Last news in Fakti

15 Април, 2015 09:59 28 305 23

BMW-та "втора ръка" с гаранция

  • bmw-
  • втора ръка
На 17 април 2015 година в зала 4 на Интер Експо Център в столицата, за шести пореден път отворя врати специализираното търговско изложение BMW и Mini ЕКСПО. Търговското изложение се организира от BMW Group България и ще продължи от 17 до 20 април 2015 г. с работно време от 10:00 до 20:00 часа и свободен вход. По време на събитието посетителите могат да избират от близо 100 употребявани автомобили BMW и Mini сертифицирани по програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT, като многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително М и M Performance модели. За втора поредна година всеки закупил автомобил по време на изложението ще получи подарък велосипед BMW или Mini.
Всички автомобили изложени на BMW и Mini ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и Mini NEXT, са на възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и Mini Мобилен Сервиз. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.
В рамките на изложението клиентите могат да преминат всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани автомобили BMW и Mini. Представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и Mini. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2015 г. се предлага преференциален лихвен процент от 3.99%. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час. Специални експонати ще демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата и да направят своя избор за покупка. 

Подробна техническа информация за моделите на BMW - ВИЖ

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    6 0 Отговор
    Тези коли са като чисто нови, но са и по-скъпички от същите по автокъщите. Заслужават си обаче, даже повече от чисто ново БМВ, защото то пък е прекалено скъпо.
  • 2 Гост

    5 0 Отговор
    До 5 годишна възраст или 120 К км.Колко ли от бг гражданите могат да си го позволят.

    Коментиран от #6

  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    Сега вече всички ще разберат колко се надуват цените на новите автомобили.

    Коментиран от #14

  • 4 колата според доходите

    5 0 Отговор
    Прекалено скъпо е за хора,които не могат да си го позволят.И защо сульо и пульо трябва да карат скъпи марки? В България около 90 % от луксозните коли втора употреба са в окаяно техническо състояние,защото "умниците" дето едва са събрали пари да ги купят нямат пари за поддръжка.
  • 5 onq s konq

    8 0 Отговор
    Почти сигурен съм че цените на тия коли на иэложението в сравнение със цените на коли на същите години от автосайта са ненормално надути с аргумент "гаранцията".Колкото до оригиналните авточасти-вярно е че са абс качествени,но на беэбожна цена в автосервиэа.Эа сравнение в магаэина ми предлагат "алтернативна" демпферна шайба/която ми беше эа смяна/ эа 299лв,а в БМВ-сервиэа оригиналната е 860лв.
  • 6 Ненов

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Аз, например мога и ще се възползвам от този аукцион, защото са доста по-евтини от нови, а са в същото сътояние.

    Коментиран от #7

  • 7 колата според доходите

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ненов":

    Грешиш,няма как употребявани коли да са в същото състояние като новите,защото имат някаква амортизация.Но ако ще купуваш кола втора употреба,тези определено си заслужават.
  • 8 пръдльо

    6 0 Отговор
    Друго сие пръв да пръднеш на седалйата
  • 9 E46330

    0 0 Отговор
    За съжаление са доста скъпи дори тези "втора ръка" на да три годишна възраст с гаранция.

    Наскоро гледах Последния модел 318 136 коня от 2013г. октомври за 53 000 лв. в Камор Ауто -
    доста пари - но пък си имаше остатъчна гаранция 24 месеца или 100 000 км.

    Коментиран от #10

  • 10 136

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "E46330":

    И какво като е с гаранция - да дадеш 53 000 за кола със мега смешните 136 к.с. е просто лудост и безумие!!!
  • 11 Иво

    8 1 Отговор
    От моя личен опит да споделя - просто дилърите ( и не само на БМВ ) искат да изкарат още един път печалбата на тези автомобили. Закон е, че при излизането на нов автомобил от салона, той си губи 20% от цената. Сметнете като са минали поне още 3 годнини, колко е реалната цена на тези автомобили. Отстъпката би трябвало да е поне 50% от цената на нов аналогичен автомобил. Е, дали едно БМВ 320Д ХД , което като ново е около 65х лева (с пазарлъците в шоуруума) ще струва 30 - 35 хиляди - съмнявам се....защото нашенецът от всичко изка да изкара максимум печалба.А никой не мисли, че ако продаде на минимум печалба и направи оборот ще е по-добре , от колкото от 100 изложени автомобила да продаде 2...
    Лично мнение!

    Коментиран от #12, #20

  • 12 Димитър Димитров

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    Прав си в Германия едно 316d седан от минимум 2012 на около 120 000 km е около 15 000 евро!
  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    Всичко зависи от късмет и собственик! Ако коката е карана от абориген,олигофрен или малоумник.....и на една година да е.... Ще има доста работа по нея! Ако една кока е карана от читав собственик и на 10 години да е.....може да е все така запазена и добра! Всичко е индивидуално и въпрос на късмет!

    Коментиран от #15

  • 14 Име на гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    3% потенциални купувачи и 97% лаладжии и разбирачи. Дошли да направят по някое и друго селфи за стиничкътъ. То ще са мускОли, татуси, кухи ланци и страшно гледане, та знае ли се. А в сегмента Мини, кифли кръстоска между фолк и порно главни героини. То ще е силикон, джуки ,екстеншъни и фалшиви маркови дрешки. Парад на суетата, та чак и безплатно. .а...ти и килипиря Ганьо! Напрао, като пред Какао....Браааат!!!
  • 15 хи хи хи ха

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    коката е изпушена брат, и осмучена от абориген,олигофрен или малоумник... и от читав собственик
    Всичко е индивидуално и въпрос на късмет! да намериш кока или 5 евро сента
  • 16 samo 3 dni

    0 0 Отговор
    да нямат време наивниците да мислят!За година употреба обезценката е средно 30 % за марката БМВ,както се шегуват швабите „баварише мотор ферлиихт„ .Мислете и смятайте,не бъдете първо сигнални!На 2 години е 50% стига Ви инфо,че ще ме намразят официалните вносители :)

    Коментиран от #22

  • 17 mediator37

    0 0 Отговор
    Абе тия хлебарки Мини-тата как са, вървят ли, някой карал ли е? Какво знаем за тях?
  • 18 колата според доходите

    0 1 Отговор
    Но не и проверен и отремонтиран автомобил от официален представител на марката.А че нашите са надули цената с няколко хиляди си е вярно.
  • 19 Мечо

    0 0 Отговор
    А X-ве дали ще има

    Коментиран от #21

  • 20 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    То в България е така.Вече кочини на по 10 -12 години вървят по 12-13000лв.Пълна лудост!
  • 21 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мечо":

    Да всяка година има и X-ве
  • 22 Ацко

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "samo 3 dni":

    Е ти по твоята логика на третата година трябва направо те да ти дадат пари за да го вземеш това БМВ ? Иначе се опитваш да си продадеш старата 25 годишна Вектра за 3000лв.
  • 23 Zlati zlatistia

    0 1 Отговор
    Fiat e markata niama bmw niama mercedes.edinstveno ako ne e Fiat bih karal dacia