Last news in Fakti

20 Юни, 2015 08:00 3 674 3

Хибридите на BMW според IND Distribution

  • bmw-
  • i3-
  • i8-
  • ind distribution-
  • tuning

С навлизането на хибридните автомобили и използването им от все повече хора някои от тях не искат да бъдат "от завода" и включването на студията за модификации вече е факт. Тези два автомобила от i серията на BMW са дело на IND Distribution. Ванът i3 е получил по-сериозните промени, като започнем от напълно обновена предна броня. Окачването е снижено с комплект пружини Cobra, което освен върху визията рефлектира положително и върху управлението.

Най-забележимата промяна е в яркосините джанти HRE 303M, произведени специално за модела поради специфичния размер. Цветът им е кръстен "ilectic blue" и идва от оригиналното i3. От своя страна спортното i8 пък е получило малко по-семпли промени. Някои от детайлите с боядисани в цвета на купето, а джантите на автомобила отново са HRE и внасят малко агресия. Те също не са пропуснати от синия цвят, но е доста по-незабележим.

Мощността на двата автомобила не е променена, но тунинг специалистите се сблъскват с нова и неотъпкана почва. От 1.5-литровия турбодвигател на i8 вече е изтръгнато достатъчно. Промяна на горивни карти, аванс и налягане на турбокомпресорите ще остане в миналото и вече ще трябва да гледат ампери, количество енергия и батерии. Колкото и да е неприятно за някои бензинови глави, това е бъдещето.

Източник: Stanceworks


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    Дизайнерите на БМВ са намерили елегантен начин за разпознаваемост на хибридите- електриковосини елементи- стилни и ненатрапчиви. Поздравления !
  • 2 няма да е скоро

    0 0 Отговор
    Кое е в миналото и кое е бъдещето ще се види.
  • 3 Сроско

    0 0 Отговор
    Технологиите на тойота.