Last news in Fakti

28 Септември, 2021 09:54 2 447 29

Проф. Иво Петров: Страховете за ваксините са безпредметни

  • иво петров-
  • страхове-
  • ваксини-
  • безпредметни

Когато населението е информирано, то взима правилното решение, казва кардиологът 

Проф. Иво Петров: Страховете за ваксините са безпредметни - 1
Снимка: БГНЕС

Страховете на всички хора за ваксините са безпредметни, излязоха доказателства от многомилионни дигитални записи, които показаха ролята на ваксините от гледна точка на намаляването на риска. Това каза проф. Иво Петров в студиото на "Денят започва".

По думите му, когато населението е информирано, то взима правилното решение, тоест информираното решение, което обикновено е правилното.

"Персоналът в нашата болница е защитен на около 92% - 77% са напълно ваксинирани и около 12% са прекарали заболяването. Сърдечно-съдовите усложнения от COVID са съществени. Повече от 20% от случаите, които завършват фатално, за съжаление, една от причините е сърдечно-съдово усложнение", уточни проф. Иво Петров.

Той коментира, че трябва да се мисли в посока хората да бъдат предпазени от усложнения, а това е необходимо да се случи навреме.

"На този етап един от начините е ваксинацията. Едно от основните усложнения, дори на късно прекаралите COVID-19, е превишената склонност към тромбообразуване. Неслучайно в повечето международни клинични ръководства залегна ранната профилактика на тромбообразуването с антикоагуланти", каза още проф. Иво Петров.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    46 7 Отговор
    Сърдечно-съдови усложнения обаче от "ваксините", г-н бъдещ клиент на трибунала.
  • 2 Пич

    37 5 Отговор
    Ами да..... Вчера от Пфайзер казаха , че си правят сметка , ваксините да се бодат всяка година... Вие сте много изостанали , та ни кандърдисвате за втората доза... Работодателите ви не ви ли уважават , като баш платени мекерета , та не са ви спуснали новите тезиси...
  • 3 flipp

    44 5 Отговор
    И това на фона на 780 000 сериозни странични реакции в САЩ, тези верно ни мислят за зеленчуци
  • 4 ганьо

    38 3 Отговор
    Смъртта на другите не е проблем. Килипирът е важен !
  • 5 SH BG

    27 2 Отговор
    И като как тези дигитални записи доказаха неква полза от инжекциите, и като как тази намсиква боза е облекчила състоянието на който и да е разболял се от нящото дето никой не го знае какво е...!!!

    А може би инжекцията го е предизвикала - разболяването от намсиквото де...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 6 Делта вариант

    10 6 Отговор
    Ваксините остаряват още във фабриката. Правени са за предишните варианти. Сега върлува Делта. Догодина ще се ваксинираме с препарати пазещи от Делта.

    Коментиран от #7

  • 7 SH BG

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Делта вариант":

    Ще се инжектират УФците... :::)))

    Дааа...!!!
  • 8 След

    20 3 Отговор
    Тези сериозни научни доказателства дайте една статистика колко хора са починали след тази "ваксина" или няма нужда и това не е толкова важно
  • 9 Boxer EZ 3.0

    35 1 Отговор
    1.Печалба от ваксини по време на пандемия?! Това не е ли МОТИВ?
    2.Ваксинираните , нали уж щяха спокойно да ходят при родителите си, а се оказа,че се заразяват и носят зараза!
    3.Ваксиниран и защитен, ама до следващата игла!
    4. След като ваксинираните заразяват, ДОКАЗАНО, защо не им се налага карантина, както при неваксинираните?
    5. Защо не се изнасят данните за ПОВТОРНО ЗАРАЗЕНИТЕ , КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ПОВТОРНО ЗАРАЗЕНИТЕ?
    Къде са отговорите?
    Информирано население?!!!
  • 10 Пешоч

    26 2 Отговор
    Карах короната .. 6 дена температура. Бях много изплашен в началото, защото бях чел всички тези "новини". Но се оказа нормален грип..Не е нещо за което да трябва да се ваксинираш.нищо повече от лъжлива медийна кампания.надявам се да не ми цензурират/изтрият коментара
  • 11 Майна

    17 0 Отговор
    Ето РЕЗУЛТАТИ ОТ ИВЕРМЕКТИН И ЗАЩО НЕ ГО ПРИЛАГАТЕ?ЩОТО СТЕ МАРИОНЕТКИ И ПРОПАГАНДИРАТЕ УБИЙСТВЕНИ ТЕРАПИИ..Около 97 процента от случаите на коронавирус в Ухан (COVID-19) в столичния район на Делхи в Индия бяха ефективно преодолени благодарение на широкото използване на ивермектин .

    По-рано през годината Индия се справи с опустошителната вълна от коронавирус след ваксината. Тази епидемия след ваксината засегна страната по различен начин. В държави, които не са използвали ивермектин, случаите нарастват. Но данните показват, че до края на май тази втора вълна на COVID-19 беше под контрол в части от страната, които лекуваха пациенти с ивермектин . (Свързано: Индийският щат с 240 милиона души напълно елиминира COVID с ивермектин .)
  • 12 ЕВРО НЮЗ

    11 2 Отговор
    Абе всеки рекламен агент Ковидар Ваксър ли става професор..??? Колко плащат..??? Кажете ако е далавера да сменяме мисленето.. В Италия на един рапър ( ФЕДЕЦ) дават 15 милиона с договор.. В България как е тоя бизнес.????
  • 13 Обезценяване

    7 1 Отговор
    Среклама ли се е напасъл тоя или очите му са закрити с пари? Може би пък титлата му е дадена за други заслуги?
  • 14 Майна

    19 1 Отговор
    Един от най-големите капацитети във вирусологията в ГЕРМАНИЯ ,към който храня респект и доверие казва..Бакди е убеден, че кампанията за инжектиране на COVID трябва да бъде спряна.

    „Ваксините на генна основа са абсолютна опасност за човечеството и тяхната употреба в момента нарушава Нюрнбергския кодекс, така че всеки, който разпространява тяхната употреба, трябва да бъде изправен пред трибунала“, казва Бакди.

    „Особено ваксинирането на деца е нещо, което е толкова престъпно, че нямам думи да изразя ужаса си ... Ние сме ужасно притеснени, че ще има въздействие върху плодовитостта. И това ще се види след години или десетилетия. И това е потенциално едно от най -големите престъпления, просто едно от най -големите престъпления, които може да си представим ...
  • 15 Българин

    5 1 Отговор
    Поредния проф. с купена диплома - ковид в най лошия може да влияе на белия дроб на 0.001% от заразените, но само ваксините причиняват сърдечно-съдови проблеми на 1/3 от боцнатите.
  • 16 Майна

    8 0 Отговор
    „В крайна сметка прогнозирам, че ще видим масови заболявания и смъртни случаи сред хора, които обикновено биха имали прекрасен живот пред себе си“, казва Бакди. Въпросът в съзнанието на хората е, може ли да се направи нещо, за да се обърнат щетите от тези изстрели? Засега не знаем.

    Ако обаче сте получили един или повече изстрела и развиете симптоми на инфекция, Bhakdi препоръчва лечение с хидроксихлорохин и/или ивермектин,
  • 17 Хахаха

    8 0 Отговор
    "Персоналът в нашата болница е защитен на около 92% - 77% са напълно ваксинирани и около 12% са прекарали заболяването."...егати професора, дори не може да събере 77 и 12:) Сигурно му е преподавал гадател Витанов:)
  • 18 Майна

    10 0 Отговор
    Скъпи сънародници, работя в област, която не може да ме остави безучастен към това,което се извършва срещу ЖИВОТА НА ХОРАТА..ПУБЛИКУВАМ ВИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ КАПАЦИТЕТИТЕ В ОБЛАСТТА ,КОИТО СА ДИСКРЕДИТИРАНИ ,ЗАГЛУШАВАНИ И ОПЛЮВАНИ ЗА ДА БЪДЕТЕ ТОТАЛНО МАНИПУЛИРАНИ...ИЗПОЛЗВАМ ВСЯКО СВОБОДНО ВРЕМЕ, ДОРИ КРАДА ОТ РАБОТНОТО СИ ТАКОВА....БЪДЕТЕ МИСЛЕЩИ И БОРБЕНИ
  • 19 Кую

    2 1 Отговор
    Още един агитатор.
  • 20 +++++$+$+

    6 0 Отговор
    Професоре,наскоро слушах друго ,,светило,,в медицината,което ме убеждаваше да се ваксинирам,защото ползите били повече от вредите,??????хахахахаха.Аргумента му е ,,железен,,.Който устиска,устиска...който не-има и гробища....
  • 21 Гост

    10 0 Отговор
    Данни например за силно ваксиниран Израел колко "пазят" ваксините. Съгласно международната статистика например на 25.09.20 има 5784 бр. заразени, 34 смъртни случая и 0 /нула/ ваксинирани. на същата дата - 25.09.21 г. има 6873 нови случая, 38 починали и 65 процента ваксинирани! Който има глава на раменете си, да разсъждава! Подобни са данните за всички силноваксинирани държави, вкл. САЩ! Който не вярва да погледне в worldometers.
  • 22 За овце

    7 0 Отговор
    Никой не се страхува за факсините бе Иво. Хората се страхуват от тях и с основание.
  • 23 Студопор

    15 0 Отговор
    Ако ще всички лекари по целия свят да ревнат в един глас, че е безопасно и че трябва да се ваксинирам, пак няма да го направя! И знаете ли какво? От сега нататък няма да се ваксинирам и против грип, защото не знам дали няма да ми сменят ваксината без да знам! Ето това направихте! Хората загубиха доверие в абсолютно всичко!!

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Можераторчетамногобързотриете

    12 0 Отговор
    "професоре" ами сложи си колкото искаш ваксини и моите си давам. Аман нн@@@.ггггъ.зени подм@зв@чи в тая държава, всеки ще Мре от нещо и не искам да от някакъв боклук ваксина
  • 26 Кеша на Ковид

    14 0 Отговор
    Вие се подпишете декларацийка, че Биг Фарма не носи отговорност, па ние ще ви разправяме, че страховете за ваксините са безпредметни!!

    А балъци още има ли?
  • 27 копи пейст

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Студопор":

    Българи, хора, пазете се от докторите!!!
  • 28 3553

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Персоналът в нашата болница е защитен на около 92% - 77% са напълно ваксинирани и около 12% са прекарали заболяването.

    77+12= 89!

    Три процента няма как да бъде грешка. затова нека я поправим. Освен това им и едновременно ваксинирани, и преболедували.

    Математиката не е за прости хора, доФторе.
  • 29 12345

    1 0 Отговор
    Не ние се страхуваме от ваксините а вие че вечезапочва да се открива завесите на вашите лъжи Господин никой защо карате хората да се подписват че фармацевтичните фирми не отговарят за последствията