Last news in Fakti

8 Януари, 2016 07:15 2 303 3

Rolls-Royce загатна за нов Phantom

  • rolls royce-
  • phantom-
  • 2-
  • прототип

С тази снимка, която съвсем скоро се появи в мрежата, английският производител на суперлуксозни машини заяви своя поглед към бъдещето. Върховният модел Phantom също ще заложи на намаляването на собствената маса посредством ново алуминиево шаси, което най-вероятно ще използва някои от технологиите и материалите на 7-ма серия на BMW, но това все още са само предположения.

Според изпълнителния директор на компанията Торстен Мюлер-Отвос е време за нова крачка в луксозните пътешествия и започват тестовете на изцяло ново шаси. Тази нова платформа на чистия лукс представя инвестирането в бъдещето на култовата марка. Конструкцията ще запази уникалното си поведение на пътя, известно като "магическото килимче", независимо от настилката и атмосферните условия.

Относно задвижващия агрегат все още няма информация, но предполагаме, че пак ще се заложи на доказалия се V12 от Wraith - N74B66, но обновен и с подобрена икономичност, като той се очаква да влезе и в най-потентната 7-ма серия на баварците. Бъдещата платформа на автомобила се очаква и да бъде основа за дългоочаквания SUV на компанията с името Cullinan.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    0 2 Отговор
    Прилича на бетонен панел от стария домостроителен комбинат
  • 2 Никой

    0 0 Отговор
    Харесва ми. Малко производители ценят традициите си все още. Таква кола трябва да изглежда все едно не се подчинява на законите на физиката.
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Rolls-Royce е марка с традиции!