15 Януари, 2023 05:45 1 420 12

Само 46 нови с коронавирус в събота, няма починали заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Активните случаи към момента са 3 757

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 46, сочат данните на Единния информационен портал, съобщи БТА.

Направени са 983 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 4,98 процента.

Няма починали с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 354 души с диагноза коронавирус, от които 49 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са ...

Излекувани през последното денонощие са 3 души, а общо от началото на пандемията - 1 252 221.

Активните случаи към момента са 3 757.

През последните 24 часа са поставени 14 дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 605 190 дози.

Общо 38 138 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 294 116 заразени от началото на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    3 0 Отговор
    Не е важно какво говорят за теб хората, важното е да се говори, тва е девиза на @@@@ите. Приятен ден всички
  • 2 КовидманЯк

    11 0 Отговор
    Яко ще се мре...със страшна ярост!Пак няма да стигат чувалите за трупове и хладилните камери!Пак ще ни редят по детски площадки и ледени пързалки.Изкъртвайте пейките, слагайте КПП-тата, затваряйте парковете...
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 8 Отговор
    ТРЯБВА да има работа и за ТРАУРНИТЕ АГЕНЦИИ идва НОВА ГОДИНА и ще трябват ПАРИЧКИ на работещите в тоя БИЗНЕС.
  • 4 Хаха

    9 0 Отговор
    Добро Ютро! А с колики и пЪрдел колко, вкл. починалите... Да ви имам "новините"!
  • 5 Ковид4о

    9 0 Отговор
    Бройката дори не си заслужава и да се коментира!
  • 6 23787

    4 0 Отговор
    3% от официално регистрираните срещали се с вируса са починали. Реално "преболедувалите" са двойно тройно повече. Разбира се има има ваксинирани официално около 25-30% 30% от тях преболедували, % фалшиви ваксинирани. Преболедували и починали ваксинирани има.
    За това ли беше цялата дандания "яко ще се мре" КПП-та, маски на открито, вечерен час, забрана за разходки без куче, изкъртени пейки от парковете, безумно лечение по протокол

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Копипасте от

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "23787":

    коментар на анонимен коментатор под статия на същата тема от лятото на 2020г. :
    Факт е, че се спретна хубавичка световна криза! Това, че вируса бил прескочил на хората от прилеп, панголин, змия... дето китайците си ги ядат от 1000 години и не е прескочил, та чак в днешно време е за тия дето консумират доматите с колчетата!
    На всеки 10-15 години се правят/организират световни кризи с какъвто и да е повод! Сега е коронавирус! Пo врeмe нa кризa гoлeми мacи oт хoрa в глoбaлния cвят cтaвaт излишни. В пeриoд нa тeжкa икoнoмичecкa кризa мacитe трябвa дa ce КOНТРOЛИРAТ. 2008-9 гoдинa пaк имaшe криза! Aкo нe ce прaвят кризи щe имa cвeтoвнa вoйнa, нo гoлeмитe ги e cтрaх oт вoйнa! Прeкитe и нeпрeкитe пoрaзии щe ca тaкивa, чe в cлeдвaщaтa вoйнa, aкo изoбщo имa тaкaвa и e мeжду чoвeци - oръжиятa щe ca кaмъни и тoяги! Мoитe cкрoмни знaния ми кaзвaт, чe кризaтa c пукaнeтo нa бaлoнa трябвaшe дa e пo-къcнo към 2024-5 гoдинa, a кoрoнaвируca им дава възможност да "печатат" долари като след война! Кaквoтo и дa гoвoрят - cтaвa думa зa пaри, пeчaлби, влacт, влияниe, пaзaри...!
  • 8 Копипасте от

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "23787":

    Въпросния коментар беше затрит поради неправоверност от модератор минути след като го четох, харесах го и си го "копнах"!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Копипасте от":

    Виж сега:
  • 10 Петър

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Копипасте от":

    Спомени за щуротиите, родени от пандемията:
    СПОМЕН No 7
    Фалшивите статистики
    От самото начало започнаха да ни заливат с числа, които доказваха бедствието, което предстои да преживеем. Заработи единния информационен портал, който ежедневно беше цитиран от всички медии. Едно от числата, рисуващи мащаба на бедствието в портала е т.нар. активни случаи, т.е. хората, което в момента боледуват. В началото на това лято след като бяха минали месеци от последната вълна и нови случаи почти нямаше, активните случаи в портала продължаваха да са стотина хиляди. Защо тия хора месеци наред не успяваха да се излекуват!? И понеже нови случаи нямаше и нямаше, явно решиха активните случаи да бъдат изписани служебно и в един момент в портала в раздел излекувани за деня, ударно започнаха да се записват по 7, по 8 хиляди излекувани дневно, и така "стопиха" активните случаи.
    Когато в един масив от числа, две от тях са откровено фалшиви, много вероятно е и останалите да не са съвсем истински.

    Коментиран от #12

  • 11 ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ФОРЕВЪР☝

    0 4 Отговор
    .....февруари...„🔐🤒😷”....
  • 12 Копипасте

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Петър":

    Около месец след назначаването на ген. Годжи за шеф на НОЩ същия летя до Милано на "обмяна на опит"! Още на другия ден след връщането му го снимаха на живо телевизиите в заседателната зала на Министерския съвет докато всички други пристигнали със същия полет бяха в 14 дневна карантина! Пред закона всички са равни, но някои са по-равни!