20 Февруари, 2023 05:18 1 047 7

Само 11 нови заразени в неделя, няма починали с коронавирус

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Активните случаи към момента са 2 720

Само 11 нови заразени в неделя, няма починали с коронавирус - 1
Снимка: БНР

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 11, сочат данните на Единния информационен портал, цитирани от БТА.

Направени са 594 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,85 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 187 души с диагноза КОВИД-19, от които 19 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са двама.

Излекувани през последното денонощие са шест души, а общо от началото на пандемията – 1 255 276.

Активните случаи към момента са 2720.

През последните 24 часа са поставени две дози ваксина срещу КОВИД-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 608 220 дози.

Общо 38 204 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 296 200 заразени от началото на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненец

    21 0 Отговор
    Аз виждам новината така: 6 от 11 са ваксани, както и двамата влезли в болница. После ми говорете за ваксите. Пак да попитам, от къде са 2700 "активни" случая, след като не сме прескачали 50 на ден от месец поне???

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Лост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Варненец":

    Трябваше и да напишат:Шок, ужас, заразените два пъти повече от излекуваните. Онзи ден ваксинирали четворка белот, вчера два играещи Санта се пред блока.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Копипасте

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Варненец":

    Стъкмистика!
  • 6 вирусчо

    5 0 Отговор
    Абе я казах ли ви че,събота и неделя почивам! Не се разбрахте!
  • 7 Дядо

    8 0 Отговор
    Добре е хората да не забравят. Трябват ни още 1-2 пандемии с такива фалшиви ваксини и ще ни довършат. Джордан Триштън Уокър, един от директорите на файзър, призна пред скрита камера, че мутират вируси нарочно да са по-заразни, за да върви търговийката с отровите. А Бил Гейтс каза (и не само той), че следващата пандемия щяла да бъде по-страшна с по-смъртоносен вирус.