Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 12:02 55 992 47

Toyota извади най-проходимия пикап

  • toyota-
  • tacoma trd pro
Toyota извади най-проходимия пикап - 1
Публичният дебют на новата високопроходима Toyota се състоя по време на международното автомобилно изложение в Чикаго. Според хората от Toyota това е най-проходимия пикап в света.Toyota извади най-проходимия пикап
Името на този подчертано офроуд пикап е Toyota Tacoma TRD Pro, а моделът се явява връх на свръхвсъдеходната линия на японците, в която влизат Toyota Tundra и 4Runner и доработените версии на Land Cruiser.Toyota извади най-проходимия пикап
Външно Tacoma TRD Pro се отличава с характерната си радиаторна решетка, алуминиеви защитни кори, както и с 16-цоловите джанти, "обути" със специалните гуми Goodyear Wrangler All-Terrain Kevlar.Toyota извади най-проходимия пикап
В движение всъдеходният пикап се привежда от 3.5-литров V-образен шестцилиндров двигател, който разполага с мощност от 278 к.с. Максималният въртящ момент на агрегата е 360 Нм.Toyota извади най-проходимия пикап
Моторът работи съвместно с шестстепенна механична трансмисия, а в качеството на алтернатива се предлага и шестстепенна автоматична скоростна кутия. Независимо от типа трансмисия моментът се предава и на четирите колела.Toyota извади най-проходимия пикап
Toyota Tacoma TRD Pro е снабдена и с електронен блокаж на диференциала, както и с нови амортисьори FOX и пружини TRD. От интериорната част впечатления правят кожения салон и уредът, наречен креномер.Toyota извади най-проходимия пикап

Продажбите на най-викопроходимият пикап ще стартират от есента на тази година, но на този етап японците от Toyota не съобщават какви ще са цените на иновацията Toyota Tacoma TRD Pro.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    7 3 Отговор
    Най-после нещо красиво като дизайн от Тойота.
  • 2 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    Няма инфо за просвета й.
  • 3 тадд

    4 1 Отговор
    'Според хората от Toyota това е най-проходимия пикап в света.'
  • 4 дабеда

    2 5 Отговор
    тия луди ли са Ленд Крузер от 93 си минава откъдето иска,тия новите не стават за нищо

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "дабеда":

    кои не стават за нисто?стария крузер е корава машина ,но новите са в пъти по-добри.имам наблюдения от тундрата и големия крузер 2012 .здрави проходими и много конфортни въпреки терена автомобили.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Дескин ти и от автомобили ли взе да отбираш.

    Проходими, проходими, колко да са проходими с един блокируем от три диференциала?

    Коментиран от #31

  • 7 бум бам

    1 7 Отговор
    Май само по отъпканото ги пускат А извънпътя кво става тоя като строшиш предница трябва да си продадеш Апартамента за ремонта и Това е само за Мароканците 100000 км и го продаваш
  • 8 Иван Господинов

    10 2 Отговор
    Тука са се наредили само фермери, крупни земевладелци, индустриални животновъди и прочее и дават ли дават компетентни мнения. Четете и се учете! Тия хора мъкнат плета с части за комбайни, цели крави заедно със станока, ремаркета с кошери .... ежедневна работа. А след като свършат с труда идва време и за забавления - участия в офроуд състезания естествено с идеята за безусловна доминация. За това и изискванията към автомобила са високи все пак това са хора които са сменили десетки пикапи през годините и имат богат опит и най-важното завишени изисквания. Сега дали Тойота ще се справи с високите критерии на един бизнесмен/предприемач/спортист/фермер/индустриалец само можем да гадаем. Или просто да продължим да четем интелигентните мнения на тези обрулени от практиката професионалисти. Моля продължете. Извинете че ви прикъсвам просто нямаше как да не изразя възхищението си пред вас.
  • 9 ОКнетОК

    2 0 Отговор
    Ей, Toyota, като мина на йота от закъсалия от 24-тата секунда от клипа, защо не спря да го дръпнеш? Да покажеш как помагаш?! Нали си най-?!?! Най-най, ама ...май! Зимата - по подготвеното трасе. По такива във Финландия учат децата на обикновени четворки. И не само 4-ки...!
  • 10 Петър

    2 5 Отговор
    G63 AMG 6x6 ще направи тая Тойота на мармалад по всички точки! Там вече наистина говорим за най-добрият пикап в света.
  • 11 zzzz

    3 1 Отговор
    vie nikoga nema da karate takova jivotno,taka che kvo li komentirate....
  • 12 Гост

    9 2 Отговор
    Заслепените фенове на AMG да си траят,и къде си тръгнал да сравняваш 6х6 с 4х4,да не говорим и за безумната разлика в цената.
  • 13 Бравос

    4 7 Отговор
    Това е машина!Руските катафалки да духат супата.

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Нов чо

    2 2 Отговор
    Точно по това трасе , ще мина със всеки автомобил .
  • 16 незнайко

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Бравос":

    Когата руснаците направиха техните катафалки, Тойота са ходели под масата. Защо не произведат някой камион тип Камаз? Не бъдете тесногръди.

    Коментиран от #22

  • 17 the Jack

    6 0 Отговор
    Еееее на всяка статия ще се намери някой спец. да се изкаже и да обърне пак на "политика". Няма значение руско , пакистанско или японско, има добри и не толкова добри автомобили. А това че някой не е достатъчно запознат с дадена марка или производсто на дадена страна, или пък е задръстен от предрасъдъци е съвсем отделен въпрос..
  • 18 Валери

    2 1 Отговор
    Изгледах клипчето, и не видях никъде прохудимоста, караха бързо по 5 санта сняг, ауди куатро изглеждаше по красиво в такъв клип, Интересно ми стана карах служебна Хайлукс 260 000км, и мога с гордост да похваля здравината и мотора но не и проходимостта а беше с най оздравеното окачване. Тоя пикап прилича на дебел американец ял безразборно добавки, красия е да но никак не видях проходимостта !!!
  • 19 Гост

    1 1 Отговор
    '5 санта сняг','ауди куатро'- много добро сравнение (сигурно и порше би изглеждало по-добре на писта от Ф1 в някой клип от колкото автомобил на Ф1).. клипът е за реклама, колкото до здраво окачване-мисля, че един танк е чудесен представител... а руснаците к'во хи хвалите толкова-тяхното беше "copy" и "paste"...
  • 20 Роман Ценов

    2 0 Отговор
    Стилен и безмилостен пикап.
  • 21 Роман Маверика Ценов

    0 6 Отговор
    Колеги живея във София квартал Факултета и всеки ден минавам по много дупки и кал. Форда минава от всякъде, съмнявам се този пикап да може да мине там от където минавам аз.

    Коментиран от #39

  • 22 Колхозник

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "незнайко":

    Руските машини пет пари не струват!Волга,Лада,Москвич,Нива са боклуци.
    Каква лека кола може да произведе пиян човек;)))

    Коментиран от #28

  • 23 Бг нинджа без тояга

    0 0 Отговор
    Колко струва този звяр?
  • 24 Бат Саше

    3 0 Отговор
    Най-накрая да видя истински автомобил. Писна ми от тенекиени СУВ-ита с въздушни кашкавалени окачвания, роботизирани трансмисии куп подобни простотии.
  • 25 bahura

    1 2 Отговор
    По този път и с най изчурялата корса ще мина..аси рекламния клип.Нищо проходимо не видях.Иначе е много красив пикап.

    Коментиран от #30

  • 26 emo

    5 0 Отговор
    Тойота са номер едно.
  • 27 гост

    4 0 Отговор
    Kлипчето наистина е скапано но от 10нгодини карам ленд круизер и мога да кажа че това е най здравия автомобил който съм имал до момента.Изключително надежден автомобил в момента е на над 700 000км. и не съм имал никакви проблеми.
  • 28 некадърник

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Колхозник":

    Когато СКОВЕШ КЪЩИЧКА ЗА ПТИЧКИ Ама САМ .Тогава може да критикуваш Руската Империя
  • 29 Гост

    0 0 Отговор
    Ето го целия клип: https://www.youtube.com/watch?v=hyNshwyrtGY
    успокойте страстите: https://www.youtube.com/watch?v=V-BrhgNE8tA
    може да гледате внимателно :D
  • 30 опсмопсус

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "bahura":

    Яд те е нали, не можеш да си купиш Тойота, затова ходи се гръмни в корса!
    Форума на опел не работел, щото им ръждясвал сървъра!

    Коментиран от #40

  • 31 стоян георгиев

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    разбирам до толкова че имам опит с тоиоти и мога да кажа че след г класата са наи-сериозните коли за гората.здрави,проходими,конфортни.японските като цяло са много сериозни и здрави.патрола също е звяр ,голям двигател сериозно окачване,но г то е фаворита,само унимога го бие в проходимост,но тои също е мерцедес!

    Коментиран от #33

  • 32 MSux

    2 5 Отговор
    Това е само реклама. И тази ще е същия паянтов кошник , както всички други японски коли.
  • 33 Бай хой

    1 5 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    Стояне бре, деси вече не дава ли че пишеш от собствен профил? Обаче виждам че цвъкаш тирета от нейнияяяяяя, тарикат такъв.

    А като имаш "поглед с тоиоти" знаеш ли кои от тях са произведени в Япония? А знаеш ли че точно Toyota Tacoma се произвежда в Мексико и частите им се доставят от различни страни? Това няма как да не се отрази на качеството.

    А е добре че си открил най после че и геланде и унимог са модели на мерцедес. И до днес те са единствените в света които се произвеждат с три блокируеми диференциала сериино. Да те открехна че втория и третия не са резервни и не се намират в багажника.

    Коментиран от #42

  • 34 онзи

    0 4 Отговор
    курник
  • 35 опсмопсус

    4 3 Отговор
    курник е колата ти пич!Тойота е номер 1 в Сащ и цяла Азия + Австралия.Кола доказала се наравно с Ленд Роувър!
  • 36 Оня с големият трактор дет ги вади тия

    1 1 Отговор
    Не го видях да счупи леда и да мине направо през блатото,иначе екстри сигурно бол.

    Коментиран от #38

  • 37 Morgoth

    1 0 Отговор
    Dalton highway, заприлича ми страшно много на Норвегия, само лисицата която ние срещнахме беше по-тъмна на цвят :)
    Подобно пътуване си е предизвикателство за уменията на шофьора, но си струва. А и може да се направи с доста по-непретенциозна кола. Иначе това изглежда на базата на лендкрузера, а той е възмжно най-доброто за кофти терен.
  • 38 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Оня с големият трактор дет ги вади тия":

    Това е работното конче за отвъд океана, затова се и произвежда в Мексико. Екстрите са при Тундрата.
  • 39 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Роман Маверика Ценов":

    Ма..а коп...
  • 40 bahura

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "опсмопсус":

    Нямам корса ,а L200. лапе.

    Коментиран от #43

  • 41 123

    4 0 Отговор
    НАЙ-ЗДРАВИЯ АВТОМОБИЛ В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО!
    СМЪРТ ЗА ДОЙЧОВЦИТЕ
  • 42 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Бай хой":

    полоападните коли като цяло се призвеждат къде ли не по широкия свят,но те имат система за следене на качеството ,а и се продават на свободен пазар с голяма конкуреция,та пазара казва че Тойота са наи-продавания автомобил заедно с тези на фв през последните десетина години.тва определено не е щото колата е некачествена и че хората са балъци та си ги купуват масово.произвеждали я в мексико и вече раи или по-скоро си спамиш щото няма кво да кажеш смислено,но ти е гадно като хората одобряват писаното от мен :)!
  • 43 опсмопсус

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "bahura":

    Купи си корса, L 200 не е за теб, само петниш колата, сополанко!
    Горката кола в ръцете на голфаджия.
  • 44 Ilian

    2 0 Отговор
    Няколко критики към коментарите:
    Дали е 6x6 или 4х4 все е пикап, обявили са го за най-проходимия пикап, но не е така. Никъде не се споменава в кой ценови клас е най-проходим. Нисан Навара и Патфайндър грам не могат да се мерят тук, чупливи, с прекалено бързо износващи се съединители за иначе мощният двигател. Руските джипове имат нужда наистина от доста грижа, но пък наистина за малко пари получаваш ужасно много проходимост. все пак най-проходимото превозно средство е руско...
    Пикапа изглежда страхотно, дано дори и с 1 блокируем диференциал сигурно минава през трудности добре като един стар Лендкрузер. Малко американски идва с тази решетка като на Форд. Ще поживеем пък ще видим някой щастливец който си го е купил как минава и проверява написаното :)

    Коментиран от #45

  • 45 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ilian":

    най-проходимото е руско???!!!!!кое е тва най-проходимо руско?давай да се посмеем!
  • 46 симеон

    1 0 Отговор
    Алоо, господа офроудъри, след като Тойота твърдят, че това е най-проходимия пикап е така!Ленд Краузера 79 е с три механични блок-диференциали, но е технология от миналия век, много проходима и надеждна, но все пак от миналия век!Това е технология от настоящето, не пишете простотии, може би новата Буханка е по-добре!!
  • 47 Румен

    0 0 Отговор
    Купих пикапа Тойота за 38,000$,ама неми харесва щот само цукало няма на седалката