Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 06:22 1 041 12

39 нови заразени с коронавирус за денонощие

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Починал е един пациент

39 нови заразени с коронавирус за денонощие - 1
Снимка: БНР

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 39, сочат данните на Единния информационен портал, цитирани от БТА.

Направени са 2331 теста което означава, че делът на положителните резултати е 1,67 процента.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 231 души с диагноза КОВИД-19, от които 34 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са девет.

Излекувани през последното денонощие са 51 души, а общо от началото на пандемията – 1 254 690.

Активните случаи към момента са 2689.

През последните 24 часа са поставени 111 дози ваксина срещу КОВИД-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 607 290 дози.

Общо 38 184 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 295 563 заразени от началото на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КовидманЯк

    23 0 Отговор
    Ясна работата, яко ще се мре.Няма да стигат чувалите и хладилните камери, ама тоя път за тия които имаха глупостта да се надупчат с експерименталките.
  • 2 Дядо

    25 0 Отговор
    Добре, че не се надупчихме много. Иначе щяхме да имаме извънредно висока смъртност като Обединеното кралство, Германия и другите будали. В момента сме си в границите, които винаги са били.

    Коментиран от #3

  • 3 чичо стамат шумков

    0 23 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо":

    Най високата смъртност в света от КОВИД е в ПЕРУ и БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #4

  • 4 Дядо

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "чичо стамат шумков":

    С умрелите в катастрофи и други заболявания, които по време на кризата изчезнаха - може би да, може би не. За смъртността кажи защо е висока. И не ми излизай с климатични промени, породени от пръдни на крави.
  • 5 Още статистика

    16 0 Отговор
    Дайте малко статистика, колко триигленици и четириигленици са хоспитализирани и в какво състояние са. Колко от тях са починали, къде от усложнения, къде от новата болест - внезапно. Защо така свенливо мълчите?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абе Факти

    9 0 Отговор
    Не сте интересни вече.Хайде стига с тоя Кобид той вече не е актоален поне засега освен ако ви плащат за това.
  • 10 стъкмистика

    3 0 Отговор
    нещо да ви прави впечатление, че където и да отпадат мерките се появява "мониторинг на отпадните води". оттам под формата на статистика за не знам какъв си период от време ще изкочи новия Торбалан. ще се окаже, че едновремнно в цял свят се е пръкнал нов вирус или бактерия доказано с графики и "статистики". разбира се това ще се случи, когато са готови с новото преетикиране на залежалата продукция и са заредили целия свят с новите "тестове".
  • 11 Ти да видиш

    3 0 Отговор
    Брейй Шумката не спира да заработва и в почивните дни! Работлив като пчеличка,ти да видиш!
  • 12 СойкаПрисмехулка

    1 0 Отговор
    Аз само да питам като ВСЕ ОЩЕ някой брои и води статистика за тридесет и деветимата заразените с корона, защо тогаз не се броят и хората със запек. Бас ловя, че за едно денонощие е имало много повече потърпевши от запек, отколкото от въпросните тридесет и девет души с корона. Искам веднага да се вземат спешни мерки против запичането! Искам на всеки 24 часа брифинг по телевизията. Според мене трябва да се отчитат случаите на запичане ежедневно. Искам държавата да отпусне на всеки гражданин по един пакет от четири ролки трипластова ароматизирана тоалетна хартия, шоколадче за разхлабване и по един нов моноблок, ако евентуално запеклият, който вече се е разхлабил много уцвъка своята.