Last news in Fakti

22 Април, 2016 10:39 3 851 2

Новият премиум пикап на Volkswagen

  • volkswagen-
  • amarok
Новият премиум пикап на Volkswagen - 1
Компанията Volkswagen разпространи първите изображения на рестайлинг версията на пикапа Amarok. Според наличната към момента информация е ясно, че автомобилът ще получи доста изменения, както в екстериорно, така и в интериорно отношение.Новият премиум пикап на Volkswagen

Съдейки по изображенията е ясно, че Amarok ще получи нови предна и задна брони, а така също и видоизменена радиаторна решетка. Предните и задните светлини също са различни. В салона новия Amarok се отличава с друго арматурно табло, сензорен дисплей и подобрено качество на материалите.

Като цяло са отхвърлени заоблените контури и дизайна на салона е концентриран върху хоризонтални и вертикални линии. По-атлетичният и луксозен външен вид, както и интериорните изменения целят да подчертаят мощния вид на колата и да придадат премиум впечатление.Новият премиум пикап на Volkswagen

С дължина от 5.25 метра и ширина 2.23 метра (с включени огледала) Amarok отговаря на всички очаквания за класически пикап едновременно като стил и като изпълнение. Още една от новостите е, че размерът на джантите при различните нива на оборудване е чувствително увеличен.

На този етап от компанията не изнасят данни за двигателната гама и за 4х4 възможностите на пикапа. Със сигурност обаче акцентите ще са върху двулитровите дизелови двигатели с един и с два турбокомпресора, които разполагат с мощност от 140 и 180 конски сили, съответно. Продажбите ще стартират от средата на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контрабас

    0 2 Отговор
    Поредния ваг.нски боклук!
    Не им омръзна да правят едно и също с различни имена!
  • 2 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Поредния компютър на колела със софтуер на скоростите
    дори,харчи повече от лада нива и се разваля по-често от
    зазка.С две думи кола за хора,който не познават парите.