Last news in Fakti

12 Ноември, 2015 11:00 12 793 5

Ето го новия Mercedes SL

  • mercedes-benz-
  • sl
Немците от Mercedes разпространиха първата официална снимка на обновения си роудстър SL. Фотографията беше публикувана на фейсбук страницата на марката, а на живо рестайлинг версията ще бъде показана след броени дни, по време на автомобилното изложение в Лос Анжелис.
 
Съдейки по предоставената ни снимка, можем да направим заключение, че новия SL ще разполага с изцяло различна предница, която е изпълнена в стил суперкара Mercedes-AMG GT. За целта дизайнерите от Mercedes-Benz са сменили бронята, радиаторната решетка, предния капак и фаровете.
 
Какво още е променено по екстериорния и интериорен дизайн на обновената генерация SL не е известно, както и не е ясно дали по колата са направени технологични изменения. Всичко това предстои да стане известно по време на предстоящото автомобилно шоу в Лос Анжелис.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The KING

    2 2 Отговор
    Просто УНИКАТ!!! Казах!!!

    Коментиран от #4

  • 2 петолъчка

    1 1 Отговор
    Всички станаха еднакви в предницата и човек се бърка вече кой модел кой е...
  • 3 опсмопсус

    0 2 Отговор
    И тея като ауди почнаха всичко еднакво да правят.
    Нищо впечетляващо, пластмасовки украси и ултра висока цена!
  • 4 asсда

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "The KING":

    Кой си ти, че да казваш, бе? Чак и с три удивителни ми го написал...
  • 5 мдаааа

    0 1 Отговор
    Защо на КИА-та са и сложили емблема на МБ? - излагат се здраво!