Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 16:13 17 471 6

Когато ключовете за две коли съвпадат

  • subaru-
  • impreza-
  • кражба
Когато ключовете за две коли съвпадат - 1

Жена от американския град Портланд открадна неволно чуждо Subaru Impreza заради съвпадение на ключовете. Куриозното недоразумение било установено едва на следващия ден, когато собственичката на изчезналата кола я намерила пред дома си заедно с извинителна бележка и компенсация от $30 за причинените главоболия.

На 25 октомври Ерин Хаци открила, че червеното ѝ комби от 2001 г. е изчезнало от алеята пред къщата. На записите от охранителната камера се виждало как непозната влиза напълно спокойно в Impreza-та, пали двигателя и дори седи в автомобила няколко минути преди да потегли.

Нетипичното за крадец поведение получило обяснение още на следващия ден в бележката, оставена на пасажерската седалка на върнатия автомобил. Оказало се, че тя е написана от жена на име Бърнадет, която се каела искрено за причинените неудобства.

"Здравейте, страшно съжалявам, че откраднах колата Ви. Пратих една приятелка да прибере Subaru-то ми от ул. "Уудсток" 7802, а тя ми докара Вашия автомобил. Видях го чак на следващия ден и ѝ казах "Това не е моята кола". Оставям малко пари за бензина и още веднъж се извинявам за шока и притеснението, които Ви причиних. Ако искате да говорите с мен, казвам се Бърднадет и телефонът ми е .... Много, много съжалявам за грешката!"

От полицията обяснили на Ерин Хаци, че много ключове за американските модели на Subaru от началото на новия век нямат чип и пасват на различни коли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Някои ако така ми вдигне беемвето изобщо няма да се размине с триисе долара а ше го спукам от бои!!!Добре че си го държа в плевника до магарето - на сигурно место!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Bernadett

    0 0 Отговор
    Знам, знам! Бенве не се пипа. Още повече на село. Надявам се да няма много желаещи да минат покрай "мините" в двора, краставото магаре и накрая да изпъдят кокошките, които се грижат за лаковото покритие на колата. После, все пак за да потегли въпросното бенве, трябва да се впрегне магарето. А ве... то и затова не си оня с бенвето, а оня с коня.

    П.С. Да ти пратя и на тебе 30$ за няколко бали сено, та да избутате зимата с кончето?
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    Дреме ми че пишете глупости с моя ник,щото вашите не струват и пукната пара.Само пари на заем не ми искайте,понеже знам че няма как да ги върнете по "обясними причини"!
  • 4 dexter

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Видиш ли каруца и БМВ може да си сигурен, че кара циганин.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 mediator37

    1 0 Отговор
    Комшийката по-млада от жена ми, трябва да видя съвпадат ли ключовете за апартаментите ни.