24 Февруари, 2021 09:21 2 313 1

Хотел предлага безопасни срещи

  • сингапур-
  • хотел-
  • бизнес-
  • срещи-
  • пандемия-
  • коронавирус

Той е отлично място за провеждането на бизнес разговори

Хотел предлага безопасни срещи - 1
Снимка: Shutterstock

Нов начин за провеждане на бизнес срещи започва да прилага Сингапур. Онлайн конференциите, семинарите, презентациите не са най-удачния вариант за правене на бизнес, посочват експерти. Именно това е и основната причина за отварянето на първия бизнес хотел „балон“. Той дава възможност на гостите да провеждат срещи на живо без личен контакт и без опасност да се заразят от коронавирус.

Хотелът ще се намира в близост до летище „Чанги“. Той ще е оборудван с 10 конферентни зали с екрани, а хората ще комуникират чрез високоговорители. Ще могат да се подписват и хартиени документи, като предварително ще са стерилизирани с UV светлина.

За съжаление, хотелската управа не предвижда срещите да се извършват между участници без тест за коронавирус. Хотелът разполага със 600 стаи. Цената на нощувка започва от 290 USD. Първите резервации вече са факт. Това са предимно мениджъри, които реализират международни договори и форматът е предизвикал интерес у тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Щом вече са го създали значи това ще е начина за комуникация в бъдеще !!! Всичко е планирано ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! Стария начин на живот НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ !!!