Last news in Fakti

21 Април, 2016 10:30 14 248 20

Първа снимка на големия френски всъдеход

  • renault-
  • maxthon-
  • talisman-
  • пекин 2016
Първа снимка на големия френски всъдеход - 1

Сайтът Caradisiac публикува първото официално изображения на петметровото SUV Maxthon, което скоро ще попълни гамата на Renault. Французите разпространиха снимка с фрагмент от предницата на автомобила преди два дни, но той показваше само част от единия му фар.

Първа снимка на големия френски всъдеход

Maxthon ще дебютира пред публика на автосалона в Пекин, който започва на 25 април. Всъдеходът ще се конкурира с модели като Hyundai Santa Fe и бъдещия седемместен кросоувър на Skoda.

В дизайнерски план наследникът на неуспешния Koleos ще прилича на седана и комбито Talisman, които бяха представени миналата година. Характерен мотив, както и при останалите нови модели на Renault, са предните светлини с формата на бумеранг под основните фарове.

Maxthon е построен на модулната платформа CMF, която вече се използва за основа на Nissan Qashqai и X-Trial. Моторната гама ще включва бензинови двигатели с мощност от 150 до 200 к.с. и 1.6-литров дизел със 160 коня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАН

    3 1 Отговор
    Аз лично имам Колеос и съм изключително доволен от него, като возия, визия, 4х4 възможностите му за нуждите ми са идеални, още повече в сравнение с Хонда CRV, Toyota RAV...За мен е силно недооценен..

    Коментиран от #4

  • 2 raudi

    4 1 Отговор
    така като гледам от снимката: АУДИ с емблема на РЕНО :)
  • 3 ссср

    1 4 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ПЛАСТМАСОВ КОШНИК ОТ EU!

    НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТИЯ PVC МАШИНИ!!!!

    ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ИСТИНСКИ МАШИНИ - UAZ, KRAZ, KAMAZ!
  • 4 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ФАН":

    Аз съм на Лагуна, но тествах Каджар. Доста приятен автомобил, широко е на втори ред, багажника е добър, интериора е с добро качество, а външно е доста атрактивен. Правят отстъпки към 12 процента, но само на комбинации от двигател и скорости, които не ми допадат. Според мен са в правилната посока и действително са недооценени коли, които не са скъпи, но предлагат всичко необходимо, без излишни екстри и скъпотии.
  • 5 смях смях

    4 1 Отговор
    .АСИ Даже тая статия е налазена от тролове, които ми обясняват, че уазката е по-готина от съвременен автомобил с климатик, 200 коня, навигация и кожа.
  • 6 ссср

    1 3 Отговор
    КАДЖАР!?

    БОКЛУК?!

    ГЛАВИТЕ СА ВИ ПЪЛНИ С БРЪМБАРИ! И ТО ПЛАСТМАСОВИ!

    ПО РУСКОТО БЕЗДАРОЖИЕ ТИЯ PVC-ТА НЕ ВЪРВЯТ!

    БЕЗКУСИЦА!
  • 7 kusoagaki

    2 2 Отговор
    Големи разбирачи се извъдихте а повечето които недоволстват карат коли 2000 година или в най-добрия случай 2001.Според мен е доста добър всъдеход . Трудно ще се включи на пазара заради ценовия диапазон и конкуренцията ,но ако му се даде шанс мисля ,че ще се представи доста добре.
  • 8 ninja

    1 0 Отговор
    Препоръчвам Първо да минете през Dacia, преди да се хвърлите на "жипка". Питате как? Естествено, първо през Дачия Форум, за първи стъпки - http://dacia.free-forum.net/index.php
  • 9 аз съм

    1 1 Отговор
    Поредния красив автомобил от Рено.
  • 10 бай Пич

    2 0 Отговор
    №6 даваха видеоклип с реално трасе през планински релеф. Нещо, което наистина е реална калотия, а не асфалт. Движи се Каджара, много добре, не закъса, икономичен е в класа си, нов двигател, който има добри характеристики, мека хо френски возия, здрава ходова част, май единственн недостатък е високата цена не за всеки... Описаните от теб СССР-машинни вършет работа, но не са лидери в еталоните на классовете си, освен Камаз, който е реално транспортна машина. Победите на Камаз .в Париж-Дакар са чрез специализирани Камази не просто сериен модел. Да, руснаците правят и добпа техника, но предишните им автомобили не бяха сглобявани с качество, неконкурентно на редица други фирми. Но сега май правят добро качесство - който има шанс да тества русски автомобил от новите добре е да проучи и коментира с факти това! Каджар е комбинация от френско-японски технологии и иновации с което може да си сигурен, че все едно шофираш новият Ниссан Джуке СУВ. Това не са джипове, а СУВ - машини, но често не по-малко ефективни от истинските джипове. Така, че няма кой да ти повярва, в коментара, че това е боклук. Двигателите им са страхотни на тези машини, ходовата част е сравнително здрава, новите технологии са внедрени в аутото и бъди сигурен, че това си струва да го караш! Но дали има парици за такова е друг въпрос? Аз бих си купил, но нема ен Мъней. Но пък като това не ог, ще се амбицирам за Дачия Докер или Лоджи - яки работни мулета са. Карай си Камаза и не пий студена водица!
  • 11 МоТо

    2 1 Отговор
    Съгласен съм,
    Реното е силно подценявано -покарах Каджар,слаб му идва двигателя- иначе бих го купил - за тази цена,просто е 10-ка!
    Този Макстън -изглежда на по-приличен СУВ(160 и 200 кс му пасват по-добре),пусто ако му сменят емблемата с четирите нули или трите лъча - всички ще ахкат и охкат, а сега ъ..Рено!
  • 12 Fake

    1 2 Отговор
    Казвал съм го сигурно но пак ще го кажа ... Два пъти досег до бранда Renault Sport и двата пъти феноменално ! Не искам да звуча неуважително към редовите Рена , в никакъв случай .. Смятам че са страхотни коли и с удоволствие бих карал едно Renault !
  • 13 Alexander

    0 1 Отговор
    Малко са объркали посоката на мотора и основното задвижване.
  • 14 dexter

    1 2 Отговор
    Къв е тоз кенеф?
  • 15 Компетентен

    2 2 Отговор
    Поредната смешна четириколка на Рено...за скръндзи....
  • 16 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ФРАНЦУЗИ КОЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ
  • 17 гост

    1 0 Отговор
    Емблемата е диамант!
  • 18 СССР

    2 1 Отговор
    ИМАХ РЕНО И ЗАМИНА ЗА ОТПАДЪЦИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ГРИЖИ ЗА НЕГО!

    ОТ ТОВА КОЛА НЕ СТАВА КОМО ЛИ ДЖИП!!!!

    ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ!

    ОПОМНИ СЕ БЪЛГАРИНО!

    НЕ КУПУВАЙ ПОВЕЧЕ EU ТРОШЛЯЦИ!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Док

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "СССР":

    Ес-Ес-Есера,
    Или си мислиш че си много забавен,или(по-лошия вариант) си за освидетелстване в Психо Диспансера ,имаш сериозни проблеми!
    Или пък си най-плоския Трол от дълго време !
  • 20 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "СССР":

    Човече или си смени ника или спри да пишеш глупости.Защото уважавам страната СССР но твойте писания веднъж са майтап два пъти и повече са вече простотия.Имал Съм и Съветски и Френски и Немски и Японски и всякакви други коли.Имал Съм и всякакви камиони.Всяка една техника Си има предимства и недостатъци.Но и много е важен за имиджа на една марка рекламния и маркетинговия отдел.
    С нито един от Мойте автомобили не Съм имал сериозни проблеми но и не Съм търсил в тях качества който не са заложени от инженерите при проектирането им.Мога да пиша много за доста МПС-та но няма смисъл.Нека всеки кара това което Му харесва и Му е на сърцето без да натрапва свойте вкусове на околните.На Мен Ми харесват старите ретро автомобили железни прости и с характер.Но това незначи че са най-добрия избор за всеки и са №1.За Мен са №1 защото ме радват и Ми правят кефа за други са отживелица и купчина скраб за претопяване.Все пак човечеството върви напред и прогресира с всичките предимства и недостатъци от тоя прогрес.Неможе всички да Сме еднакви.Невъзможно е.