Last news in Fakti

1 Декември, 2021 22:31 16 356 6

Домашна напитка бори вирусите и почиства организма от токсини

  • напитка-
  • джинджифил-
  • чесън-
  • вируси-
  • токсини

И е 100% натурална

Домашна напитка бори вирусите и почиства организма от токсини - 1
Снимкa: Shutterstock

Зимата е вече тук и пак говорим за вируси и натрупани токсини. Затова ви предлагаме отличен вариант да се справите и с двете с един замах.

Нужно е да си приготвите една домашна напитка, от която ще останете удивени. Тя е 100% натурална и почиства артериите от токсини, химикали и мазнини. Освен това успешно предпазва и от настинки и грип, регулира притока на кръв, почиства черния дроб и намалява въздействието върху свободните радикали.

За да си я приготвите, са ви нужни 8 скилидки чесън, 8 резена лимон (2 лимона), джинджифил корен (4-5 см) и 4 литра вода.

Започнете с измиване и почистване на джинджифила. Нарежете го на малки парчета и направете същото нещо с чесъна. Сложете лимоните с тяхната кора и нарязаните чесън и джинджифил в блендер. Разбъркайте добре получената хомогенна смес и я добавете в 4 литра вода. След това сложете в тенджера на умерен огън и изчакайте да заври.

Когато водата заври, отстранете от котлона и оставете настрани, за да се охлади. Прецедете течността и я съхранявайте в стъклен буркан или бутилки.

Консумирайте напитката всеки ден най-малко 2 часа преди хранене. След известно време ще забележите невероятни резултати, пише zdrave.to.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еха

    8 0 Отговор
    Ама не изкарва QR код, ся са шъ праим?
  • 2 АНТИКОВИД

    11 2 Отговор
    НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ СПИРТЕН ИЗВЛЕК НА СМЕСТА С ВОДКА ИЛИ РАКИЯ??????? ВАРЕНЕТО НЕ УБИВА ЛИ ПОЛЕЗНИ ВЕЩЕСТВА И СЪСТАВКИ?????
  • 3 Д р Вирхов

    14 0 Отговор
    Ако става въпрос за ракия,повече лекува студена,отколкото греяна,защото и бяга спирта,дезинфекцирайте се и отвътре!
  • 4 КУБА ЛИБРЕ

    9 1 Отговор
    АЗ ПИЯ МАНГЪРОВ ЧАЙ С РОМ. 50 НА 50 АМА ХУБАВ КУБИНСКИ РОМ. ПОСЛЕ ЯКА РАЗТРИВКА ДА СТАНА ЧЕРВЕН КАТО РАК.

    Коментиран от #5

  • 5 ром от бегето

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "КУБА ЛИБРЕ":

    И си мислиш,че си Хемингуей,нали?
  • 6 Мда

    3 0 Отговор
    Добра рецепта, но добавката от чист етилов спирт липва. Може и ракия според предпочитанията...