Last news in Fakti

10 Май, 2016 07:15 2 309 0

Хванаха в крачка Lamborghini Huracan LP580-2 Spyder

  • lamborghini-
  • huracan-
  • lp580-2-
  • spyder

Единственото в момента Lamborghini със задно предаване - LP580-2 ще се сдобие и с кабрио версия. Щракнатия от авто папараците прототип изглежда напълно готов да тръгне към шоурумите по света. Моделът LP580-2 представлява по-бюджетния Huracan, доколкото това може да бъде валидно за автомобил от подобен ранг. Автомобилът е естествено продължение на версията на Gallardo - Balboni Edition направена в чест на най-стария тестпилот на компанията.

Той има мощност от подразбиращите се от името 580 конски сили и 540 нютонметра идващи от десетцилиндровия V-образен 5.2 литров двигател, като теглото му е намалено с 33 килограма до 1389 или колкото един средно размерен хечбек, а разпределението на теглото е 60:40 в полза на задният мост. Промените на 580-2 включват и окачването, предавателното число на кормилната уредба, пренастроени са системите за стабилност, както и режимите STRADA, SPORT и CORSA. Скоростната кутия е седемстепенната автоматична Doppia Frizione с двоен съединител и е снабдена с лънч контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА