21 Март, 2021 15:40 2 719 11

Тази държава съобщи за най-голямото увеличение на COVID-случаите от 4 месеца

  • индия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • рекорд-
  • заразени-
  • азия

Само за ден има близо 44 000 заразени

Тази държава съобщи за най-голямото увеличение на COVID-случаите от 4 месеца - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Индия регистрира днес най-голямото увеличение на заразените с коронавирус за последните 4 месеца, предаде БТА, цитирайки AP.

Здравното министерство в Делхи съобщи днес за 43 846 нови случая за последните 24 часа - най-големият дневен ръст от средата на ноември. Повече от половината от новите инфекции са регистрирани в централния щата Махаращра, където е финансовата столица Мумбай.

Щатът наложи локдаун в някои райони до края на месеца, а властите в Мумбай заявиха, че ще правят принудителни тестове за коронавирус на случаен принцип на оживени места. По данни на министерството още седем щата докладват за скок на нови инфекции спрямо миналата седмица, което накара някои от тях да върнат ограничителните мерки, като частичен локдаун и затваряне на училища и ресторанти. Правителството бе обявило планове до август да имунизира 300 000 милиона души, но досега са ваксинирани едва 44 милиона, 7,4 милиона от тях - само частично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре де,заболяха ме ушите..

    8 1 Отговор
    И какво трябва да направя лично аз по въпроса?
  • 2 123

    8 1 Отговор
    Индийците са се размножили като скакалци. ще ги редуцират, малко.
  • 3 2529

    5 0 Отговор
    Ми те са по - вече от китайците, какво очаквате да се случи. Да не говорим, че 2/3 от тях са с хигиенните навици на нашите мугравелковци, къдедето ги оставиха да се върнат най - спокойно от най засегнатите страни в европа точно в началото на така наречената пандемия. Случайност - не мисля!
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    10 2 Отговор
    Доктори като Шери Тенпени, Майк Адамс и мн.др. вече обясняват с научни данни от представените съставки в различните "ваксини", какво ще се случи. Внимание: инокулираните с тази гмо-технология ще убиват инокулираните ... и властите/медицинската мафия ще го обявяват за убити от ковид-19 ... толкова е притеснително и зловещо, колкото го четете. Една голяма част, в зависимост от вида инокулация, че влизат във фармацевтично обръщение на пазара им с болните. Гадовете много добре са го измислили за да не им се търси отговорност никога. Ако се ваксате сте 100%-ви пътници, просто не го правете. Хранете се здравословно и живейте здравословно, само това ще ни остане много скоро като спасение. Освен ако няма съпротива и у нас ... България.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    3 0 Отговор
    Правителството бе обявило планове до август да имунизира 300 000 милиона души,🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 6 БАЙ Х@Й‼

    2 0 Отговор
    Това е няколко пъти всичкото население на нашата планета 🤔
  • 7 онзи

    5 1 Отговор
    Умрелите от ваксините ще бъдат обявени за умрели от ковид. Това ще е оправдание за нови локдауни и нови ваксини докато не се редуцира населението до необходимия брой.
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор
    Обичам да чета глупостите Ви 😉
  • 9 гамеовер

    3 2 Отговор
    Войник от първата световна война : "имах чувството, че повече хора умираха от ваксините които ни поставяха, отколкото от куршуми"
    ...
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор
    Ако статистиките са верни , то в Индия под 1,5% е леталния изход при заразените ‼ срещу 4% у нас ‼ добре управлява вика Баце‼
  • 11 xaxaxaxaxa

    2 2 Отговор
    Банту.скотовете са по-зле от индийците ама си мислят че не са...
    Хахахахахахахаха
    Индия са ваксинирали около 30млн. , дарили са над 5млн ваксини.
    До 2 месеца ще започнат производства на още 4 ваксини. В момента произвеждат 2 (едната от които е тяхна разработка).
    А бантусите си бъркат в носовете (с неизмитите си ръце) и се плюнчат...