Last news in Fakti

10 Юли, 2014 09:00 15 756 5

Братя Пулеви vs. Жан-Клод Ван Дам

  • кубрат пулев-
  • тервел пулев-
  • жан-клод ван дам-
  • volvo-
  • volvo trucks-
  • volvo dynamic steering

Боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви се изправят един срещу друг, но не на ринга, а на пистата в ешкън видео с камиони, което Volvo Trucks пуска като продължение на култовия клип с Жан-Клод Ван Дам “The Epic Split”. След незабравимия шпагат между шведските камиони “българският отговор” отново показва уникалното
кормилно управление на камионите Volvo – Volvo Dynamic Steering, благодарение на което братята Пулеви управляват камионите с боксови ръкавици без стабилен захват при изпълнението на всички каскади.



Всички кадри са заснети лично от Кубрат и Тервел, без да се използват дубльори или професионални шофьори. Снимките са направени само за един ден на затворена писта на летището в Лесново.



“За нас това беше интересно преживяване като братя, спортисти и българи. Трябваше да покажем концентрацията и дисциплината, които имаме от бокса и връзката си като братя в различна ситуация. Не беше лесно, но беше и много забавно, защото като повечето мъже споделяме страстта към мощните машини. Освен това беше въпрос на чест да представим достойно България в един
международен проект”, разказаха Кубрат и Тервел Пулеви.

Иновативната кормилна система Volvo Dynamic Steering, показана в теста на братя Пулеви, подобрява значително прецизността и стабилността по време на шофиране при всяка ситуация, като действа чрез електронно управляван електромотор, който се регулира около 2000 пъти в секунда. Тя е революционна в света на камионите.

При висока скорост на магистралата осигурява изключителна стабилност на посоката. При ниски скорости пък дори тежко натоварен камион може да бъде управляван с минимално усилие.

Можете да си припомните видеото „The Epic Split“ с участието на с Жан-Клод Ван Дам тук.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    4 8 Отговор
  • 2 ярослав станчев

    17 5 Отговор
    Дълго очаквания мач между Кубрат и Кличко.
    Гонг.
    Десен прав на Пулев в брадата на Кличко и украинеца долу.
    Рефера брои:едно,две,три .....
    Кобрата го бута по рамото и му казва:
    -Чшшшш,рефер,ко му броиш бе,аз камион Волво като лопна с деснячката спира,ти тоя ли ще го чакаш да стане.
    Давай Кобра,с тебе сме.Счупи му тиквата на хохола.
  • 3 Роско

    0 4 Отговор
    А дали имат С категория ????
  • 4 ВИП АМГ

    2 2 Отговор
    kobrata e iako pich
  • 5 Кобрата

    3 0 Отговор
    Братя Пулеви са много здрави мъжаги и двамата...