Last news in Fakti

7 Юли, 2007 13:25 782 1

Автомобилна бижутерия

  • strut-
  • knightsbridge collection-
  • land rover-
  • emerald collection-
  • range rover-
  • munich marquise collection

Ексцентричните и богати хора доста често си купуват екзотични и възможно най-скъпи превозни средства. На някои обаче и това не им е достатъчно. Благодарение на такива екстравагантни личности съществува и просперира една фирма, наречена Strut. Най общо казано тя се занимава с ръчна изработка на изключително качествени екстериорни детайли. Последните и творения са направени специално за три хитови автомобила, позиционирани в т.нар. луксозен сегмент. Става дума за Rolls-Royce Phantom, Range Rover и Mercedes-Benz S-класа.

Моделът Phantom е достатъчно луксозен, но не и според дизайнерите от Strut. Специално за него те създават Knightsbridge Collection, включваща серия от изключително качествени аксесоари. В този комплект се включва нова предна решетка, фамозни лети джанти, инкрустирани и хромирани елементи и доста други дребни глезотии. Всички те са направени от възможно най-качествените материали, а самата изработка е изцяло ръчна. Освен това в предлагания асортимент влизат нови задни светлини и полирани до блясък странични въздухозаборници. Нововъведенията правят Phantom уникален, но целият пакет е не е никак евтин - $50 000.

Специално за флагмана на Land Rover пък е създадена Emerald Collection. Тази сбирка отново включва само ръчно изработени екстериорни елементи, но е на далеч по-ниска цена. За $10 500 външният дизайн на вашия Range Rover ще се сдобие с нова радиаторна решетка, стилни декорации около всички въздухозаборници и специални метални украшения в задната част на луксозния всъдеход.

И прословутата S-класа на Mercedes-Benz не се е разминала без внимание от страна на бутиковото ателие Strut. За нея е разработена Munich Marquise Collection. Тя отново включва уникална радиаторна решетка с ексклузивен дизайн, а също така и декоративни метални елементи около въздухозаборниците на капака. Панелите на задния отсек също са украсени с полирани до блясък детайли, които придават доста лукс на щутгартската топ-лимузина. По поръчка могат да се добавят и аксесоари подчертаващи стила на задната броня. В зависимост от комплектацията цената на тази уникална колекция от аксесоари варира от $8 500 до $9 500.

И трите автомобила са със сменени емблеми, като новите са с инкрустирана буква “S”. За бутиковите изпълнения се чака около месец, а по-интересното е, че те не се продават на всеки. Желаещите трябва да получат специално фирмено одобрение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anormalen

    0 0 Отговор
    Rage Rover e adska kochina!