Last news in Fakti

31 Май, 2021 07:21 2 044 4

Великобритания може да премахне ваксинационните паспорти за големи събития

  • великобритания-
  • коронавирус-
  • паспорти-
  • събития-
  • ваксини

Великобритания вече ваксинира голяма част от населението си

Великобритания може да премахне ваксинационните паспорти за големи събития - 1
Снимка: Shutterstock

Великобритания планира да премахне ваксинационните паспорти като законово изискване за посещението на големи събития, предаде Ройтерс. По информация на вестник "Дейли телеграф" британски представители, които правят преглед на сертификатите, смятат, че няма шанс за промяна в закона, така че да бъде наредено използването им на територията на Обединеното кралство.

Пред вестника правителствен източник посочва, че тук не става въпрос за намирането на баланс, тъй като промяната няма как да се случи и отбелязва, че всички смятат въпроса за приключен. В имейл до Ройтерс обаче, говорител на кабинета заявява, че прегледът все още е в ход и решение за момента няма, предаде БНР.

Консервативната партия, депутати от опозицията и организации за защита на гражданските права изразяват все по-голяма загриженост във връзка със сертификатите за ваксинация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваксиниран = СТЕРИЛЕН

    15 0 Отговор
    До месец-два и по тази тема ще се завъртят на 180°.
  • 2 Това вече

    12 0 Отговор
    си е чисто насилие. Извиват ръцете да се инжектират хората против тяхното желание. По този начин нарушават 2-е конвенции: 1. Нюрнбергската 1946г и Европейската за правата на човека.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 грешка

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Това вече":

    Нюрнбергската 1947г.
  • 4 Мекушко

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Това вече":

    Не се извиват силни ръце-нема начин. Само меките се извиват.
    Ама много са тези меките, брат....