Last news in Fakti

2 Февруари, 2016 11:28 131 324 102

8000 лв. ще струва най-евтината Dacia

  • dacia-
  • kwid-
  • renault
8000 лв. ще струва най-евтината Dacia - 1
Автомобилни папараци уловиха в обективите си бюджетния хечбек на Renault, носещ моделното име Kwid, който е предназначен за пазарите в Индия. Любопитното е, че колата е засечена по време на тестове в Европа, което е ясен знак, че автомобила се подготвя за пазарите на Стария континент. Най-вероятно той ще бъде пуснат под марката Dacia и ще разполага с леко видоизменена външност, както и със задължителните за Европа системи за безопасност.8000 лв. ще струва най-евтината Dacia
Колата ще се прави на платформата CMF-A и ще е по-малка от модела Sandero. Основният агрегат ще е трицилиндров бензинов, с работен обем 0.8 литра. Максималната мощност на автомобила ще е 54 конски сили, а пиковият момент - 72 Нм. Малкото двигателче ще работи съвместно с петстепенна механична скоростна кутия. Очаква се появата и на други по-мощни двигатели, в това число и дизелови. Те обаче ще са по-скъпи от базовата цена от 3 500 евро или приблизително 7 000 лева, на която се продава автомобилът в Индия.8000 лв. ще струва най-евтината Dacia

Автомобилът обезателно ще е оборудван със системите ABS и ESP, каквото е изискването за продажба на нов автомобил на територията на Европейския съюз. Въпреки свръхатрактивната цена, в по-високите си версии колата ще се оборудва с климатик, безключово палене, фарове против мъгла и дори със 7-инчова мултимедийна система. Всичко това ще доведе до повишаване на цената, но според специалисти, в Европа тя ще стартира от 4000 евро.

Подробни технически характеристики за моделите на Dacia - ТУК


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав

    206 8 Отговор
    Кой, каквото иска да си говори, но Dacia е вече новата народна кола.

    Коментиран от #17

  • 2 xxx

    143 8 Отговор
    Прав си, 10000 лв за нова кола си е народна цена, факт!

    Коментиран от #92

  • 3 не е зле

    106 8 Отговор
    За жената да ходи из града с децата става. 4 врати е, има климатик и ESP.
    Иначе че ще е дърво, да дърво, ама за из града за работа ще е ОК

    Коментиран от #102

  • 4 супер

    111 7 Отговор
    10 000лв. + гаранция и лизинг... Ще се напълни България с тази Дачия.
  • 5 БАКШУ

    73 5 Отговор
    ОЧАКВАЙТЕ 80% ОТ ТАКСИТАТА ДА СА ТАКИВА ДО 2 ГОДИНИ :)
  • 6 Mercedes-Benz

    52 28 Отговор
    Сега бакшишите са на седмото небе, ще карат нова кола без пари, нищо че е минало покрай кола и вътре нормално 4 човека няма как да седнат, като ония недоразумения хюндаите малките. Като се качиш ще се почва с рева как не печелели, без пари возели, а като дадеш 20 кинта ще се чупят пръсти и ще се правят муцуни как нямат да ти върнат. За бакшетата е идЯлна, слагат метана (ако може да се монтира без пари ОТНОВО, от някой гаражен майстор) задължително на светофара тръгваме с много газ и детонации, положителното в случая е че няма да има душа да върви и е по-малка вероятността да си показват таксиджийския нрав като засичане при изпреварване отдясно, пререждане на светофара най-отпред с последващо забравяне да се потегли и т.н.

    Коментиран от #65, #76, #81

  • 7 Иван Господинов

    32 43 Отговор
    Много грозна бе пфууу и с тия малки гуми. Отврат е иначе цената кърти. В крайна сметка ако ти трябва едно работно магаре което изобщо да не мислиш това е колата. За хора на бюджет които са освободени от данък обществено мнение е идеалната кола. Иначе е наистина грозна отвратително грозна но е по-добре отколкото да вееш крачоли в дъжд и сняг.

    Коментиран от #8, #97, #101

  • 8 Баце

    33 19 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Господинов":

    Киселко е гроздето нали?Киселее сякаш.

    Коментиран от #25, #26

  • 9 опсмопсус

    78 6 Отговор
    Ай стига де, грозна била, на теб не ти харесва, на други им харесва.
    Тази кола е финансово красива!
  • 10 Капитана

    54 2 Отговор
    Браво на Дачия нека да има евтени малолитражни ниско бюджетни коли.Доста хора ще могат да си ги вземат на лизинг,защото месечната вноска ще бъде много ниска.За хората в по големите градове това ще е много хубаво да карат чисто нови коли които.По този начин ще се обновява и автопарка в България.
  • 11 ФинансФинанс

    55 8 Отговор
    Точно така брат! Няма грозен милионер... Щом е богат значи е финансово красив!!! Готина количка... Ние знаем , че 15-20 годишните БМВ, Ауди и Мерц са уж най...най! Но трябва и да има хора с нови и грозни коли, които са в гаранция и имат 0 ремонти!
  • 12 йордан иванов

    25 13 Отговор
    Ще си мечтаете за нова кола, макар и Дачия за 8000лв та дори и за 10000лв

    Коментиран от #99

  • 13 Jimmy

    30 11 Отговор
    Вие си карайте дъртите Е46-ци и си мислете, че са много хубави като през месец ги взимате от сервиза... Кеф ти електрическо, кеф ти дизелово или бензиново от тази статия, и то под 10 бона, за града е супер, какво повече искате ? Като дизайн се ядва, предницата е добрем отзад е малко грозно, но за толкова пари-толкова. Другото рено е по-готино, но става само за града, защото е на ток.

    Коментиран от #21, #24

  • 14 ссссс

    42 8 Отговор
    Каквото и да е румънците си търсят пазарни ниши и ги намират и се развиват. Преди години всички гледаха с насмешка на Шкода, а къде е Шкода сега - на световно ниво. Хората си се развиват, а ние се "горедеем" че сглобяваме на полуфабрикат някакви китайски ППС-та !? Така че няма нужда от подигравки относно тази количка - пазар за нея, ще има. Разбира се това за цени от 8 хил лв са глупости, но и за 12 да ги продават пак, ще разбутат пазара на малолитражки.

    Коментиран от #15, #18

  • 15 опсмопсус

    37 6 Отговор

    До коментар #14 от "ссссс":

    Вече и китайските боклуци не сглобяваме, ЕС ги поряза, щото немат Евро 6!А ганчев говори, че затворил завода, щото го рекетирали!
  • 16 Тинки Уинки

    31 9 Отговор
    С удоволствие, ще си закупя една, само да имам възможност. Доста търговци на автомобили, или ще свалят цените, или ще се научат да внасят читави коли на нормални цени! Ако ли не, "Сбогом дано си щастлива...." :)
  • 17 тъй

    58 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мирослав":

    Прав си, Сбогом VW, Добре дошла Dacia! Някой трябваше да върне "народните коли" на пазара
  • 18 sszzz

    27 3 Отговор

    До коментар #14 от "ссссс":

    само май пропускаш факта , че от Шкода само името е останало.
  • 19 тт

    7 0 Отговор
    клио
  • 20 Сандокан с двата ножа

    7 49 Отговор
    И да ми я подаряват не я искам!
  • 21 Сандокан с двата ножа

    13 16 Отговор

    До коментар #13 от "Jimmy":

    Ще си караме дъртите коли Джими защото така искаме!А ти си карай новата Дачия и след 5 години пак , ще си говорим и само не ми излизай с номера,че след 5 години ще си купиш нова.Дано жена ти да е съгласна още 5 години всичките ти доходи да отиват за покриване на вноската......

    Коментиран от #22, #47, #69

  • 22 Legnum

    4 5 Отговор

    До коментар #21 от "Сандокан с двата ножа":

  • 23 гост

    44 2 Отговор
    карам служебна дачия логан тази кола преж жив огън е минала за 3 години откакто аз я карам на 70000 км е и и са сменяни само консунативи уникално здрави коли за без пари докера доколкото чувам от колеги и те се държът перфектно
  • 24 Шрапнел

    8 18 Отговор

    До коментар #13 от "Jimmy":

    Още си я държа дъртата Е46-ца и няма да повярваш, но още си я харесвам. Имам още две коли - рено меган дизел от тези с двигател, дето се кара на филтрирано олио и киа соренто първа генерация. И ... Всичките си ги обичам! Такива издръжливи и корави автомобили не съм срещал - сменям само масла, спирачна течност и амортисьори. Друго няма какво! Само веднъж ударих шамар на жената, защото поиздра баварката при паркиране, но й се реванширах на другата седмица.

    Коментиран от #95

  • 25 Роман Ценов

    12 29 Отговор

    До коментар #8 от "Баце":

    8 бона ама после започва истинско ходене по мъките.Бангия.
  • 26 Роман Ценов

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Баце":

    Опа колега обърках се и по погрешка съм ти отговорил.
  • 27 гост

    10 28 Отговор
    Поредният кенеф,производство в съседна Румъния...... Това не може да е кола! Абсурдно е да го коментираме,че ще се случи! В Индия без каквито и да било системи може и да се случи....НО във Европа при всички строги изисквания за сигурност,налози за околна среда,разрешителни и данъци...... Цената ще почва от 20 хиляди лева или 10 хиляди евро с 5 години гаранция или определен пробег! Това разбира се ще е....уникално дърво! Съвременните коли нарочно са наблъскани с електроника,която уж гарантира сигурност,но вдига цената до небесата!

    Коментиран от #88

  • 28 м-р Костов

    39 3 Отговор
    Някои коментатори забравят, че в момента Рено произвежда Мерцедес.
  • 29 Rumbo

    22 5 Отговор
    8000 евро може и да струва,ама лева...Изобщо,ако някой си мисли,че някога ще види кола под 12000лв (с ДДС),много се заблуждава.

    Коментиран от #96

  • 30 дитодо

    34 6 Отговор
    Карайте си старите бараки.Аз си купих нова ДАЧИЯ.
  • 31 ооооооо

    8 2 Отговор
    Густо!
  • 32 новото си е ново

    60 2 Отговор
    Супер е Дачийката, точно мой тип. За 8 бона ако е веднага я взимам, на лизинг ще има по 50 - 60 лева на месец вноски, колкото сметките за телефоните.;)
    Няма нищо по хубаво да пръднеш първи на седалката, а и ще оставя некадърниците по сервизите гладни. :)
  • 33 Грую

    15 10 Отговор
    Имам нова Дачия Логан 2012г. и БМВ-530-2000г.Просто няма място за сравнение,Дачията няма нищо общо с наименованието-АВТОМОБИЛ .

    Коментиран от #38, #71, #72

  • 34 туй онуй

    20 3 Отговор
    караме служебна дачия 5 години вярно поизносиха се тапицериите поръждяса потропва ама на път не ни остави .Обаче при -15 на паркинга дизеловите премиум немски автомобили бая кашлеха докато запалят все пак това са доста скъпи коли а това според мен не е нормално.

    Коментиран от #37, #94

  • 35 Нов чо

    17 3 Отговор
    Имаме си вече малък Дъстър май )))
  • 36 Бай Шиле

    19 0 Отговор
    "Според специалисти цената в Европа ще стартира от 8000лв." Ха ха, според тези "специалисти" логана трябваше да е 5000 до 7000 евро, ама е от 7000 до 12000 евро
  • 37 Мишка

    17 4 Отговор

    До коментар #34 от "туй онуй":

    Рено не пройзвежда Мерцедес.А Мерцедес слага дизелови мотори на Рено в С и Е класа.

    Коментиран от #44, #63

  • 38 Мишка

    20 5 Отговор

    До коментар #33 от "Грую":

    Грую ти си намерил с какво да правиш сравнение.Та то и на кила даже са в различни класове автомобили.Я сравни твойта 530-ка с едно Бентли или Ролс-Ройс па били те и от 1980г.Па тогава да видим кво ше кайш за твойто БеенВе.
  • 39 honda

    4 30 Отговор
    Който си купи Дачия от кола не разбира!

    Коментиран от #43

  • 40 дженев

    17 2 Отговор
    Умален дъстър......за тия пари....ама и тях ги няма народа.
    Дано след някоя година не се окаже,че винетката е по скъпа от нея.
  • 41 Иво

    26 5 Отговор
    Служебната ми кола е сандеро 1.2 мотор. Доста здрава на ходова част. Мотора е крайно недостатъчен, фаровете се регулират със жила, съединителя отделя доста високо още от нова. Спирачките създават илюзия, че захапват здраво, но спирачния път е доста дълъг. Корите по вратите са с някакво меко покритие и се износват от прехвърлянето на кола или от леко чукване с по дребен предмет. Колата е практична за служебна. За лична не бих я взел. Има голям дисплей на който има само един ред и сменяш показанията на него с бутон. Защо е толкова голям а само с един ред е мистерия. Липсва уред за температурата на водата.

    Коментиран от #82

  • 42 иво

    8 3 Отговор
    корекция :
    Корите по вратите са с някакво меко покритие и се износват от прехвърлянето на колаНА или от леко чукване с по дребен предмет.
  • 43 mar

    9 6 Отговор

    До коментар #39 от "honda":

    който кара хонда, никога не е виждал кола!
  • 44 хис

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "Мишка":

    бравооо имаме си реноцедес...с и ц класа
  • 45 бай Иван

    8 29 Отговор
    Ми то реално погледнато една хубава бебешка количка със зимен и летен кош струва 8000 но пък не знам как , ще понеса срама да карам такава грешка на техниката наречена Дачия. Този път , ще пропусна!
  • 46 задръстъра

    39 4 Отговор
    Ами за 8 бона какво искате? Идеална е за хора с по-ниски доходи, които искат да имат нова кола.
    В повечето случаи новата Дачия е по-добър вариант от старо БМВ или Мерцедес, защото не се знае на какъв екземпляр втора употреба ще попаднете, това е разликата.
    Всички тези Мерцедеси и БМВ не си знаят километрите и са експлоатирани до краен предел.
    Има си причина един нов Мерцедес да струва 50-60 хил евро, а втора ръка да му искат 5-6 хиляди и тя е амортизацията.
    Спартанска е Дачийката, но при нормална употреба ще изкара 10 тина години без кой знае какви проблеми.
    Преди има Рено Клио, това е железен двигател, 1,2 енерджи, още я кара баща ми и е с почти нулева поддръжка, палиш и тръгваш.
    Тука, като почнат някакви "баровци" да се хвалят с дъртите си БМВ-та и Мерцедеси, чак ми става смешно.
    Купили боклука на западно-европейците и се радват, като малки деца. :)
    Бедна държава сме, за съжаление.

    Коментиран от #51, #52

  • 47 Змея

    23 5 Отговор

    До коментар #21 от "Сандокан с двата ножа":

    Сандокан, тресеш се от комплекси пич. Щото дъртия котор дето го караш, жена ти е много съгласна да го изплащаш на банката 10 години и от 5000 ще върнеш 10 000 лв.?Спрете с тая овчи, сляп фанатизъм.....
    В Германия Мерцедес са само такситата, масово хората си карат достъпни и икономични коли.......
  • 48 Златин Славчев

    17 2 Отговор
    moje da ne gi haresvam dacia no za 7000 lv bih si vzel takava bez nikakvi extri pone shte si pozvolia nova kola
  • 49 Стоян Стоянов

    26 0 Отговор
    едни по-големи джанти и е ОК - за тия пари какво не и харесвате на количката?! Верно, БМВ или МБ няма да стане, ама цената е в пъти по-ниска, а и е нов автомобил все пак.
  • 50 Златин Славчев

    8 2 Отговор
    koga shte vleze v Bg bazovia model za 7000 ?

    Коментиран от #54

  • 51 гост

    26 1 Отговор

    До коментар #46 от "задръстъра":

    Тези баровци вадят няколко хиляди, купуват си идеален джип от някой джампаз и след месец колата е на трупчета, няма пари за ремонт на колата, а то се налага понеже повечето внос са с повреди и прикрити проблеми. Все пак не може колите тук да са по-евтини от пазара на страната износител. Затова ако ти трябва кола, по-добре чисто нова и бюджетна, отколкото стара и амортизирана. Но правителството е виновно понеже стимулира карането на мръсните, стари и неизправни коли, а не на нови коли с катализатори и ел. системи. На Запад не плащат данък, а тук ни дерат с по 500лв на година за нова кола, е това нормално ли е?

    Коментиран от #67

  • 52 Калоян

    5 15 Отговор

    До коментар #46 от "задръстъра":

    Дори и тотално да е скапан Мерцедеса пак , ще изкара повече от тази Неудачия!А за прилики в качество и лукс мисля,че няма и смисъл да говорим това са автомобили от двете страни на бариерата
    "Бедни и богати" .Дори и когато човек си купува Мерцедес на старо пак трябва да си направи сметката дали му е по джоба да го поддържа защото това са луксозни автомобили и при тях цените на обслужването не падат.

    Коментиран от #70

  • 53 Обиновен човек

    41 2 Отговор
    "На гол тумбак, чифте пищови" сме тука повечето. Човек като иде в нормална държава, навсякъде хората карат нови коли, според това което могат да си позволят, ама българския Ганьо може в 20 квадрата панелка да живее и пари за тоалетна хартия да няма, ама важното е долу да паркира някой марков кюмезарник , дето нито може да поддържа, нито му трябва. Жалка работа.
  • 54 Лошо е да не четеш и да коментираш

    6 4 Отговор

    До коментар #50 от "Златин Славчев":

    Никога, защото той е за Индия - там нямат изискванията на ЕС за сигурност. Системите за сигурност (ABS и ESP) струват пари и оскъпяват цялостното производство на автомобила.
  • 55 ВБА

    21 0 Отговор
    В Индия може да струва толкова, но в Европа няма как да стане, защото автомобилния картел няма да го допусне. Живейте си с илюзиите за евтина кола.... Сега сме 2017 година и не забравяйте, къде се намираме в момента... в ЕС, а в него всичко се налага в интерес на корпорациите....собствено мнение няма...
  • 56 Пффф

    8 0 Отговор
    2018 няма и следа от този хубав и евтин автомобил. Жалко. Хем сме бедни хем ни карат да плащаме скъпо.
  • 57 Баце

    20 1 Отговор
    Е друго е да караш стар боклук на по 10-15 години и над 600 000 км. Недейте да си купувате евтини нови коли че Европа разчита но такива като вас да си продаде кенефите. Айде и господ да ви пази.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Грейт уол

    6 2 Отговор
    Нашия Гриша Ганчев що не пусне колите от Баховица за 8 хилки................
  • 60 агропроизводител

    2 7 Отговор
    Ще чакам хибрид версията за превоз на кучето ми до вилата.
  • 61 Данчо

    2 3 Отговор
    Поне продават във България стига тясно Индия продават във България да имат секи бъгарски граждани България

    Коментиран от #62

  • 62 куку

    9 2 Отговор

    До коментар #61 от "Данчо":

    Ко каза-а-а???
  • 63 Мерцедес

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Мишка":

    Дачия=Рено=Мерцедес=Лада
    Това уравнение ще отговори на всичките ти надежди, страхове, нощно напикаване и т.н.
  • 64 гост

    8 0 Отговор
    Ама кво ни интересува нещо дето ще се продава в Индия, няма да можем ние да го купуваме защото нас вече ни вземат за хора с възможности - европейци демек, а и като караш из България, нямаш основание да си мислиш друго, защото физиономии, близки до тези на прародителите ни - маймуните, карат коли за по 100-200 000 лв. за кво са ни коли по 8000 лв!?
  • 65 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Mercedes-Benz":

    Нещо май завиждаш ,стани и ти такси ,ако ти стиска
  • 66 Тишо бакшишо

    3 2 Отговор
    Вече си поръчах такваз кочинка...:-)))))
  • 67 Тишо бакшишо

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Нормално е....за такива лузери, като нас!
  • 68 XXX

    1 5 Отговор
    значи евтин вариант на най калпавата кола - туингото


    много са и 8 бона

    ...за тея пари се взима ярисче пушка..
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Какви прилики?

    7 2 Отговор

    До коментар #52 от "Калоян":

    И на "Мерцедес" и на "Дачия" моторите са "Рено". Ама хич, казваш, няма прилика?

    Коментиран от #100

  • 71 Имаш, не нова "Дачия",

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Грую":

    а само бръмбари в главата. Убеждавам се, че каращите кошниците БМВ са с грешки в компютъра!
  • 72 Имаш, не нова

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Грую":

    а само бръмбари в главата. Убеждавам се, че каращите кошниците БМВ са с грешки в компютъра!
  • 73 Пич

    9 2 Отговор
    Карам чисто нова Дачия Сандеро. За 6 месеца и направих 12000км. Разход бензин извън града 4.8 в града 5.8. Които не вярва негов проблем.Айде чао.
  • 74 Дацо

    6 0 Отговор
    Ако се кара такова нещо само в градски условия ще е о.к. Ама тръгнеш ли на дълъг път,ще ти скъса нервите!
  • 75 Умният

    1 0 Отговор
    Каква ли е себестойността
  • 76 7777

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Mercedes-Benz":

    ЕЕЕЕ ГОЛЯМ СИ БЕ!!! ДОБРЕ ЧЕ ИМА БАКШИШИ ДА СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ! НИЩО ЧЕ НА МНОГО ОТ ТЯХ НЕ МОЖЕШ ДА СТЪПИШ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ..АМА ТИ СИ ЛАЙ ИТЪРСИ ДА ТЕ ВОЗЯТ САМО В МЕРЦЕДЕС .И ПО ВЪЗМОЖНОСТ ВМЕСТО ДА ПЛАЩАШ ДА ТИ ДАДЪТ 2 ЛЕВА.
  • 77 Paul

    3 1 Отговор
    Ще има ли автомат за жената?Кога се очаква реално,а не в близко бъдеще,надали цената ще остане такава.
  • 78 8 000 лева

    2 0 Отговор
    Само да ми кажете, къде видяхте снимките на супер евтината нова Дачия?
  • 79 Йонпннно

    10 1 Отговор
    Досега съм карал 11 стари коли. Тази година купих нова Дачия Сандеро. По-вече кола на старо никога. На старо само вино и ракия.
  • 80 Бачкатор

    6 0 Отговор
    За 4000 евро 5 години и я сменяш с нова.
  • 81 Дани

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Mercedes-Benz":

    Ти колата не харесваш или бакшишите Кво ти има бе човек
  • 82 Експерт

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Иво":

    Иво, благодаря за изчерпателния анализ.
    Дано повече хора споделят впечатления, базирани на факти като теб, вместо хейт.
  • 83 Drug

    1 1 Отговор
    Това не е ли клио 5?????

    Коментиран от #86

  • 84 Ддд

    3 0 Отговор
    Да и тепнат един 1.5 дци, че кърти!
  • 85 МЕХО

    2 0 Отговор
    По хубаво от новото няма! Пред красотата избирам младостта : )
  • 86 МЕХО

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Drug":

    По скоро ми прилича на Каптюр
  • 87 Gjl

    2 0 Отговор
    Много слаб двигател! Иначе дизайнът е супер... Но нека първо я видим на пазара, тогава ще му мислим.
  • 88 Гелето

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Може да е кенеф както каза но Европа включително Германия се напълни с дачия. Немските ги напълниха с електроника и само проблеми. Сервизите изнемогват. Вече е мит скъпа и зрава кола.
  • 89 Шаро

    2 0 Отговор
    Като чете човек коментарите все специалисти бе. И от коли всеки разбира,а по пътищата е нещо много , много страшно. Повечето съм сигурен , че не правят разлика мужду ляво и дясно и как да отиват една гайка . Ама иначе ..... а да купиш кола от Българин , като гледа човек как се кара по пътищата ....БЛАГОДАРЯЯЯ !!!!!
  • 90 Бати Злати

    5 2 Отговор
    Ако Дачията е кола,то Мерцедес сигурно е кораба на Блейк!!! По добре 100г кайзер пастърма да изядеш отколкото 1кг варена наденица.По-добре да караш стар германски автомобил, вместо нов мамалигарски измислен дарак!!!
  • 91 Реплика

    2 1 Отговор
    Няма такава цена, няма и да има
  • 92 Дългия

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "xxx":

    И всеки месец в сервиза по 200-300 кинта си е направо супер.
  • 93 Чък

    2 0 Отговор
    Няма цена под 15 000. Защо пишете глупости
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Шрапнел":

    купи си още 3 от същети коли за да има какво да караш като са на сервиз а от 2200г задължително още 3 като станат 12 ще имаш коли за ползване за цяла година и ще издържаш финансова цял сервиз 1
  • 96 Хху

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Rumbo":

    Eдинственият
    смислен коментар...
  • 97 Красимир Асенов

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Господинов":

    1во ти като си фен на МБ какво правиш тук?!?
    2ро за цена от 0,80 стотинки на километър с Ролс Ройс ли очакваш да те возят
    3то като прибягваш до услугите... мълчиш и се возиш.... питаш ли го него че се е изгърбил в колата 10 часа...
    4то най-големите золуми по пътищата ги правят шофьорите на МБ и БМВ
  • 98 Умен

    2 1 Отговор
    Дачията може само за външен кенеф да се ползва
  • 99 Ким Ир Сен

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "йордан иванов":

    НЕЩО НА ОТВОРЕН ЛИ МИ СЕ ПРАВИШ , ТИ ЛИ ЩЕ НАСАЖДАШ МНЕНИЕ КОЙ КАКВО ДА СИ КУПИ , НЕЩО ГЛАВАТА ЛИ ТЕ СТЯГА ЛИ НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПОВЕТЕ !!.
  • 100 W124,W201-190

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Какви прилики?":

    Я СЕГА ДА ВИДИМ НА КОИ МЕРЦЕДЕСИ ДВИГАТЕЛЯ Е ОТ РЕНО, СИГУРНО НА АКТРОСА ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ СЛАГАТ ДВИГАТЕЛИ ОТ РЕНО МАГНУМ , А МАГНИМА ИМА ДАЖЕ ДВИГАТЕЛИ ОТ КАТЕР ПИЛАР АМЕРИКАНСКИЯ, ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ ЧЕ НА МАКОВЕТЕ СЛАГАТ ДВИГАТЕЛИ ОТ ВОЛВО ВНЛ , А НА БМВ ОТ КАКВО СЛАГАТ ? , ОТ ВАРБУРГ ЛИ?, ИЛИ ДВИГАТЕЛЯ НА ПОРШЕ ПАНАМЕРА СИГУРНО ГИ СЛАГАТ ОТ ФОРД ФОКУС , ТОВА НЯКЪКВА ПРОПАГАНДА ЛИ Е СРЕЩУ МЕРГЕЛО?.
  • 101 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Господинов":

    За тези пари щом не ти харесва си купи Мерцедес.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.