2 Ноември, 2022 05:01 1 805 15

513 нови случая на коронавирус, починаха 8 заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

57 са в интензивни отделения

513 нови случая на коронавирус, починаха 8 заразени - 1
Снимка: БГНЕС

513 са новите случаи на коронавирус у нас, установени през последното денонощие, показват актуализираните данни на Единния информационен портал. Положителни са близо 9 процента от направените 5 719 теста.

79 пациенти с Ковид-19 са постъпили в болница, а общият брой на хоспитализираните е 660. От тях 57 са в интензивни отделения.

8 души са починали вследствие на инфекцията, а като излекувани са посочени 850 души.

823 са поставените дози ваксина във вторник. Хората със завършен ваксинационен цикъл са над 2 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 14 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ПОЛЕЗНАТА инфо СТАТИЯ господин ШУМОВ

    Коментиран от #10

  • 3 Шпионин

    12 1 Отговор
    Чакам с интерес новия щам как Ке се трепе със стария такъв.
  • 4 Вирус

    16 1 Отговор
    Ха вече няма точно число над 2 мил на другите да не им изтече годността хаха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Копипасте

    11 0 Отговор
    Свърши времето на рекорд, антирекорд, тъжна новина ...... и прочее клишета в заглавията на КОВИД-статиите! Докато изкарат от цилиндъра "магьосниците" следващия Торбалан за страхуване на човеците! В Китай вече ползват КОВИД локдауните целево в някои градове! В крайна сметка нaшитe упрaвници изoбщo нямaт рoля c думи в тaзи cвeтoвнa тeaтрaлнa пocтaнoвкa - втoрo хрacтчe или трeтo бoрчe oт дeкoрa! В нaй-дoбрия cлучaй ca шутa, кoткaтa/кучeтo или джуджeтo в мacoвитe cцeни! Aкo нe cлушкaт режисьорите ги oшaмaрвaт! И ceгa дa cи припoмним oтнoвo нaчaлoтo нa прeдcтaвлeниeтo. Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни?

    Коментиран от #8

  • 8 чичо стамат шумов

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Копипасте":

    Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни?============================================================================= ==ПЪРВИ ДВА СЛУЧАЯ НА КОРОНА В БЪЛГАРИЯ 08.03.2020 Г.КПП СА ОТ 21,03.2020.БЪДИ КОРЕКТЕН И НЕ ПОДНАСЯЙ НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Копипасте

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "чичо стамат шумов":

    Писането с главни букви е признак!
  • 10 ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНО

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    СЕГА ГРАЖДАНСКАТА РУСКА ВОЙНА Е НА ПО ВИСОКО НИВО И ИНФлАЦИЯТА КОЯТО ПРЕДИЗВИКАХТЕ С КРЕДИТЕ И ЗАТВАРЯНИЯТА НА КОРОНКАТА ВСИЧКО СИ Е ПО ПЛАН ГЛАДЪТ СЪЩО
  • 11 Бъди

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "чичо стамат шумов":

    Бъди коректен и кажи, че всичко това беше една голяма измама! Медийна пландемия, нагнетяване на страх и паника в обществото без никаква реална заплаха - пар екселанс чиста форма на престъпление! Въвличане на големи групи хора в медицински и психологически експерименти, умъртвяване на хора, кога от невежество и недоучване, кога за бройката за да се поддържа лъжата. Много хора няма да забравят, какво им беше причинено и няма да простят! Ограбиха ни не малко пари и едни цели поне 5% от съзнателния живот, осакатиха психиките на децата, докато се страхуваха, пропуснаха да научат неща, които ще са им необходими в живота! Бъди коректен и го кажи!

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Копипасте

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бъди":

    Да бъде коректен би било чудесно, но не може защото шефовете ще го отсвирят! На щатните се плаща за КОВИД-правоверност, а не за коректност!
  • 13 умзнае

    0 0 Отговор
    не свършиха ли овцете,явно не щом още се набождат.
  • 14 чичо стамат шумов

    0 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бъди":

    11 Бъди
    20ОТГОВОР
    До коментар 8 от "чичо стамат шумов":

    Бъди коректен и кажи, че всичко това беше една голяма измама! Медийна пландемия, нагнетяване на страх и паника в обществото без никаква реална заплаха - пар екселанс чиста форма на престъпление=========== А ВИЕ ОТКЪДЕ СТЕ СИГУРЕН .ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИЗМАМА.АЗ ПОНЕ ЦИТИРАМ ДАННИ ОТ ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА,А ВИЕ ОТКЪДЕ ЧЕРПИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАЗИ ИЗМАМА.АКО НЯМА НЯКАКВА ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ СИГУРНО ЩЕ РЕВНЕТЕ ,ЧЕ ВЛАСТИТЕ КРИЯТ НЕЩО,СЕГА ИМА НО БИЛО ИЗМАМА.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.В БИБЛИЯТА ИМА ЕДИН ПЕРСОНАЖ И МУ КАЗВАТ ТОМА НЕВЕРНИ.

    Коментиран от #15

  • 15 Бъди

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "чичо стамат шумов":

    Разликата между това което цитирате и статистиката е от земята до безкрая! Статистиката е точна наука, а данните на които се позовавате са псевдо статистика или с друга дума - стъкмистика за целите на пландемиците! Като са толкова добри статистици, я им поискайте информация за целия спектър здравни дейности изпълнени вчера или онзи ден, за заболелите, за починалите за да се уверите, че никой нищо не знае, но за ковида, пълна статистика в реално време - кажи честно, верно ли е това???