23 Юни, 2014 07:35 642 1

Кристиан Вигенин обсъжда Украйна и Близкия Изток в Люксембург

  • кристиан вигенин-
  • люксембург-
  • съвет "външни работи"

Там ще се състои Съвет на ЕС по външни работи

Министър Кристиан Вигенин ще вземе участие в заседанието на Съвета на ЕС „Външни работи”, който ще се проведе днес в Люксембург, съобщиха от пресцентъра на МВнР. Основен акцент в дискусиите на външните министри ще бъде развитието на ситуацията в Украйна и усилията на международната общност за деескалация на напрежението.

В рамките на Съвета първите дипломати на страните-членки ще обсъдят обстановката в региона на Близкия Изток и Северна Африка – Либия и Сирия. Тема на разговорите ще бъдат и последните събития и актуалната обстановка в Ирак.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    То добре че Вагинин ще иде да им каже какво да правят, иначе немаше да се справят.