Last news in Fakti

10 Април, 2014 10:53 17 081 1

Джип паркира в детска ясла, дете загина

  • детска градина-
  • катастрофа

Полицията е започнала широкомащабна операция за неговото издирване

Малко момиченце загина, а други дузина деца са приети в болница след като кола се вряза в стена на детска градина в щата Флорида.

Трагедията се е разиграла след обяд в сряда в град Уинтър Парк. При инцидента едно момиченце е починало в болница, а друга дете е в критично състояние. Лекари съобщиха, че пет деца са в тежко състояние. На две възпитателки също е оказана медицинска помощ. 

Виновник за катастрофата е 26-годишният Робърт Корчадо, който със своя Dodge Durango ударил отзад Toyota Solara, паркирайки я в стената на детската градина. Виждайки какво е направил Робърт Корчадо избягал от мястото на произшествието.

Полицията е започнала широкомащабна операция за неговото издирване. Самият Корчадо е добър познат на силите на реда. Той дори е лежал в затвора за търговия с наркотици и изнудване.

От силите на реда съобщиха, че са открили изоставения Dodge Durango.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    DODGE DURANGO