Last news in Fakti

30 Май, 2022 15:35 3 565 1

Проф. д-р Христо Цеков е финалист за Балканските медицински Оскари

  • проф. д-р христо цеков-
  • финалист-
  • балканските медицински оскари-
  • пловдив-
  • церемония-
  • balkan medical awards 2022-
  • vip communication

Церемонията ще се състои на 17 юни 2022 в Пловдив

Проф. д-р Христо Цеков е финалист за Балканските медицински Оскари - 1
Снимка: VIP COMMUNICATION

Светилата в родната медицина получиха заслужени номинации от журито и партньорите на BALKAN MEDICAL AWARDS 2022, съобщават организаторите от VIP COMMUNICATION.

Седмото издание на престижните награди ще отличи хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта.

Церемонията ще се състои на 17 юни 2022 в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив.

Един от водещите хирурзи у нас - проф. Христо Цеков, началник на Клиника по Неврохирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, е финалист за Балканските медицински Оскари.

В продължение на 10 години той е началник отделение по Неврохирургия в УМБАЛ "Александровска" и УМБАЛ "Св. Иван Рилски". От 2008 г. е в екипа на Болница Токуда.

Автор и съавтор е на над 150 научни публикации, няколко учебника и монографии.
Оперира в областта на детската неврохирургия, гръбначно-мозъчната и съдовата неврохирургия, травматологията, дегенеративни и други заболявания.
Проф. Цеков е завършил медицина в Медицински университет - София през 1972 г. Има две специалности - "Обща хирургия" и "Неврохирургия". Специализирал е в Русия, Германия и Австрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.