Last news in Fakti

22 Юни, 2016 22:30 7 532 1

Реставрирането на един американски V8 двигател

  • v8-
  • двигател

Таймлапсовете или цайтраферите ни позволяват да видим процеси, които трудно можем да си представим в пълния им блясък. Някои от тях биват заснемани дни, месеци и дори години. Е, тук ще ви пренесем на американска земя и техните любими боботещи V8 двигатели. Целият процес по реставрацията на този агрегат помещаващ се в пикап Ford от 46-та година е отнел повече от шест дни, но тук всичко е събрано само в 6 минути. Видеото позволява наистина да надникнем в детайлите съставящи класическия flathead и концепцията OHV - с един централно разположен разпределителен вал. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господина

    0 0 Отговор
    Ние си имаме тука комунистчета които не могат да реставрират такъв двигател ама па могат да оплюят всичко и да обидят всички с най вулгарните изрази, тъй че кое е по-важното - да можеш да правиш нещо или да можеш да обиждаш и оплюваш ?