Last news in Fakti

4 Декември, 2016 20:28 8 014 2

Rolls-Royce Cullinan е готов за пътя

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • suv

Един автомобил се кани да отнеме титлата на Bentey Bentayga за най-луксозен SUV на пазара. Слуховете около моделът на англичаните от Rolls-Royce бяха огромно количество, но последните снимки показват напълно готов за пътя автомобил. Всичко в него е видно огромно, като за това говорят големите джанти, които буквално са се изгубили.

Cullinan ще бъде изграден върху изцяло нова алуминиева платформа, която ще послужи за всички бъдещи модели на компанията. Според нас, гигантът ще споделя шасито с бъдещата X7 серия на BMW, която очакваме съвсем скоро. В него ще бъде инплементирана и нова система за задвижване на четирите колела, която също ще послужи за моделната гама. Двигателят едва ли ще бъде различен от 6.6-литровия V12 битурбо.

Най-очакванотомясто за премиерата на Cullinan, се очаква да бъде автосалонът в Женева в началото на идния март, но не е изключено това да се случи и на родна земя - на Фестивалът на скоростта Гудууд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ром с БМВ

    1 1 Отговор
    Нема ли багажник на таваня, не ми го фалИ!
  • 2 ром с мерцедес

    0 0 Отговор
    Нема ли пейка на багажника, не ми го фали!