21 Януари, 2022 13:05 4 963 94

Д-р Стоян Монев: До края на годината всички ще се заразят, въпросът е кой ще оцелее

  • коронавирус-
  • пандемия-
  • лекар-
  • д-р стоян монев

Ще има населения, които ще се сдобият с базов групов имунитет по трудния път

Д-р Стоян Монев: До края на годината всички ще се заразят, въпросът е кой ще оцелее  - 1
Снимка: БГНЕС

До края на годината всички хора ще се заразят с COVID-19, над 90%. Това заяви в интервю за БНР д-р Стоян Монев, лекар в интензивно отделение на болница в Германия.

"Това означава, че хората трябва да си изберат - искат да се срещат с вируса, както е било в Средновековието, без никаква защита и без никаква имунна система, или с ваксина, тоест да имат над 95% шанс изобщо да не боледуват или да боледуват много леко", коментира Стоян Монев.

Много е вероятно около половината от населението до лятото да боледува. В държавите с високо ваксинално покритие хора се заразяват отново, има и такива, които се заразяват за трети път, допълни той.

"Въпросът е кой ще е умрял и кой ще е оцелял, докато вирусът стане ендемичен", отбеляза лекарят.

По думите му "тъжната истина е, че хората, които са починали, не могат да излязат по радиото или по телевизията и да кажат - хора, ваксинирайте се".

"Излизат само оцелелите или хората, които не са се заразили все още. Те са много малко - хората, които не са се заразили или няма да се заразят", допълва д-р Монев.

Той е оптимист за ваксинираните населения. Ще има населения, които ще се сдобият с базов групов имунитет по трудния път, изтъкна Стоян Монев.

Хапчетата не могат да спечелят битката с пандемията, смята д-р Монев. Цената за лечението на един пациент е много по-висока от цената на която и да е от петте допуснати ваксини, уточни той.

За да се намали значително смъртността, новите лекарства трябва да се прилагат от първия до петия ден, те действат добре в началото на инфекцията, още с първите симптоми - например дразнене в гърлото при Омикрон, поясни лекарят.

"Хората трябва да знаят, че ако нямат възможност да го приемат от първи до пети ден това лекарство, то за тях не е никакво спасение", каза още той.

По казуса с доц. Мангъров и Българския лекарски съюз Монев заяви, че това е "крайно закъсняла мярка".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    80 11 Отговор
    2 милиона са ваксинирани.Моля се горещо половината да са фалшиви.

    Коментиран от #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кукла на конци

    95 6 Отговор
    Тоя напрово чете кво са му дали, а не какво става във ваксаните страни
  • 4 коментар

    92 6 Отговор
    Това го каза и др. Мангъров преди близо 2 години в началото на пЛандемията. Защо тогава не публикувахте думите му? Трябваше ли 2 години информационен терор? Сега всички ковид-пропагандатори какво ще кажат? Да не би вече да са почнали да си четът учебниците по медицина?
  • 5 Това щях да питам

    80 6 Отговор

    До коментар #2 от "Мутафчийски":

    Именно! Какво става с 2-та милиона ваксинирани?! Които -според доклад в Обединеното кралство - благодарение на ваксинациите са с нулево ниво на изработвани антитела при последваща инфекция! Независимо от какъв вирус!

    Коментиран от #6, #75

  • 6 И никакъв бустер

    53 3 Отговор

    До коментар #5 от "Това щях да питам":

    Няма да им помогне!
  • 7 Ваксиниран и прецакан

    69 3 Отговор
    Т.е. от тук нататък да ну мислят ковид ваксинираните - да хващат сопата и по тия които ги лъгаха за собствена изгогда и комисионни
  • 8 антидържавата

    78 4 Отговор
    Само не разбрах защо трябваше да се ваксинираме?
  • 9 kvy

    75 1 Отговор
    Ей направо ми писна от това назаждане на страх и паника. Само от тази паника някой може да си докара автоимунно заболяване!
  • 10 Абе

    60 1 Отговор
    кунчев и витанов къде ще се крият?
  • 11 Hoho Boho

    86 7 Отговор
    "Ваксинираните имат над 95% шанс изобщо да не боледуват,
    но до края на годината всички ще се заразят."

    Извод: Господинът има ментални проблеми и трябва да му отнемат лекарските права, защото е опасен за околните.

    Коментиран от #32

  • 12 Айсамани

    61 2 Отговор
    Поредния пацyл с мисия не да ни пази,а да всява страх,шок и ужасТ.Господи,събери си вересиите!
  • 13 ⚜️Просветен⚜️

    66 3 Отговор
    Всичките 90% ли ве , мъпет? И без никакъв имунитет ли бе? Да не са болни всички от ХИВ , че да нямат никакъв имунитет? С конкурс ли ви издирват такива скодоумни , човешки отпадъци ??
  • 14 Здрав

    51 3 Отговор
    "Това означава, че хората трябва да си изберат - искат да се срещат с вируса, както е било в Средновековието, без никаква защита и без никаква имунна система, или с ваксина, тоест да имат над 95% шанс изобщо да не боледуват или да боледуват много леко", коментира Стоян Монев. - Без никаква имунна система, факсини - 95% имунитет? Моля, я пак!? Как ги смятате тези числа? Кой ти каза че нямаме имунитет ? Как го устанвихте?
  • 15 ⚜️Просветен⚜️

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кво се молиш , драги стопанино? 50 % е абсолютния минимум на фалшивите! Подозирам над 70% поне на база на местата и хората с които ги посещавам !
  • 16 Пипи Чорапчето

    55 1 Отговор
    "Сирил Коен, съветник на израелското правителство по въпросите на ваксинацията и ръководител на катедрата по имунология в университета Бар Илан заяви, че зелените пропуски са станали „неуместни“ по време на последната вълна и че очаква скоро те да бъдат отменени. „Когато става въпрос за Омикрон, не виждаме на практика никаква разлика между ваксинираните и неваксинираните и те могат да бъдат заразени повече или по-малко еднакво“, каза той. „Трябва да разберете, че зелените пропуски, което не е тайна, не са необходими само за предотвратяване на предаването на вируса. Те също така съществуват, за да насърчат хората да се ваксинират. Не бих искал да говоря за политическите аспекти на зелените пропуски, но това е реалност“, заяви Коен.

    Коментирай, докторе! При това съм ти турила цитат не на филанкишията, а на цял "съветник по въпросите на ваксинацията" на най-набодената в света държава!
  • 17 Ваксинирах се

    49 3 Отговор
    Защото бях принудена от Кирил Петков и всички останали който ги дават нон стоп по телевизията! Направих си ваксина защо не мога да ходя на работа без сертификат! Но това беше за последен път повече да не ме принуждават против волята ми защото няма да го направя! Няма да се ваксинирам на три, шест или веднъж годишно срещу ковид! Сертификати да се издават само на тези, който пътуват в чужбина за останалите да отпаднат!
  • 18 Бат Пешо

    36 5 Отговор
    "Д-р Стоян Монев: До края на годината всички ще се заразят, въпросът е кой ще оцелее" - ти бе Стояне бе! Ти ще оцелееш! Защото си четворно ваксиниран и имаш сигурна защита! И какво сега, изкараха ни друг "експерт" чужбински да ни зема акъла, защото исперихчо гроздето нещо се омаскари без да иска. Пак ще го повторя, цялата работа вече ми се струва на последен щурм, че вече следва второ действие на поредицата световни трагедии и като чета другите статии, второто действие ще е войни, санкции, глад и др. Тъй че който се овакса, овакса. Направо ги пускайте по телешопа - обадете се сега, докато има!
  • 19 Мдааа

    40 4 Отговор
    Проблемът на проваксърите е ,че мълчат като риби относно последствията след "лекото" им преболедуване и качеството на живот.Аз лично преболедувах през януари 2020-та средно тежко с висока температура в рамките на 3-4 дена и се възстанових в рамките на 2-3 седмици.През май 2021-ва вече съм напълно сигурен,че СГЛУПИХ да се ваксинирам с пфайзера,защото вярвах,че ваксините по принцип като едновремешните ваксини са нещо добро изцелили планетата от вековни болести,но явно това НЕ важи за съвременните все още експериментални ваксини.Та,октомври и ноември 2021-ва отново се заразих и прекарах "леко" с ниска температура около 37 градуса,но доста продължително - 4 седмици.Вече 2-тимесец имам проблеми със сърдечно съдовата система и ежедневно главоболие,което НЕ позволява да упражнявам отговорната и добре заплатена професия,която упражнявах до октомври,като никога през живота си не съм имал главоболие или проблеми с кръвното,аритмии и прединфарктни състояния както сега!Според мен тази специално ваксина на пфайзера обърква естествения имунен отговор на организма на здрав човек.За хората,които страдат от различни "придружаващи" заболявания може и да е добре да се ваксинират,но тяхното качество на живот така така е лошо поради тези болести в сравнение със здравите хора.

    Коментиран от #38, #70

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Продълж@в@ме подмян@т@

    36 5 Отговор
    Да дойде тоя Германец да му покажа един ваксиниран приятел как бере душа в МВР билница и белия дроб му е на 20%😉и да му покажа други в едно семейство една част където са ваксинирани другата не са, ми ваксиниранат жена пие сто лекарства и е супер лошо другите не ваксинирани като изчстинка го карат🤔е как да си сложиш тая смешна течност като починаха стотици хора, как бе как😂
  • 22 Грульо

    36 4 Отговор
    Каква защита, бе Монев, видя се, че ваксините не действат? Или искаш да кажеш по друг начин да си подсилим имунитета, например да забраним на медиите да всяват ковит и друг стрес? :D
  • 23 Какъв е тоя нещастн. ик бе

    41 4 Отговор
    Мър.ша долна.А тези които починаха от ваксината ако можеха да говорят какво щяха да кажат?
  • 24 Клинично изследване

    39 4 Отговор
    Клиничните изследвания на лекарства въргу хора струват много пари, идея си нямате. Но благодарение на ваксите това стана безплатно, сега вече само чакаме да видим резултата от ваксинирането.

    Коментиран от #26

  • 25 току що

    11 27 Отговор
    Само преди час си сложих третата доза. Вярвам, че всеки трябва да се имунизира. Но влизайки в кабинета, зададох простичък въпрос - "Може ли да видя срока на годност ? Пише ли го на шишенцето ?". Леле мале - стана война. Сестрата се развика, прибра си спринцовка и се започна - каква съм била, как съм си представяла нещата, проверяващ орган ли съм, как може да питам, те не стояли там за да отговарят на подобни въпроси и още, и още. Супер се притесних, че нещо не е наред със срока и попитах отново , тихо и възпитано " но това нещо ми го инжектирате на мен, защо да не мога да видя до кога е срокът на годност?" Отговорът беше, да изляза , за да не преча - нямаше никой отвън, да отида при висшестоящите и да попитам там. И добави - гневната сестра - "зная всичко, но моята работа е да ви бия инжекцията"......и ми я " би".
    Въпреки всичко, вярвам, че всеки трябва да се погрижи за здравето си.

    Коментиран от #27, #44, #54, #63

  • 26 Последния Софиянец

    28 1 Отговор

    До коментар #24 от "Клинично изследване":

    За изпробване на експериментални лекарства плащат по 2000 лв на месец на доброволците.
  • 27 Делю Хайдутин

    25 2 Отговор

    До коментар #25 от "току що":

    Гъска!
  • 28 биотехнологии и пандемии

    37 2 Отговор
    Тези прогнози са много плашещи! Както и изказванията, че ще има още много нови варианти и видове на вируса. От къде знаят това? Кой им подава такава информация? И не са ли точно такива лекари за разследване от прокуратурата, за насаждане на страх и паника сред населението? А те ревнаха срещу Мангъров - единствения който не иска да следва "спусканите директиви".
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Истината

    33 4 Отговор
    Мъжа на Урсула работи с Файзер и пробута ваксини. Това е истината. Израелците са пичове и признаха че бустерните дози увреждат и намаляват имунитета. Само нашите управляващи продължават да л и ж а т. Моля проверете

    Коментиран от #36, #76

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Умнико

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "Hoho Boho":

    Заразен и болен са различни думички и имат различен смисъл. Ако ти навра шомпола ще изкарам сума ти патогенни бактерии, които не знаеш че носиш.

    Коментиран от #42, #46

  • 33 негослушаглавата

    28 1 Отговор
    В държавите с високо ваксинално покритие хора се заразяват отново, има и такива, които се заразяват за трети път, допълни той. ЗАЩО ЛИ?
  • 34 Странно?!?

    12 1 Отговор
    Прегледах тази статия и в други сайтове и никъде няма снимка на този доктор.Само успях да издиря това://www.facebook.com/dr.monev.bg
    Ако това е същия бихте ли повярвали на такъв фейс?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Последния Софиянец

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "Истината":

    Това си е СПИН.А аз се смеех на тия на площада дето го говореха и им виках жълти книжки.Сега ще ида да им се поклоня и извиня.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Дааааааааа

    5 24 Отговор

    До коментар #19 от "Мдааа":

    Как разбра, че е било Ковид през Януари 2020????
    Първият случай на болен българин е от началото на Март 2020.
    Нещо ЛЪГОТИШ като Мъндърсов.

    Коментиран от #48, #53

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Времена в които антиваксърите

    3 16 Отговор
    са колкото повече, толкова по малко.
  • 41 „КРАЙНО ЗАКЪСНЯЛА МЯРКА”

    5 19 Отговор
    ДОЦЕНТА И ПРОТИВНИЦИТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ДЕПОРТИРАНИ НА О.БОЛШЕВИК 👍👍👍
  • 42 Въпрос

    19 0 Отговор

    До коментар #32 от "Умнико":

    Като има разлика между болен и ФАЛШИВО положителен тест на коБит тестовете (което го твърдят от началото на пЛандемията), тогава какви бройки показават кобит-пропагандаторите всекиден? Ако това са САМО поожителни бройки, а НЕ реално БОЛНИ, тогава трябва непременно да има разследване, както на институциите - за Злоупотреба с документи и разпространение на ЛЪЖЛИВА информация, злоупотреба с власт, така и на всички медии за всяване на страх и паника.
  • 43 ще изчакаме

    14 6 Отговор
    Но хващам бас, че при 95% от населението ще мине леко и без ваксина.
  • 44 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "току що":

    Добре си се погрижила"!
  • 45 Христо

    22 1 Отговор
    Монев, тръгнал си да купуваш фабрика на 8 септември, както казват хората. Всеки дето си надупчил, ти е грях. Ковид-препаратите ги отричат вече дори топ ваксинаторите.
  • 46 Hoho Boho

    21 0 Отговор

    До коментар #32 от "Умнико":

    Виждам, че владееш новговор.
    Опитай да преведеш това:
    "Ваксинираните имат над 95% шанс изобщо да не боледуват."
    "Много е вероятно около половината от населението до лятото да боледува. В държавите с високо ваксинално покритие хора се заразяват отново, има и такива, които се заразяват за трети път"
  • 47 БорисОFF

    23 0 Отговор
    Начинът за оцеляване според тоя е:
    1-ва игла )--;;;;;;;=---------
    2-ра игла )--;;;;;;;=---------
    бустер 1 )--;;;;;;;=---------
    бустер 2 )--;;;;;;;=---------
    бустер 3 )--;;;;;;;=---------
    бустер 4 )--;;;;;;;=---------
    бустер ∞ )--;;;;;;;=---------

    И това, което говори изобщо не е всяване на страх и паника, нали така?!
  • 48 Мдааа

    19 0 Отговор

    До коментар #38 от "Дааааааааа":

    Как разбрах ли?Ами добре платената ми прпфесия е корабен механик и около Нова година (2019-2020) бяхме в китайско пристанище.После целия екипаж се изпонаразболя.Верно,нямаше тогава още пср тестове за ковид,но по симптомите беше вече ясно какво е!

    Коментиран от #82

  • 49 въпрос

    24 0 Отговор
    този няма ли да бъде разследван от прокуратурата за всяване на паника, както ще разследват Мангъров за нищо.
  • 50 ФАКТИ

    12 0 Отговор
    ДОКТОРИ ЛИ СТЕ, ГРОБАРИ ЛИ СТЕ ,НЕ СТАВА ЯСНО.САМО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И СМЪРТ ГОВОРИТЕ. ВСИЧКИ БОЛНИЦИ НА СВЕТИИ СТЕ КРЪСТЕЛИ.СМЪРТА КАТО ЧЕ ЛИ ПО Я РАЗБИРАТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.ЖАЛКИ ТЪРГАШИ.АЛЧНИ И НЕГРАМОТНИ В БЕЛИ ХАЛАТИ НИ МОРЯТ.ЗАТОВА СМЕ НА 1во МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ. РАДЕВ,КАРАУЛ.

    Коментиран от #74

  • 51 Мамул

    18 0 Отговор
    Всичко това е верно когато ваксините са ваксини и когато наистина някой се грижи за здравето на хората. Но това не са ваксини. СЗО промени много термини само за да им излезе пандемията и да може тези препарати да ги назове ваксини. А грижата за хората е за да работят. Няма логика да не работят за да се грижат за тях.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мдааа

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "Дааааааааа":

    И между другото и сега не фигурира в българската здравна система и статистика,че съм въобще преболедувал поради факта,че и втория път заразяването стана на кораб обикалящ пристанища в централна и западна Африка.Накрая изкарах една седмица в белгийски ковид изолатор преди да ме върнат в България "излекуван"

    Коментиран от #62

  • 54 Хаджи Генчо

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "току що":

    Всъщност късмет е ако поставената ти "ваксина" е с изтекъл срок.

    Коментиран от #85

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ще оцелеят

    1 10 Отговор
    само комунистите и русофилите.
  • 57 Верно ли

    18 1 Отговор
    Стоян Монев е някакъв заместник на Спарухчо ли? Кво стана с оня лаборант от Берн? Или народната любов не му понася??? ВСЕКИ човек има изконно право да взема самостоятелно решение за това как да се лекува и точка по въпроса. Ако ще по "мангърски", ако иска да се дупчи през ден!!! И това е основно право, което някакси искат да ни отнемат!
  • 58 Баш софиянец

    16 0 Отговор
    В цялото изказване на този доктор се говори за ваксинирани и преболедували. Вече огромен брой хора не само в България са прекарали вируса. Те са имунни, но все едно сега започваме, все едно ги няма тези хора. Твърди, че ваксинираните се заразяват и втори, и трети път. За преболедувалите без ваксина - ни дума, ни вопъл, ни стон. Същевременно казва, че някои народи ще придобият групов имунитет по трудния път. Т.е. преболедуването води до имунитет, но вие се ваксинирайте. Четейки всичко това, човек може да се заблуди, че ваксината понижа ва имунитета (за да се повтарят и потретват ваксинираните. За преболедувалите без ваксина не говори). Абе въобще пълна каша.

    Коментиран от #64, #65

  • 59 Хммм

    7 0 Отговор
    (....) както в средновековието, без никаква защита и без никаква имунна система(....) а този доктор от къде знае моята имунна система каква е? (....) ще се сдобием с групов имунитет по трудния начин(....) доктора да каже срещу коя точно мутация, защото те са много и съответно постоянно мутират.
  • 60 случаен

    17 0 Отговор
    Къде е ваксинираната пропагандаторка Урсула.............и тя е с КОВИД ,като главния санитарен БГ инспектор!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #86

  • 61 Изкуството на войната

    17 0 Отговор
    Само мисирките и "редниците" останаха да бранят препаратите. "Генералите" на ваксинаторската армия срещу хората, започнаха да бягат от бойното поле.
  • 62 Верно ли

    7 0 Отговор

    До коментар #53 от "Мдааа":

    Просто на слугинажа му писнА да бройка :))) И тази задачка не е лека.
  • 63 Браво

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "току що":

    Познавам хора, чиято работа пък е да стрелят при нужда. Ще минеш ли и през техния кабинет? Гледам няма опашка и са свободни. Все пак всеки трябва да е отговорен за себе си и за другите и не е редно да се случи спонтанно на улицата нали? И не се притеснявай за срока на годност за патроните. Ако не гръмнат може да минеш друг ден като им докарат нови. Това разбира се е в кръга на черния хумор. Истината е, че не разбирам логиката на твоето решение и затова с черен хумор си позволих да го опиша като нелогично, но въпреки всичко то е твое, касае теб и нямам право да го оспорвам за което се извинявам. Точно това, обаче което описваш е една от многото причини, поради които нямам намерение да се ваксинирам, което е пък моето лично решение. Извинявам се пак за черния хумор и пожелавам дълголетие.
  • 64 Хммм

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Баш софиянец":

    Според мен преболедувалите изграждат имунитет само към съответната мутация от коята са боледували. Затова и ваксини срещу грип (да не говорим за сегашните ковид ваксини) никога не са били ефективни, няма и да са, защото вирусите са хиляди и постоянно мутират. Мой познат миналата година прекара ковид-Делта, не е се ваксинирал нито преди разболяването, нито след. Но сега отново кара ковид, но бил Омикрон. Това според тестовете, ако изобщо може да им се има доверие, че са достоверни!

    Коментиран от #66

  • 65 Hoho Boho

    10 0 Отговор

    До коментар #58 от "Баш софиянец":

    Ваксинираните не получават имунитет след преболедуване.
    Самият доктор го казва:
    "В държавите с високо ваксинално покритие хора се заразяват отново, има и такива, които се заразяват за трети път"

    По тази причина тези държави няма да могат да стигнат до групов имунитет.

    Коментиран от #68

  • 66 Баш софиянец

    9 1 Отговор

    До коментар #64 от "Хммм":

    То това важи за ваксините - те са създадени за първия вариант от Ухан, и то само спрямо един от белтъците му. Преболедувалите по естествен път хора са срещнали целия вирус, изградили са антитела спрямо всичките му белтъци и по лесно го разпознават. Преболедувалите хора значително по-рядко се заразяват повторно, а ваксинираните си се разболяват. Това показва практиката.
  • 67 Смех

    15 1 Отговор
    Къде е прокуратурата сега? Това не е ли всяване на паника..
    Но Мангъров каза истината за експерименталните течности и веднага прокуратура ...

    ФАШИЗЪМ !!!!
  • 68 Баш софиянец

    10 0 Отговор

    До коментар #65 от "Hoho Boho":

    Така де, ама преболедувалите без ваксина (нита преди, нито след преболедуването) са имунни. Той за тях и дума не обелва. Пък те държат висок брой антитела година и повече (рано е да се каже колко повече) и Т-клетъчният им имунитет е по-пълноценен, защото са срещнали целия вирус, а не части от него. Невъзможно е да се намери обаче резултат от научно изследване за Т-клетъчен имунитет. Целият стремеж е да се представи ваксината като единствен изход.
  • 69 Анонимен

    9 0 Отговор
    Докато д-р Аспарух Илиев тероризираше ФЕЙС-а - д-р Стоян Монов си мълчеше! Афера бламира Аспарух и Стоян е на линия! Чакаме и д-р Юлия Николова от Плодвив, дето списваше злобно във ФЕЙС-а от старческия дом в едно полузабутано френско селце да се изяви! Чакаме и лондонските канцеларки също да се кандидатират за освободеното с гръм и трясък място!
  • 70 Ангел Геров кмет Пирдоп

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мдааа":

    Георги е хипер мускулест и е новият президент, гошо дай ми стромба?
  • 71 Го4о

    12 1 Отговор
    Дойдохте ли на "МангъровИЯ"? Стадния имунитет е решението, а не милиардите за ваксини!
  • 72 Как'Сийка

    11 0 Отговор
    Така се притесних...
    Няма ли да се сезира етичната комисия за всяване на паника?
  • 73 Тракиец

    8 0 Отговор
    Абе къде е баба Радка да каже ,че бустера помага.Дайте и на нея някой лев.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 цървулан

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Това щях да питам":

    Коментирайте когато дойде последващата инфекция,и ако хората са с нулеви антитела,сега още не се е случило.То големите вражалци сто пъти викаха че на еди коя си дата и година ще измрем,но все още светът съществува,нали?

    Коментиран от #77

  • 76 Дааааааааа

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Истината":

    В Израел щото намалява имунитет трета, сега слагат и четвърта.
    Издишаш Седларов, издишаш!
  • 77 Как пък не се било случило!

    5 1 Отговор

    До коментар #75 от "цървулан":

    Какво търсят тогава в болниците всички тия, дето са по два, че и три пъти набодени! А? На черното бяло викате! Едва ги спасяват, други - с краката напред!

    Коментиран от #79

  • 78 ВЪПРОС

    8 0 Отговор
    "Д-р Стоян Монев: До края на годината ВСИЧКИ ще се заразят, въпросът е кой ще оцелее" - това и миналата година го приказваха. В края на 2022, ако не са били ВСИЧКИ, на докторчето какво да му направи народът, че е излъгал с цел сплашване?
  • 79 цървулан

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Как пък не се било случило!":

    Не мога да отговарям за другите.Аз съм с 2 ваксини но се заразих.Обаче го изкарах почти безсимтомно и не съм пълнил болниците.Пих 3 дни аспирин с вит.С,чайове с по 2 капачки силна ракийка и си седях в къщи точно 4 дни.Те това ми беше ковида на мен.

    Коментиран от #81

  • 80 Заблеяло ми

    8 0 Отговор
    агънце в Стоянови двори. Монев, за колко сребърника се изтъргува да скършиш гръбнак пред мамона? А титлата
    "Д-Р" си закичил пред името си. В хипократовота клетва нямаше ли, че ако не можеш да помогнеш, не вреди?Ти доФторе, защо нанасяш вреди?

    Коментиран от #83

  • 81 Късметлия си!

    8 2 Отговор

    До коментар #79 от "цървулан":

    Ама някои изтеглиха късата клечка - още след първата "игла"! Кой на футболното игрище, кой насред магистралата, друг на тротоара...внезапно....
  • 82 Дааааааааа

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Мдааа":

    По твоята логика би трябвало всяка зима да съм боледуват от Ковид, това че имат близки симптоми с грипа и другите корона инфекции, не значи че са еднакви и безобидни.
  • 83 Първо, не вреди!

    8 0 Отговор

    До коментар #80 от "Заблеяло ми":

    За съжаление при тези т.нар. ваксини се говори колко "ползите" били по-големи от вредите! Тоест, вредите априори са допустими! Което именно е в разрез с Хипократовата клетва на лекарите!
  • 84 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    СТОЯ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВАС ДОКТОРО-ЛЕКАРИ -СРЕЩУ КОВИДА , НО ВИЕ ПРОСТО НЕ СТЕ НАЯСНО --КОЛКО Е ГЕНЕТИЧНАТА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ВИРУСИ / ПА БОЛО И МОДИФИЦИРАН ОТ АМЕРИКАНСКАТА ФАРМАЦИВТИКА / !?!?!?!? ........ ЗАЩО НЯМАМЕ ВАКСИНИ "СПУТНИК-В -И ЛАЙТ - И КОВИВАКС И -КУБИНСКА И -ТУРСКА И .... " ?????????????????????
  • 85 Не е точно така

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "Хаджи Генчо":

    Графеновият хидрооксид няма срок на годност. Съдържа се във всички видове РНК инжекции, включително в руски и китайски. За това младият австрийски учен Андреас Новак излъчи обширен материал в мрежата, с най подробни описания, клипове и снимков материал. Три дни по - късно, на 26.11.2021г. бе убит.
  • 86 А златни

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "случаен":

    ти уста! Ама някак не ми се много вярва. Тя е с медицинско образование, а мъжът й е вносителят на тези субстанции за Европа. Чак толкова да сглупи? . . .
  • 87 д-р Стоян Монев от Германия ако има

    7 0 Отговор
    Такъв изобщо!! Като Българин от България, реален, ти казвам най меко М А Й Н А Т А ти!!!
  • 88 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    направо съм възхитен от имуна на себе си и околните....както фамилията ,така и съседите и познатите го изкарахме веднъж и повече-Не!!!като ви чета някой по 3 пъти други по два пъти го карали....ще си помисля,че само малка част индивиди сме с ковид19 веднъж.....щоооо се излагате.този,който е загубил обоняние в последните 2години няма повече да губи обоняние.....тоест няма да боледува повторно от ""Нещото"!!!
  • 89 Ковид

    1 0 Отговор
    Такива като Монев няма да оцелеят
  • 90 Роза

    4 0 Отговор
    Почнах вече тотално да не чета ковид новините.Истеризираха хората!Всеки има собствен ум да реши какво да прави!Затова си чета другите,по-интересни новини,за да ми е спокойно на душата!
  • 91 Изнудвач

    1 0 Отговор
    Стуйо, ако не дадеш координати да се разберем за някакви пари, пращам на Веселина компроматите как си блудствал с деца. Прави си сметката, да не замлъкнеш и ти като Паро Бернски!
  • 92 Пепе

    1 0 Отговор
    Като го гледам доктора и той май е ходил на гроздобер.
  • 93 kon dorcho

    0 0 Отговор
    Разбирам изразеното отношение. С автора бяхме в един курс. Странен човек.
  • 94 няма лекари

    0 0 Отговор
    Не знаят какво да правят, как да лекуват. Иначе как става така, че който влезе в реанимация, не излиза жив. Те в доболничната помощ са от зле по зле, а какво остава за реанимациите ?!!