Last news in Fakti

16 Юни, 2016 12:09 4 302 7

Ето как ще изглежда Skoda Kodiaq

  • skoda-
  • kodiaq
Ето как ще изглежда Skoda Kodiaq - 1

Чешката компания Skoda публикува първи официални ескизи на новия си голям кросоувър Kodiaq. Премиерата му е насрочена за есента на тази година, а от публикуваните картинки се вижда, че серийната версия ще е доста сходна с концепцията Skoda VisionS. Според чехите дизайна от ескизите е финален и именно такава ще е серийната кола.

Skoda Kodiaq ще се позиционира над сегашното кросоувърче Yeti. Дължината на Kodiaq ще е 4.7 метра, като по-този начин чешкото SUV ще е малко по-голямо от Nissan X-Trail. На този етап чехите не са разкрили други подробности около новата си кола с повишена проходимост, но по предварителни данни Kodiaq ще разполага с двигатели, които ще са с мощност от 113 до 187 к.с.

Външният вид на Skoda Kodiaq има за цел да зададе ново дизайнерско направление във фирмения стил на марката. Очакванията са, че с подобни "двуетажни" фарове ще бъдат обзаведени и други модели на чешкия автомобилен производител. Най-вероятно след Skoda Kodiaq те ще се появят на следващата Octavia.Ето как ще изглежда Skoda Kodiaq


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    0 2 Отговор
    Мирише на лукс поредната им катафалка!
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Невероятни снимки, реаллистични и детайлни колкото детска рисунка на 3 годишно дете. Бива ли да пускате такива глупости. Хиляда процента няма да изглежда така, защо само си чешете езиците, а не вземете да напишете нещо наистина интересно.

    Коментиран от #6

  • 3 VAG

    0 2 Отговор
    Поредното уродливо недоразумение на ваг!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 allSaints

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "VAG":

    Да, а ти очевидно още се возиш на количките от по 1 левче в парковете и разбира се си поредния бъдещ "професор" вземащ отношение по всякакви въпроси... индивид чиието пространство зад очните ябълки е под вакуум.
    Мнозина са тия, които плюят VAG за това, че автомобилите им имат сходна визиа но малцина се замислят над факта, че под същата тази голяма "шапка" или направо "сомбреро" са побрани марки, като Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche а също Ducati, Scania, MAN и т.н.
    Е, аз лично не виждам прилика между Lambo Hurricane и Bugatti Chiron или още по-малко с Audi R8 ама нечия вакумирана глава ги намира за еднакви или какъвто е конкретния случай от коментар №3 за уродливи. Porsche например от години изпозват сходна визия за автомобилите си при това преди още да преминат под VW но не виждам с това да бележат загуби.
  • 5 кроко

    0 3 Отговор
    Аре без да се дърлите излишно, щото работата е много проста - старото шаси на туарега + нови фарове и стопове + емблема на шкода = Skoda Kodiaq! А на който му е интересно как ще изглежда, да си представи въпросния Туарег с предница от актуалните модели на Шкода - ако имах познания във фотошопа, щях да ви го направя!
  • 6 Бай Стамат

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Щот нема матриял за писане.
  • 7 123

    0 0 Отговор
    На бг сайта на Шкода има при новините преди Кодиака снимка на Вижън С - Вижте снимките и ще разберете как ще изглежда Кодиак.