Last news in Fakti

7 Март, 2022 12:35 1 610 21

В София организират "Черен марш" в памет на жертвите от COVID кризата

  • черен марш-
  • софия-
  • covid-19-
  • жертви

Събитието ще се проведе на 12 март от 11 часа, началото е пред пилоните на НДК  

В София организират "Черен марш" в памет на  жертвите от COVID кризата - 1
Снимка: БГНЕС

"Черен марш" в памет на жертвите от COVID кризата и нейното неадекватно управление се организира в София на 12 март от 11 часа. Шествието ще започне от пилоните на НДК, ще премине през Катедрален храм „Света Неделя“ и ще завърши пред патриаршеската катедрала „Свети Александър Невски“. Организатор на инициативата е Фейсбук групата „Истина и справедливост в COVID отделенията“, а нейно лице е адвокат Иван Денев, който трагично загуби сина си в търновската болница и се е посветил на търсене на справедливост в името на всички жертви на неадекватното управление на COVID кризата.
В шествието ще се включат близки, роднини и приятели на загинали в COVID отделенията в страната, или на загубили живота си след ваксинация. Целта на организаторите и участниците в „Черния марш“ е да осветлят пред обществеността истината за неадекватните протоколи за лечение, които се прилагат масово в COVID отделенията в страната ни, и които са спуснати от СЗО, защото в повечето случаи тези протоколи се оказват смъртоносни според будните лекари у нас и по света, които не се поддадоха на масовата психоза и пропаганда, а останаха верния на лекарския си дълг. В шествието ще вземат участие и близки на хора, загубили живота си след ваксинация срещу COVID, протестирайки срещу липсата на единна система за отчитане и публично оповестяване на вредите и смъртността след прилагането на т. нар. „ваксини“, чието поставяне се превърна в принудително с въвеждането на зеления сертификат.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    29 6 Отговор
    Кунчев и НОЩ начело.

    Коментиран от #15

  • 2 ссссс

    29 7 Отговор
    Ще го води Мутафчийски.
  • 3 Бочко

    41 3 Отговор
    Искаме и бял марш в чест на доктор Путин, който излекува от раз света(най-вече медийте) от всички щамове.
  • 4 Моля

    5 18 Отговор
    Да го организират пред китайското посолство, другото е демагогия.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А Бойко

    15 1 Отговор
    Ще води ли най отпред?
  • 7 Подлоги герб

    18 1 Отговор
    А за жертвите поклон. ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 8 WTF

    6 25 Отговор
    Мангъров ще събере ли смелост да се появи?
  • 9 Смех‌‌‌‌‌‌‌‌‌

    29 2 Отговор
    В памет на жертвите на здравната ни система и анти-българска политика... ковид не е убил и 1/100 от всичк и тези които са убити от алчните за пари от клинични пътеки...
  • 10 Корги

    25 3 Отговор
    Не се спряха! И до ден днешен продължавам да твърдя, че ако има такова нещо като КОВИД, от него не се умира, а от съвсем други неща. Нито дума за лошия начин на живот (имаме ли друг избор?), подобието на храна, което консумираме (трета преработка, изхвърлено от европейския пазар или в другия случай коктейл от консерванти и Менделеевата таблица, защото сме некадърни да си го произведем сами, но пък за сметка на това е на промоция в Лидъл, а паричките не стигат за повече). Забравих и стреса (накъде без него, особено ако храниш няколко гърла в семейството си).

    Коментиран от #11

  • 11 WTF

    6 10 Отговор

    До коментар #10 от "Корги":

    Ами то и от СПИН не се умира, но е смъртоносно заболяване. Убиват те друг неща в следствие от унищоженната имунна система.
  • 12 Данчо

    5 4 Отговор
    Боже, прибери ди вересийте.
  • 13 Грульо

    18 2 Отговор
    Протест против ковит измамниците от управлението и алчите медици, които за ковит пари се включиха в ковит геноцида срещу народа.
  • 14 Суха съчка

    1 16 Отговор
    Мангърррррр . И Копейката задължително да присъстват . Да видим колко сухи съчки изгоряха заради тях
  • 15 ХАХАХАХА

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ДОКТОРЯТА УБИЙЦИ МАСОНИ ТАМ ЛИ ЩЕ СА?
  • 16 Последния софиянец

    6 1 Отговор
    Ковид не е заболяване, а оправдание и катализатор за протичане на други заболявания. Не изхвърлихме ли вече тази дъвка с Ковида или още ще мачкате народа?
  • 17 Грантаджиев соросоид

    16 1 Отговор
    Съд за Урсула фон дер Лайен, която подписа на тъмно договори с Модерна и Файзер, които до ден днешен не са оповестени. Съд, задето тя лично е водила частни преговори с президента на Файзер, които отказва да оповести. Съд, заради мъжа и, който работи в тези бизнеси и тя е взела решения за 500 милиона население в явен конфликт на интереси. Ако това ще е поведението на ЕСССР занапред, то час по скоро брюкселската кочина трябва да се разтури и на мястото и да бъде построен мемориал в памет на жертвите на алчността и корупцията.
  • 18 XYZ

    0 2 Отговор
    Съчувствие към г-н Денев и останалите сънародници, изгубили близки! Но почти съм сигурен, че идеологът е К.Костадинов, антибългарин и путинофил, чиято цел е да клати държавата в интерес на Русия и Путин!
  • 19 121

    1 0 Отговор
    Връхлетя ни вируса и с него дойде голямата тргедия! Неадекватност,лутане,безхаберие и цинизъм! Това преживя българина през тези години.Една огромна преса,да се ваксинираме и без нито дума разяснение,всичко търсихме и намирахме по чужди сайтове.Доста думи напразно се изговаряха и накрая,все едно и също смъртност в големи проценти.Много неща останаха скрити,но се надявам и вярвам,че истината ще си пробие път и ще излезе на яве.Въпрос на време.
  • 20 Не се правете на умрели лисици

    2 0 Отговор
    А марш за жертвите на ваксините ше има ли?
  • 21 Zzzz Русский Zzzz 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    0 0 Отговор
    Близо до Харков САЩ проучиха разпространението на инфекцията върху хората чрез прилепи. Това напомня ли ви нещо? Z! 🇷🇺