10 Юли, 2015 15:27 8 385 7

Първи детайли за новия GT-R

  • nissan-
  • gt-r-
  • r35-
  • годзила

Следващото поколение на култовия Nissan GT-R ще дебютира през 2018 г., а дотогава японският производител ще модернизира сегашния модел, съобщава австралийският сайт Caradvice. Новата Годзила ще изглежда по-брутално от предшественика си и ще прилича на концепта 2020 Vision Gran Turismo, показан миналата година на фестивала на скоростта в Гуудууд.



Съществени изменения се очакват и в технически план. Следващият GT-R ще бъде оборудван с хибридна силова установка, съставена от 3.0-литров бензинов V6 с два турбокомпресора и електромотор. Системната мощност ще достига 700 к.с.



Преди да бъде пенсиониран след три години обаче, R35 ще претърпи поредна модернизация. Според вицепрезидента на Nissan Широ Накамура сегашната Годзила разполага с още потенциал за развитие. Промени предстоят както по дизайна, така и по механиката.



"Динамичните характеристики (на R35) вече са доста добри - 2.7 секунди от място до 100 км/ч. Той е дяволски бърз. Вероятно няма как да подобрим скоростните показатели, но пък можем да усъвършенстваме управляемостта", подсказва Накамура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Doichinov

    4 2 Отговор
    Ха честито на джапанезе феновете.Другите още се чудят как да настигнат сегашния а те пускат нов Две години докато разберат как се прави и след това пак ще му гледат стоповете.

    Коментиран от #6

  • 2 Стоян Стоянов

    2 0 Отговор
    Хубава машина е GT-R - спор няма. Едва ли има някой, който да отрече предимствата на този автомобил. Но за жалост и той е трудно достижим във финансов аспект за средностатистическия българин!

    Коментиран от #3

  • 3 Някой си

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Стоянов":

    И все пак е може би най-евтиния суперкар на пазара :) :) А, че е трудно достъпен за обикновения българин е повече от ясно, все пак японците не се целят в нашия пазар...
    Адмирации за ГТР-а!
  • 4 копеле

    2 0 Отговор
    браво браво браво GT-R
  • 5 Петък

    2 0 Отговор
    Ако,го направят този дизайн ще изкъртят пазара.На хората им писна да гледат едни и същи коли вече, като например БМВ.Все тези два бъбрека които с всеки нов модел стават все по големи.И само променят някви извивки на фарове и стопове и искат по-една чанта пари.Ари стига де балъците, са на изчезване.Поклон пред бруталната годзила.
  • 6 Десислав Попов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "S Doichinov":

  • 7

    0 0 Отговор
    Страхотна машина, без конкуренция в това което предлага за цената си....