Last news in Fakti

31 Декември, 2005 15:29 4 539 0

Cobra Technology Grand Vitara

  • suzuki grand vitara-
  • grand vitara-
  • cobra technology grand vitara

Новият модел на Suzuki Grand Vitara е едно от най-интересните предложения нa пазара за автомобили с повишена проходимост. За да направи излъчването на последната Grand Vitara по-атрактивно, реномираният специалист в областта на доработката на подобен род четириколесни Cobra Technology & Lifestyle предлага няколко варианта за външно оформление. Предният ролбар не само прави автомобила по-авангарден - дебелото 60 мм приспособление е конструирано така, че да абсорбира енергията при удар. Краш-тестове на немската организация BGS обаче свидетелстват за това, че иновативният детайл чувствително прекрачва европейските норми за защита на пешеходците, които са в сила от октомври 2005.

Новата Grand Vitara по желание на клиента може да бъде оборудвана и с предпазна стоманена решетка, монтираща се под предницата. Този елемент е направен от естествена стомана, която притежава стилен, ненатрапващ се блясък. Задницата също може да бъде преобразена от инженерите.

Тръбните прагове от естествена стомана, които благодарение на интегрираните си стъпенки, улесняват достъпа до купето, са не само практични, но и внасят допълнителна доза очарование в излъчването на возилто. На джипа могат да бъдат вградени и декоративни лайсни под вратите. Всъщност самозалепващите се Cobra Technology & Lifestyle странични защитни лайсни предпазват автомобила от леки “наранявания” посредством други автомобили и предмети.

Джантите, които Cobra Technology & Lifestyle предлага за новата Vitara, са 16-, 17- и 18-цолови. Най-ексклузивните варианти са многоспицовите Cobra Grenada II 8x17 с гуми 255/55 R 17 и Cobra Sahara 8x18 с гуми 255/50 R 18.

Автопазар


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА