Last news in Fakti

19 Март, 2016 18:17 5 531 3

Trabant фест във Велико Търново

  • фест-
  • трабант-
  • велико търново-
  • trabant

Събитието е част от програмата за празника на старопрестолния град

Trabant фест във Велико Търново - 1
Снимки: БТА

Собственици на над 60 Trabant-а от цялата страна и чужбина се събраха във Велико Търново, за да дефилират по главните улици на града в рамките на т. нар. Trabant фест.

Trabant фест във Велико Търново

Събитието е част от програмата за празника на старопрестолния град.

Trabant фест във Велико Търново

Trabant фестът включва и съревнование по шофьорски умения.

Trabant фест във Велико Търново

 

 

 

 

В проявата се включиха представители на България, Румъния и Германия..

Trabant фест във Велико Търново

Най-възрастният участник във феста беше 84-годишният Михаил Атанасов от близкото до Велико Търново село Добри дял.

Trabant фест във Велико Търново

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 o&k

    1 0 Отговор
    Ето го отговорът на ГДР на бундесарите!А вицът е следният:Счупил се трабанта на пътя и собственикът му започнал да маха за помощ.Минал някакъв с "Порше",смилил се и го вързал зад себеси.Да,обаче си продължил да си кара Поршето...както се кара Порше.На следният ден пресата писала:"Едно Порше караше с бясна скорост,но един Трабант се беше залепил зад него и непрекъснато му искаше път!
  • 2 144

    1 0 Отговор
    Един арабски шейх чул за трабанта и решил да го добави в колекцията си.Поръчал си а времето за доставка било три месеца,но от завода като разбрали че е за шейх се забързали и му го доставили за седмица.Два дена след доставката получили съобщение от шейха: "Картоненият модел ми хареса , с нетърпение очаквам оригинала".
  • 3 rrenovod

    0 0 Отговор
    Рено Форум. Renault Forum за любителите на марките и моделите на Renault Group. Регистрацията се прави от вас, мненията се администрират от вас, "майсторлъкът" се управлява от вас, успехът с безплатни обяви зявиси от вас. Вие управлявате всичко....., от вас! Можете да ни намерите на http://renault.free-forum.net/index.php.