25 Март, 2006 15:11 991 2

Ford Ranger

  • ford-
  • ranger-
  • ford ranger

Докато погледът на почти всички запалени по автомобилите представители на човечеството бе съсредоточен върху случващото се в Женева, на другия край на света - в Банкок, Тайланд, се състоя световният дебют на подмладения Ford Ranger.

Новото поколение на класическия за марката модел продължава традицията American Tough Truck и дава възможност на компанията да предложи на клиентите си поредната доза иновации, привлекателен дизайн и многократно доказана издръжливост.

Респектиращото четириколесно е задвижвано от шестнадесетклапанов турбодизелов DOHC-агрегат със система за директно впръскване на горивото Common-Rail, чийто работен обем е 2.5 литра. Максималната мощност, осигурявана от темпераментното сърце е 143 к.с., а пиковата стойност на въртящия момент е 330 Нм, достигани още при ниските 1 800 об./мин. Не се изключва възможността четириколесното да се предлага на пазара и с трилитров агрегат с максимален въртящ момент 380 Нм при 1 800 об./мин. и максимална мощност 156 к.с.

Изключително впечатляващ е и списъкът с екстрите, включени в базовата цена на новия Ford Ranger. Така например мачовците, които ще припознаят в него предпочитания от тях автомобил, ще го получат с перфектно стерео, което предлага слотове за включване на външен CD - или Mp3-Player, пълен набор въздушни възглавници за всички пасажери, както и въздушни завеси острани. Серийно проходимото возило ще се оборудва и с антиблокираща система ABS, както и електронна система за запазване на устойчивостта - ESP.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hristoskov

    1 0 Отговор
    mn e dobar
  • 2 Фен

    1 0 Отговор
    Железен автомобил. Минава от всякъде а никога не се чупи. Моят е закупен от Мото Пфое, вече на 163 000км и все се мъча да го счупя и не се получава.