Last news in Fakti

9 Януари, 2016 09:00 1 972 4

Lotus ще предлага повече индивидуализация

  • lotus-
  • lotus exclusive

Ново подразделение на марката наречено Lotus Exclusive ще предлага различни интериорни и екстериорни решения за автомобилите си. Това ще бъде възможно, както за новите модели, така и за вече влезлите в употреба машини. На първо време Lotus Exclusive ще приема поръчки само в рамките на Стария континент, но това ще бъде само за кратко.

Персонализацията не е непозната за Lotus, но досега това е било позволено само за отбрани клиенти. Този ход определено ще допринесе за развитието на набралата сили през последните години класическа английска компания. Уникални цветове и комбинации, както и много различни материали за интериора и цветни шевове ще открояват леките спортисти един от друг.

За сега за двигателния отсек и ходовата част не се споменава нищо, но не е чудно за в бъдеще да се предлагат подобрения и за тях, както правят много други подразделения на много от известните автопроизводители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Лотус да се съвземат малко и да направят кола с 4 врати и да си оправят бюджета, да им се радваме още дълги години, че както са го закъсали!

    Коментиран от #2

  • 2

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Това не е конфекционна марка за семейни коли.
  • 3 опсмопсус

    0 0 Отговор
    То и за порше такива консерви като тебе се смееха и плюха каен и панамера, но станаха хит!Защо ли Ламбо и Бентли се насочиха към SUV!

    Порше, Ламбо, Бентли конфекция ли е?Без пари няма развитие, а тези ограничени серии на Лотус няма да донесат кинти!

    Коментиран от #4

  • 4

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "опсмопсус":

    Щото са алчни за пари мениджърите, чалгарския манталитет го има по цял свят и такива хора купуват грозните трътлести SUV и гърбавата Панамера, никой истински ценител на тези марки не би си купил подобен франкенщайн.