Last news in Fakti

8 Август, 2015 16:00 2 315 1

McLaren готви заместник на 650S

  • mclaren-
  • нов модел
McLaren готви изцяло нова версия на 650S за 2018 година, това е част от стратегията на компанията, всяка година да пуска нов модел. Прототипът се разработва под вътрешен код P14 и ще използва настоящата карбонова платформа, както и 3.8 литровия V8 битурбо двигател. Мощността му леко ще бъде повишена от 641 конски сили до 660, за да удържи на конкуренцията идваща от Ferrari 488 GTB.
Тази мощност много ще се доближи до 666-те конски сили на новоизлезлия 675LT, но това е пистов звяр произведен в ограниченото количество от 500 броя. Носят се слухове и за промяна в цялостния дизайн на моделите, която ще бъде поведена от очаквания модел. Според Франк Стивънсън P14 позициониран във вътрешния Super Series клас ще бъде още по-луд от хипер автомобила. Предвижда се и кабрио вариант, който ще бъде пуснат скоро след основния модел.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нереален

    0 2 Отговор
    I pak e po dobre ot oneq bokluci audi ...