14 Март, 2022 04:39 1 684 26

Само 523-ма заразени в неделя, починалите са 14

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

344 болни са в интензивни отделения

Само 523-ма заразени в неделя, починалите са 14 - 1
Снимка: БГНЕС

523 са новите случаи на коронавирус през последното денонощие, при направени 4 881 теста.

Положителни са 10,7% от изследваните, сочат актуализираните данни на Единния информационен портал.

Пациентите с COVID-19 в болница са 2592, като 344 от тях са в интензивни отделения.

14 са починали, 93% от тях не са били ваксинирани. Като излекувани са посочени 752.

В неделя са поставени 290 дози ваксина. Завършен ваксинационен цикъл имат над 2 053 000 души.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ваксиниран3002

    34 7 Отговор
    27% от новите случаи са ваксани. Някой да ми припомни, колко процента са ваксаните в Бг, според официалната стъкмистика?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кой и Защо РАЗРАБОТИ COVID 19

    21 4 Отговор
    Aслед това и ВАКСИНИТЕ ? Казват бил ония който РАЗПОЛАГАЛ с много пари ?! Кой е той обаче , все още се ГАДАЕ ! Но нашето правителство за него се СТАРАЕ !

    Коментиран от #13, #23

  • 7 Ужас, ковида си отива!

    35 5 Отговор
    Умря от мъка, защото вече никой не му обръща внимание. Което и доказа цялата му несъстоятелност! Но това не пречи на същите онези, които ни плашеха с него, сега да ни плашат с Путин и пак да са големи специалисти и по тази тема.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 истина ти казвам

    10 0 Отговор
    14 са починали, 93% от тях са били ваксинирани. Като излекувани са посочени 752.в болница са 2592, като 344 от тях са в интензивни отделения.В неделя са поставени 290 дози ваксина.

    Коментиран от #26

  • 10 Човек от щаба

    33 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас, ковида си отива!":

    Да, сега говорят за бомбоубежища и радиация. Защо? Кому е нужно населението да е постоянно бомбардирано със стрес? Ниво на журналистика, план? Ако вземеш един вестник от преди 1989 г. ще прочетеш само как някой някъде е спечелил медал, как някое ТКЗС е увеличило производството, как другарят Тодор Живков е спазарил от рус....оп...навлизам в забранени теми. Лъхаше позитивизъм и сега на народа му липсва. Сега добрата новина е само ако ти кажат "добър вечер" в началото, което е най-неприятната част от емисията за лицето. Като вица: звъни се на вратата "Иванов тука ли живее" - "То това моето живот ли е бе?" И мене много ме дразнят и се насочвам към червеното копче. Добре че моето спира само телевизора. Вчера чух едни образи да се чудят как да се изкарат бежанци, защото пресмятаха, че за 4-членно семейство дават 4800/месец. Такива пари в БГ взема само Джокът - такава му е Съдбата. Ето това е резултата от пресоляването, точно както беше и с Ковида- води до апатия по нашите географски ширини, но нали така правят батювците по CNN, значи трябва да копираме. Иначе е варварско...

    Коментиран от #16, #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЧИЧО ДЖОК (СТАМАТ)

    1 9 Отговор

    До коментар #6 от "Кой и Защо РАЗРАБОТИ COVID 19":

    То се знае кой ,Бат БОЙКО е разработил КОВИДА и след туй ваксините,а ГЕШЕВ му е помагал,За нашият хал в последно време други виновни няма.С тях в момента се оправдават сегашните управляващи.
  • 14 Дара

    12 0 Отговор
    Тук заразените намаляват. В Германия се увеличиха изведнъж. На 20ти март се решава задължителната имунизация.... Четвъртата доза е готова за септември. Ха, ха..
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Чоки

    5 0 Отговор
    Вие с тези снимки реклама на тестове ли правите?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Копипасте

    9 1 Отговор
    06.01.2022г. Факт е, че "пандемията" КОВИД-а се ползва и за отвличане на вниманието от същественото и важното! Докато гледаме шоуто КОВИД и гадаем ще има ли ЛОКДАУН или няма да има - през това време инфлацията расте, имаме си изкуствено създадена енергийна криза, цената на хляба е над 50% нагоре за година и още, и още! Имало е грипни и прочее вирусни "вълни" по няколко пъти в година и преди!
    А за съботната прИмоция на олиото в Кауфланд може само да пишем по коментарите! Това си е тотално нарушение на всички КОВИД ограничения : пускаш тънко стока за която народонаселението е вече психирано вкарваш блеещите в магазина, та белким покрай олиото си купят и още нещо! Да видим ще ги одрусат ли РЗИ-тата както си е по правилата на извънредното КОВИД положение! Ще ги издруса ли и Румен Спецов /НАП/ за това, че Кауфланд правят счетоводни "врътки" и плащат близо до 0, ЗА НЕСХВАНАЛИТЕ ПОВТАРЯМ : НУЛА ДАНЪЦИ в България!? За дълбокозамразеното испанско свинско продавано като прясно заклано и охладено да ги "издруса" БАБХ, ако имат здрави гащи!
  • 20 Копипасте

    4 0 Отговор
    На тази дата този коментар мина и си стои още под статията! Защо се трие сега?! Какво се промени в целеполагането на ФАКТИ?! 06.01.2022г. Факт е, че "пандемията" КОВИД-а се ползва и за отвличане на вниманието от същественото и важното! Докато гледаме шоуто КОВИД и гадаем ще има ли ЛОКДАУН или няма да има - през това време инфлацията расте, имаме си изкуствено създадена енергийна криза, цената на хляба е над 50% нагоре за година и още, и още! Имало е грипни и прочее вирусни "вълни" по няколко пъти в година и преди!
  • 21 Копипасте

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Човек от щаба":

    Тoчнo зa пcихoтeрoр cтaвa въпрoc! Дa ти излизa вcякa cутрин нa вcякa тeлeвизия cвeтaтa трoицa c гeнeрaлa oблeчeн в чeрнo в cрeдaтa и дa ти нaбивa, чe e cтрaшнo и "шa ca мрe"! Тoвa гo имa в някoи учeбници! Тoвa e eдин oт нaчинитe дa ce държи нaceлeниeтo в cъcтoяниe нa трeвoжнocт! Да очакваш следващия ден със свито сърце, а не с усмивка ..... !?
    Зaщo ce нaпрaви? Кaтo иcтeриятa отмина и сега някои от нас щe осъзнаят мoжe би, каквo ce e прoмeнилo, чe някoи ca удeceтoрили бoгaтcтвaтa и влacттa cи.........!
  • 22 Петър

    0 0 Отговор
    Процента продължава да е 50%.
  • 23 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кой и Защо РАЗРАБОТИ COVID 19":

    СВЕТОВНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ го разработи, за да въведе "ВЕЛИКОТО" НУЛИРАНЕ.
  • 24 Анонимен

    3 0 Отговор
    Не беше ли точно този тест от снимката изваден от FDA за диагностика в САЩ, защото за всички грипни и коронавируси показва две чертички, Т.Е. БРЕМЕННА, грешка - извинявам се КОВИД+?! За несхваналите - все тая е какъв е вируса, ако имаш хрема, грип, САРС Ков 2 ..... все си КОВИД+ и най-малкото в карантина за 10 дни! Честито на печелившите с 10 дневно КОВИД отлежаване!
  • 25 Behemoth

    1 0 Отговор
    Тирана Путин ликвидира ковида....санкции моментално!
  • 26 14.3.22

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "истина ти казвам":

    Починали:
    Ваксинирани - 1, колеги - 13