Last news in Fakti

3 Септември, 2016 22:30 28 919 9

Тежко модифицирано M3, Boosted Boris и Нюрбургринг

  • bmw-
  • m3-
  • e92

В последно време, един човек от мрежата ни забавлява изключително много с представянията на автомобилите, които подбира. Boosted Boris или в превод Борис Под налягане, този път ще ни разкаже за последното атмосферно BMW M3, което е претърпяло редица подобрения включващи карбонизиране на редица от външните панели и вратите, предпазна клетка, окачване KW Clubsport, както и "отпушен" двигател с нова изпускателна система и близо 500 конски сили в своя полза. Видеото обаче, включва и една обиколка на Нюрбургринг, а не е просто поредния паркетен лъв. Комбинацията от точно този автомобил и "Ринга" е мечта на много фенове по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FAKE

    1 0 Отговор
    Най-доброто, от най добрите!!!

    Коментиран от #2

  • 2 fake fake

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "FAKE":

    tova e dobro http://fakti.bg/avto/188195-600-kona-za-novia-nissan-gt-r-nismo
  • 3 FAKE is here

    0 1 Отговор
    Борис под налягане е поредния бумер който е въздух под налягане . Тея смешковци на ринга падат от всички . То не бяха Рено , съдира им задниците на м-ките , то не бяха Нисани . Изощо аз почвам да се питам кой бяха бмв ? Да си правят мотопеди там и да не се занимават с големите , ринга не е за тях . Бмв немогат да вземат завоя за влизане в бензиностанцията тръгнали да си правят снимки на ринга

    Коментиран от #7, #8

  • 4 рамбустан

    0 0 Отговор
    Браво, може ли някой някога да направи по-добра кола?- Невъзможно!

    Коментиран от #6

  • 5 Много злоба

    0 0 Отговор
    Поредния комплексар който никога няма да има BMW. Но коментира и сравнява сякаш някога имал и карал подобни автомобили
  • 6 такае

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "рамбустан":

    Възможно е, но след около 150г. Прав си, БМВ е машината, а злобарчетата по-долу сънуват мокри сънища,като видят снимка на БМВ, но плюят като за последно.
  • 7 тихо ве жена

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "FAKE is here":

    кои бяха БМВ коита са хакали всяка една друга марка усещам,че някой баварец та е жилил жестоко някаде лайнар скапан грам не си запознат ми се струва и говориш 2016 е и БМВ вече са на върха ве сухар разтрошен
  • 8 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "FAKE is here":

    Така си е пич, плющят ги даже и непремиум коли с предно предаване, ФАКТ!
  • 9 Рут

    0 0 Отговор
    Уникално,най добрата М тройка v8...!