14 Септември, 2015 07:15 3 925 10

Очакваме Mercedes GLE 450 AMG Coupe

  • mercedes-
  • gle 450 amg coupe-
  • sofia motor show
Главният герой в най-касовия филм на всички времена Jurassic World - Mercedes-Benz GLE Coupe пристига в София директно от снимачната площадка. Mercedes подготвя голямо разнообразие от SUV автомобили за Sofia Motor Show, но вниманието ще бъде насочено към огромния и луксозен Mercedes-Benz GLE Coupe. Той ще се изправи пряко срещу BMW X6 създател на Sport Activity Coupe накратко SAC подкласа. Това е основната причина формата му да наподобява моделът от Мюнхен.

Дизайнът е воден от стилистиката на новата S-class Coupe, а стандартните джанти са 20-инчови, като опция се предлагат 21 и 22 инча. Окачването е въздушно - AIRMATIC и има автоматична функция за регулиране на нивото спрямо скоростта. GLE 450 AMG разчита 3.0 литров V6 би турбо двигател впрягащ 367 конски сили и 520Nm въртящ момент, които се предават през 9-степенна G-Tronic автоматична трансмисия с 5 режима. Ускорението от място до 100 отнема само 5.7 секунди при внушителното тегло от 2220 килограма. Mercedes GLE 450 AMG е бъде представен заедно със стандартния модел. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hatred

    1 0 Отговор
    Хайде хейтърчета, започвате яростно да плюете, да бълвате омраза към Мерцедес и то защо? Само защото този шедьовър винаги ще си го гледате само на картинка!

    Коментиран от #4

  • 2 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Да добавя, че модела се предлага стандартно с нормално окачване, а AIRMATIC е опция. Този двигател е много добър, съчетава икономия и динамика в едно.
  • 3

    1 0 Отговор
    Мерцедес е велика марка и аз я уважавам, но откъдето и да го оглеждам това возило все не ми харесва.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост1

    1 0 Отговор
    Вече го видях на живо по улиците на Пловдив преди два дни.
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо трябва да тежи 2220 килограма. Може би заради тестовете за надеждност. Този танк може са е с 500 килограма по лек, защо не го правят? За визията е ясно, че всички модели вече си приличат.
  • 7 Журито

    2 1 Отговор
    Списание Forbes определи най-големите разбирачи на автомобили, това за пореден път са специалистите коментиращи в българските медии. Понякога се стига до война на думи но българина е известен със своята селска взискателност, както те самите го наричат - бай ганьовщина. А в същност са толкова далеч от истината ще по лесно би се стигнало до планетата Марс.
  • 8 Кофти

    0 2 Отговор
    Добре, че беше БМВ, та да разчупят и от Мерцедес малко визията....
  • 9 Гост2

    1 0 Отговор
    Мерцедес правят хубави коли, но този път са направили грозен кораб с двигател на тир. Дизайнерът на задницата е доста сляп. Да го бяха направили по закръглена комби версия. На джип не прави тунинг.С тунинг не става спортен.
  • 10 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    Не,че нещо,но прототипът MLC от 2014 ме кефи доста повече.Най-вече в задницата.