТИГРОВИ КЛЕТКИ И + / !?!?!?!?!?!?