Last news in Fakti

23 Декември, 2016 14:05 21 258 12

Бивш полицай устрои погром на руско летище (видео)

  • инцидент-
  • летище-
  • погром-
  • казан
Бивш полицай устрои погром на руско летище (видео) - 1

Пиян и дрогиран бивш служител на Специалния отряд за бързо реагиране към руското МВР нахлу с колата си в сградата на международното летище в Казан и причини щети за 6 млн. рубли (близо €95 000). При погрома по чудо няма убити и ранени.

40-годишният Руслан Нуртдинов от гр. Набережние Челни опитал да избяга от проверка за употреба на алкохол. Последвало 20-километрово преследване, което завършило пред летището в столицата на Татарстан.

Бивш полицай устрои погром на руско летище (видео)

Вместо да се откаже, Нуртдинов разбил стъклена стена на терминала и връхлетял със своя ВАЗ-2115 в пътническия салон, където устроил истинска вакханалия. Мъжът, който след напускане на системата на МВР открил собствена детективска агенция, бил обезвреден чак след като излязъл от другата страна на летището. В колата било открито бяло прахообразно вещество.

Нуртдинов е осъден на 15 денонощия затвор за притежание на наркотици и тепърва ще отговаря по обвинения за неподчинение и насилствени действия спрямо служители на реда по време на изпълнение на служебните им задължения и умишлено унищожаване на чуждо имущество.

След гонката в казанското летище прокуратурата е наредила пълна проверка на безопасността на всички големи аерогари в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 15 Отговор
    Сигорно и тоя се е напил със спирт от Иркутск ! Да ги Е ,А в пияните руснаци !

    Коментиран от #5

  • 2 един рошаФ

    14 1 Отговор
    Ааа по отношение на гонки и последствията - полицаите са знаели, че преследват колега и затова не са го утрепали с "огонь на поражение" . Гледах руските новини и споменаха за мекушавият им подход при преследването и гафа да го допуснат до сградата на летището. Човека е бил явно под въздействието на халюциногени и въобще неадекватен, просто са го пожалили. След задържането му пробата за алкохол е била над 5!

    Коментиран от #4

  • 3 ОтПитерДоВладивосток

    11 2 Отговор
    Чудно е, това е международно летище, ей така влизаш с бракмата си и си правиш каквото искаш, защо не блокират пътя му, изходите, защо не използват оръжие, ами ей така го гонят като пъдари. Някак си екшън в стил Непобедимите.
  • 4 Мастичка

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "един рошаФ":

    Чак пък неадекватен .... доста добре си караше а Ладичката си е направо танк мина през сума препятствия а дори не изпуши. Явно колегите му си го знаят щото много не си даваха зор да го спрат. Естествено с тая пешеходна скорост можеха да му теглят куршума и всичко да свърши ама как се убива човек ей така. За тия 20 километра гонка полицаите сигурно са били инструктирани кой е и как да постъпят.
  • 5 незнайко

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Има разлика от ПИЯН И ДРОГИРАН. Пияния не може да е толкова смел и адекватен.
  • 6 дискретен герой

    3 0 Отговор
    Тия малоумни полицаи можеха още в началото като търгна да разбива вратата и да влиза в летището, да го спрат. Трябваха му 3 засилки за да разбие вратата, свободно можеха да го затворят с джипката отзад, но шофьора излезна пеша да го гони, а тъпото к..ве до него, по-важното ѝ беше да заснеме клипче с телефона си...
  • 7 ссс

    12 0 Отговор
    Теоретически, пияндето вкара 300 кила тротил в залата на летището и полицаите не можаха да му попречат !
  • 8 ната опо

    6 0 Отговор
    Много ме кефи тоя на 5:47 когато затваря стъклената врата пред ладичката! Велик!
    А шофера е факир! Чудеса от техничност показа, особено ме изкефи как мина през вратата на 7:55 - ЛУД! Значи ако оня не беше затворил вратата в началото нямаше и да я разбие!
    Направо не мога да повярвам, че тоя кара така с 5 промила!!!

    РЕСПЕКТ!
  • 9 Бай Курти

    6 0 Отговор
    Белото не прощава. Що казачок изиграха тия от аерогарата, не е истина:)
  • 10 Чичу Ади

    4 1 Отговор
    Кой ви излъга за тези 5 промила алкохол? В действителност са били 50 промила. Иначе руснаците държат и на 500 промила....
    Някой знае ли изобщо как изглежда човек с 5 промила алкохол в кръвта. Ако изобщо може да диша на собствен ход, последното което ще направи е да кара на слалом в сградата на летището. За наркотиците вече съм съгласен. Я някой русофил да обясни сега за гоуемата раута Российская Федерация. За притежание на наркотици и шофиране друсан над козирката, 15 дни затвор. Явно коката за тях е като брашно тип 500. Не ги виня руснаците, че пият и друсат толкова много. В тази държава не се живее лесно, те и за това толкова милиони руснаци бягат от там.
  • 11 ps4

    2 0 Отговор
    GTA 5 Russian version
  • 12 Бай село

    2 0 Отговор
    От това , което прочетох и видях не останах много впечатлен, с изключението на майсторското умение на шофьора и здравината на ЛАДАТА. Ако беше западен автомобил едва ли щеше да се справи с тия препятствия , то си пролича преди няколко дни в София човека едва влезе в кафенето, само че за него не писаха друсан ли е или пиян и полицаите не можаха да се изявят , като колегите си от Русия! Този не знам пиян ли е или залян ,но показа на цял свят майсторското си умение , браво! Абе другото си е , като при нас , пияни шофьори, слаба полиция , беден народ с разликата , че те си нямат бежанци , но дано дядо коледа им донесе! Хайде весела коледа и щаслива нова година .